Sen yaz kuzum yaz akıllar ver bize ne de olsa evli olmak tecrübeli olmak demek.
Evet öyle yazmış arkadaşımız ama sadece dertlerin yazıldığı yer değil ki burası.
Tamam çok üzücü şeyler yaşıyorlar ama bizde robot değiliz zamanında belki de daha beterlerini yaşadık ama hayat devam ediyor ne yazık ki
aynenn ağlamadığım gün yoktu..aayy ne salakmışım yaa..
şimdiki aklım olsa varyaaa.. neler yapmazdım..bırak bağlanmayı parmağımda oynatırdım kendini bi halt sanan kişileri..
çokda tecrübeli sayılmam tatlım yaa..daha yeni evliyim..
ama ne sormak isterseniz ben burdayımm..iş yerinde pek işim gücüm olmuyo buraya sarıyorum..her zamn beklerim
Aynen şirkette iş olmayınca sarıyorum burayaMaksat iş yapıyor gözüksün
Bende üzüldüğüm ağladığım günlere şimdi gülüyorum.Ne saçma insanlar için dökmüşüm inci tanelerimi salak gülçin
2. üniversitesi canım. ilk okuduğu bölüm pek gelecek vaadeden birşey değil
makine müh. okuyor şimdi.ama haklısın dediğin gibi ilk seferde bu bölümü tuttursaydı ne güzel olurdu
bende aynı şeyleri düşünüyorum zoruma gidiyo eve gitmek onun yanında olmak varken diye düşünüyorum :) ama bizimki biraz sürecek gibi inşallah 2014 yaz gibi uzun süre gibi geliyo ama kesin göz açıp kapayıncaya kadar geçecek :)
Allah mutluluğunuzu daim ettirsin kızlar, kalplerinize göre en güzelini verir. zor sınavlardan geçirmesin, geçirirse de başaranlardan olmayı nasip etsin, hep dua ediyorum...
herşey yolunda giderse bizde 2014 yaz düşünüyoruz canımtabi umarım gider bide atanamazsa bi sene daha uzar
hıı anladım canım benim bi an önce geçsin inşsorma benim bölümde bişey vaadetmio okuyorumda ne olcagımı bende bilmiyorum
bende öğretmenlik okuyorum ama boşunaymış gibi geliyor
atanamayan bunca insan varken
inan ki içimden okula gitmek gelmiyor ya
ümidini kaybetme canım neden atanamayasın çalıştıktan sonra tanıdığım çok öğretmen var yakınlarımda atanamam diye çalışmayan sonra pişman olup çalıştılar ve atandılar:)
boşver canım takılma bunlara Allah'ın ne kapılar açacağı belli olmaz..
her işin zorluğu var..bende cok sıkıntı çektim ama şimdi çok iyiyim şükür..
unutmayın kızlar ekmeği bile yerken çiğnemek zorundayız..her şey için çaba lazım..
mutluluklar dilerim hayatınızda
öğretmenler günün kutlu olsun canım ..geçti ama olsun..
sen geleceğin öğretmenisin artık ..öpüyorum)
öğretmenlik okuyosun en azndan tatlm ya ben bölüm okuyorum formasyonda çok az kişiye veriyorlar 15 kişi ortalamam yetmiycek büyük iht ve napıcamı bilmiyorumsen sakın öle düşünme amacın belli en azndan ve çalışırsan olur başarabilrsin çok rahat ben ortada kaldım öle onumu yapsam bunumu yapsam die elimde hiçbişe yok bi çıkar yol bulunur elbet die düşünüyorum
aaaa gülçincim adını deşifre ettnnn
kızcağızın konusunuda işgal ettik..keniside yook..heyy konu sahibi konuna sahip çıkmalısınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?