Hiç Normal değil ilişkimiz :(

Gece vakti konuşmak zaten sıkıntı.
Foto yollayamam şortluyum demek zaten sıkıntı.
Gizemli olup kaçmak askerdeki adama zaten sıkıntı.
Beni de rahatsız ederdi bu muhabbet ama karşı tarafı da anlamak lazım bilemiyorum.
Keşke hiç taviz vermeseydiniz.
Umarım bu andan sonra anlayışlı davranır.

Umarım anlayışlı davranır sürekli beni çok kırdın ben yapacak olsam bir sürü kız var sana değer veriyorum seni hissetmek istedim hepsi bu deyip durdu

Sen tepki gösterince suç bastırmaya calısıp senin fikrini değiştirmeye calısıyo rahatsız olduğunu belli ettiğin halde devam ederse ayrıl..bence

Asker işte ne beklersin. Fazla güvenme sadece vakit geçiriyor olabilir seninle

1 aylık ilişkide foto gönderirsen illaki devamını ister adam zaten askerde über bir durum göremedim açıkcası şortlu fotorafını gönderirsen sen onun da bunları istemesi çok normal zaten namazında niyazında insansan bunları hiç yapmaman gerektiğini de bilirsin daha dikkatli ol artık bu adamı da bi an önce postala bence

İnsan sevgilisiyle cinsellik hakkında konuşmayacaksa kiminle konuşacak? Dini sebeplerle uzak durmak istiyorsanız anlarım tabii ama adam haklı sevgililer birbirine yakın olmalı. Ayrıca sevgilimle buluştuğumuzda elimi tutmasa kendimi kötü hissederim yahu bu güzel bir şey değil ki?

bazen onu da düşünüyorum acaba normal olan onun istedikleri mi diye...Ama bu kadar kısa zamnda yaşayıp bitirsek ne anlamı kalcak belkide evlenemicez o zaman pişmanlık içinde yüzmek istemiyorummm

Bu arada söylemeden gecemiycem sevgilin resim isteyip sende uygun değilim üstümde şort var dersen adam cezbedilmiş olur..Göster ama elletme misali göndermeye niyeti var da ısrar bekliyor gibi bir algı oluşur erkeklerde. .Bir daha bu duruma düşmek istemiyorsan bu tür ayrıntılara dikkat etmen gerekir. .

sanırım benim de hatam oldu haklısın evet

Kafam çok karışık cidden sevebildiğim tek adamdı yazık oldu hayal kırıklıkları zor yaa

İlişkide cinsellik normaldir ama bir ayda normal midir bilemiyorum. Ayrıca senin rızan yok yani sen istemiyorsun. Birinden biri istemiyorsa o iş olmamalı. Bu sizin olay yürümez ben sana söyleyeyim. Adam senin foroğrafına bakıp mastürbasyon yapmıştır, vallahi içime öyle doğdu. Seninle konuşurken de yapmış olabilir. Bilemiyorum bunlardan her şey beklenir işte. Zaten askerde, başına vurmuş onun. Kaç yaşında bu çocuk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…