- 31 Aralık 2014
- 87
- 40
- 13
Daha 1 aylik tanisiyorsunuz nasil guvendiniz ki bu kadar
Orada belki de asker arkadaslarina gosterdi yani bilemezsiniz ki.
Bu kadar tepki vermesi de cok yanlis. Sizin vucudunuz sizin fotografiniz. Gormesini istemiyorsaniz saygi duymali. Resmen egemenlik kurmus sizi de sindirmeye calisiyor.
Hatasinin farkina varmazsa ayriligi dusunun derim. 1 Ayda boyle rahatsa ilerleyen zamanlarda ne taleplerle gelir.
Biz 1.ayimizda askim canim diyemezdik birakin fotografi.
Cinsellik tabularım olmasa da 1 ayı çok erken buldum.
Asker diye mi nedir anlamadım
15 gün kalmış madem dönmesine, geldiği zamanki hareketlerinden yola çıkarak yolunuzu çizersiniz.
söylemesi kolay ama..Kısa ve net.
Defet.
,bu tür kişilere 1 dk ' nı bile ayırma derim. Erkek dediğin biraz agır ki daha 1 aylık sevgilisiniz. Asker olması bşyi değiştirmez. öyle davranma hakkını vermez. Senin hayatın senin kararın biz fikir veririz son karar senindir.
Askerden gelince biraz gozlemleyin. Iciniz rahat etmiyorsa hep vicdanen rahatsiz hissediyorsaniz cok ilerlemeden bitirin.Allah korusunnn...
Bilmiyorum bir şeyler normal gitmiyor farkındayım ama sev,nce insan engel olamıyor işte..
Anladığım kadarıyla şortla foto çektirmeyecek kadar mutasıpsın. Peki neden 1 aylık tanıdığın ve sana saygısı olmayan bir adamın seninle bu tarz saygısızca konuşmasına izin verip- istediği fotoyu atıyorsun.
Yapma, görüşme bak çok net söylüyorum sevip sana saygı olsa ne o biçim konuşma ne öyle senin rahatsız olduğun şekilde foto ister.
Askerden gelince biraz gozlemleyin. Iciniz rahat etmiyorsa hep vicdanen rahatsiz hissediyorsaniz cok ilerlemeden bitirin.
O şimdi asker caı neler ister..
Sağında muhittin, solunda abuzittin, napsın kadın sesiyle tahrik olacak durumda.
Bütün erkekler bunu aklından geçirir de seninki aklından geçeni söylemiş fazlasıyla. Susaymış iyiymiş.
Neyse aranızdaki ilişkiyi sen biliyorsun, seviyorsan sabret derim, hemen ayrıl, kop bilmem ne uzaktan atması kolay. Erkekler içinde zor bir süreç olmalı. Yok gözden çıkardıysan uzatma.
Askerde olan biriyle ilişkini< nasıl başladı, nasıl görüştünüz de çıkmaya başladıınız onu anlamadım ben askere gitmeden önceyse eğer zaten çoğunluğu telefonda oaln bir ilişki bu daha ilişki bile denemez ve senin rahatsız olacağını düşünüp demesi gerekirdi öncelikle. İstekleri olabilir ama içinde tutabilir saygı olması lazım önce bence de ayrılmanız en iyisi yoksa izine geldiği zaman düşünemiyorum.
seven insan öyle birşey yapmaz. seven saaygı duyar icitmek istemez. şimdi yapacağin bir isteği ileride seni daha yoracak ve üzecek şeylere dönüşür. daha bir ay diyorsun o kalbini istese bedenini söylemez
demiii 1ay çoook erken yaaa..15 gün sonra neler yapıcak acabaa
Doktor erkeklerin genelde ağzı laf yapar, mutaasıbı mutaasıptır ama piçi de çok piçtir :)sanırım o çok zeki ben daha saf kalıyorum kendimi ifade edip savunamıyorum yaa bi çenesi varrr görseniz hastaları nasıl yapcak cok merak ediyorum
Cidden he şap hic mi bunlari etkilemiyor yaAsker çocuk şap yemese nasıl olur bilemedim..Şaka bir yana daha ilişkinin başında cinsellik konuşmaya çalışan sizi birseylere zorlayan adamcıktan Hayır gelmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?