Hiç Kıskanmayan koca

yagmur0007

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
580
514
123
Bi arkadas kocasinin cok kiskanmasindan dertlenmis. Ya benim sorunum da tam tersi. Evliyim, 2 yasinda bi kizim var. Calisiyorum. Eşim iyi bi insandir. Beni de sever bilirim. Ama hic kiskanmaz mi insan ya. Yani hic mi kiskanacagi bi sey yasamiyoruz biz. Herseyi olumlu dusunuyor. Beni seviyo ama sahiplendigini hissedemiyorm. Bi sorun mu var bizde??

Son düzenleme:
Bazı insanların yapısında yoktur kıskançlık ama hiçbirşeyi kıskanmaması ilginçmiş gerçekten...

Size birkaç sebep sayabilirim bunun nedenleriyle alakalı:

~ Size güveniyor.
~ Ona olan sevginizden emin.
~ Kendisine güveniyor.
~ Sizi aldatmıyor, kimseyi de aldatmamış. (Aldatan ya da daha önce aldatılan insanlar daha şüpheci oluyor)
~ Sizi sevmiyor.

Bence son şık en son ihtimal. O yüzden hiç derdiniz yokken başınıza iş açmayın.

Karakteri boyle,
Esinizin size guvenmesinden neden bu kadar rahatsizsiniz?

Guven vermeyen insanla "bana guven ver!" diye tartisilmali mi sizce? Bence boyle bir durumda iliski sonlandirilmali.

Guvene dayali iliskiniz sizi rahatsiz etmemeli.
Esimin bana guvenmesi guzel tabi. Aslinda tamamen karakteriyle ilgili. Sevilmek, guvenilmek guzel de, İnsan biraz da sahiplenilmek istiyor ama.

benimki de normalde hiç kıskanmıyormuş gibi durur.. geçenlerde televizyondaki bir oyuncuya hoş adam karizmatik falan dedim sırf denemek için.. suratı düştü hemen, kanal değiştirdi, başlarım hoşuna da karizmassına da,dedi.dedim kıskandın mı hayırdır ne oluyor ? bir de diyor ki ne kıskanıcam yaa sende bu şekilde bi dene bakiim napıcak

Bunu bende yaptim bi kac kere ozellikle ilkinde bi kizmis gibi sakayla bi seyler soyledi. Sonra hic umursamadi.

Sahi niye bu kadinlar sahiplenilmek istiyor?Ne kadar yerlesmis beyninize ataerkil sistem.Inanamiyorum ya tek basiniza birey olamiyor musunuz?Vallahi kadinlarimiz anormal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…