- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi yagmur0007
-
Uffffff bak bunun baklavalarına taş gibi adam taş .Bunu bende yaptim bi kac kere ozellikle ilkinde bi kizmis gibi sakayla bi seyler soyledi. Sonra hic umursamadi.
belki gerçekten kıskanmıyordur.olabilir.. mizacı öyledir. benim bir tanıdıgım var mesela.. bir yere gitsek kıza bir yapışıyor,bırakmıyor bir daha..resmen kollarıyla sıkıyor kızı.. ben boğuluyorum karşılarında...dışarıdakilere 'bu kadınbenim,bakmayın sakın' izlenimi veriyor aklınca ..ama daha çok dikkat çekiyor farkında değil..emin olun kıskançlığın aşırısı çok itici oluyor.. bence kıskançlık da olmalı tabii ama az olmalı mümkünse..benimki de çok kıskanmaz dediğim gibi..ama ben rahatsız değilim bu durumdan.Bunu bende yaptim bi kac kere ozellikle ilkinde bi kizmis gibi sakayla bi seyler soyledi. Sonra hic umursamadi.
Muhtemelen hiç bişey demeyecek ya da kıskanıyormuş gibi yapacak. Kıskanmayan erkeğin varolduğuna neden inanmıyorsunuz ki? Konu sahibinin eşi kıskanmıyor, böyle oyunlarla da kıskanacağını sanmıyorum.Uffffff bak bunun baklavalarına taş gibi adam taş .
Allah özene bözene yaratmış de bakalım ne diyecek..
Cok sukur kendi ayaklarimin uzerinde duran,aile kurmus, bir evlat sahibi, birey olabilmis bi insanim. Ben kiskanilmak ve sahiplenmeyi bir arada dusundum. Erkekler genelde kiskanclik yapiyolar gordugum kadariyla. Yani yasini basini almis insanlar bile. Bizde niye yok merak ediyorum.Sahi niye bu kadinlar sahiplenilmek istiyor.?Ne kadar yerlesmis beyninize ?Inanamiyorum ya tek basiniza birey olamiyor musunuz?Vallaha kadinlarimiz anormal.
Gızzz denesin en azından...Muhtemelen hiç bişey demeyecek ya da kıskanıyormuş gibi yapacak. Kıskanmayan erkeğin varolduğuna neden inanmıyorsunuz ki? Konu sahibinin eşi kıskanmıyor, böyle oyunlarla da kıskanacağını sanmıyorum.
Hayır adamı niye illa kıskandırıyoruz ki? Biri de market çalışanıyla flörtleş demiş. Sırf kıskanılmak için o durumu kendine yedirebilecekse tebrik edip uzaklaşmak lazım.Gızzz denesin en azından...
Cok sukur kendi ayaklarimin uzerinde duran,aile kurmus, bir evlat sahibi, birey olabilmis bi insanim. Ben kiskanilmak ve sahiplenmeyi bir arada dusundum. Erkekler genelde kiskanclik yapiyolar gordugum kadariyla. Yani yasini basini almis insanlar bile. Bizde niye yok merak ediyorum.
Bende sanmiyorum. Zaten oyunlar yapmak da istemiyorum. Mini falan giyerek tepkisini olcebilirim en fazla. Aslinda mini giyiyorum da ama yerine gore giydigim icin onda da sorun cikmiyor. Ornegin carsiya yada avmye falan giderken degil de dugune yada yazin tatildeyken giyiyorm.Muhtemelen hiç bişey demeyecek ya da kıskanıyormuş gibi yapacak. Kıskanmayan erkeğin varolduğuna neden inanmıyorsunuz ki? Konu sahibinin eşi kıskanmıyor, böyle oyunlarla da kıskanacağını sanmıyorum.
Estagfirullah arkadasim, bizim iliskimizde güc savasi hic yok iste tam tarif ettigin gibi. Demek ki ideal iliskiyi yasiyoruz☺Öncelikle böyle ani tepki verdigim icin özür dilerim.Fakat kadinlarimizin bu tür seyleri kendilerine yakistirmalarini anlayamiyorum.Kiskanclik sevgi belirtisi degildir.Ardinda yatan bir sürü neden vardir.Kadin erkek iliskilerinde sahiplenilmek kadini gücsüz bir konuma sokar.En bastan erkek hegomanyasini kabul etmis olursunuz.Kiskanilmak =sahiplenilmek degildir.Cevrenizdeki diger kadinlar böyle düsündügü icin siz de bunun dogruluguna inaniyorsunuz.Kadin erkek esitligini en basindan reddediyorsunuz sahiplenilmek istenmekle.
Kendine güvenli adam kıskanmaz canımcım. Karşısındakine güvenen adam da kıskanmaz. Ne başka erkeklerden, ne kıyafetinden ne bulunduğun ortamdan kıskanmaz.Bende sanmiyorum. Zaten oyunlar yapmak da istemiyorum. Mini falan giyerek tepkisini olcebilirim en fazla. Aslinda mini giyiyorum da ama yerine gore giydigim icin onda da sorun cikmiyor. Ornegin carsiya yada avmye falan giderken degil de dugune yada yazin tatildeyken giyiyorm.
Cok sukur mutluyuz, bende tabiki bu ozelliginin faydalarini da goruyorum. Kavgamiz, tartismamiz nadiren olur. Onu da ben cikaririm. Esim hayata olumlu bakan, ic dunyasinda cok mutlu biri. Dolayisiyla da hep huzurlu.Kendine güvenli adam kıskanmaz canımcım. Karşısındakine güvenen adam da kıskanmaz. Ne başka erkeklerden, ne kıyafetinden ne bulunduğun ortamdan kıskanmaz.
Yerine göre kavramı kişiden kişiye, durumdan duruma, mekandan mekana değişir. Alışverişe de gitsen kıskanmayabilir. Ben giderim mesela. Ama eşimden bir tepki görmedim şimdiye kadar.
Kıskanmayan bir adamla mutlu olursun, kısıtlanmazsın. İnan değerinin farkına varmak, sahiplenilmek (bu kavramı sevmesem de yerine başka bişey bulamadım), sevildiğini hissetmek için kıskanılmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?