Hiç Normal değil ilişkimiz :(

demii aslında bir yandan bu var beynimdeee kaybetmekten incitmekten korkmalıydııı...

Dur daha bismillah ya..ne ara sevmiş ne ara istemiş arzular şelale..aman dikkat sen kararlı ol..
Ben ben ben demwye devam bu konuda erkeklere hava hoş herkesi ellesin ellenmeyen istesin...

OFF evett mesela ben ona aşık oldum ama asla cinsel anlamda bişey yaşayalım demen illa..aşk budur yaa

bencede bu tarz isteklerde bulunmamalı sevgi ask belirtiş değildir bu ..

hemen ayrıntı vereyim...Kendisiyle arkadaşım tanstrdı bizi.. Beyefendi Doktor.. Askeriyede çok rahat maaşlı çalışıyor zaten,,istedği zaman yanıma gelebiliyor bnle tanışmak için geldi yanıma tanıstık başladık sonra geldi hafta sonları yanıma..öyle başladık...
Çok hızlı ilerliyor evett

Cix saglikli bi iletisim de yok.. saglikli bi sevgi de. Bence yol yakinken ayrilin. Askerdeki adamin istisnalar olabilir ama askerlik sendromu bitmez sonunda da anlasamioruz diyip ayrilir. Askerde baslayan askerde bitiyor genelde ne hikmetse. Neyse taviz yok yanlis olan onun tavirlari alttan almayin henuz 1 aylik bi gorusme.

sanırım o çok zeki ben daha saf kalıyorum kendimi ifade edip savunamıyorum yaa bi çenesi varrr görseniz hastaları nasıl yapcak cok merak ediyorum

Askerlere saygim sonsuz allah korusun onlari... ama iste ikili iliskilerde enterasan seyler yapiyorlar buda belki ordaki farkli psikolijiden.. yillardir ciksaniz birsey diyemem ama askerde baslayinca birbirinizi anlamaniz anlasmaniz zor olur gibi yani

evet çok zor oluyor birbirimizi tanımamız..

evet çok zor oluyor birbirimizi tanımamız..
nie başkasından istemiyorum senden istiyorum vs demiş ya seven erkek sevdiğine kıyamaz dokunmaya incitmeye dayanamaz onu ki sen rahatsız olduğunu gayet güzel bir dille anlatmışssın..seninki sevgi onunki değil kesinlikle yol yakınken yolver gitsin..daha bağlanman için erken iki gün sonra vazgeçemezsin ah vah dersin iş işten geçmiş olur. bu gün resmini isteyen iki gün sonra seni de ister nie başkasından isteyim elimin altında varken der...

günahını almıyım ama tanışalı 1 ay olmuş hemen size aşığım felan ardından cinsellik.
seven erken profili bu değil. askerde vakit geçirmeye çalışan abaza erkek profili

Biraz sabret bakalim baska falsosu cikicak mi ona göre karar verirsin
Askerde böyle olabiliyorlar demekte bi bahane normaldede böyle olabilir sonucta her insanda farkli istekler öne cikar

askerde fena oluyorlar.
boş ver iyi yapmışsın seviyeyi koru ama ona fazla hissettirme.

seven insan öyle birşey yapmaz. seven saaygı duyar icitmek istemez. şimdi yapacağin bir isteği ileride seni daha yoracak ve üzecek şeylere dönüşür. daha bir ay diyorsun o kalbini istese bedenini söylemez

O şimdi asker caı neler ister..

Sağında muhittin, solunda abuzittin, napsın kadın sesiyle tahrik olacak durumda.

Bütün erkekler bunu aklından geçirir de seninki aklından geçeni söylemiş fazlasıyla. Susaymış iyiymiş.

Neyse aranızdaki ilişkiyi sen biliyorsun, seviyorsan sabret derim, hemen ayrıl, kop bilmem ne uzaktan atması kolay. Erkekler içinde zor bir süreç olmalı. Yok gözden çıkardıysan uzatma.

En iyisini yapmışsınız boşverin
Askerde olduğu için istiyordur
1 ay çok kısa bir süre

Anladığım kadarıyla şortla foto çektirmeyecek kadar mutasıpsın. Peki neden 1 aylık tanıdığın ve sana saygısı olmayan bir adamın seninle bu tarz saygısızca konuşmasına izin verip- istediği fotoyu atıyorsun.
Yapma, görüşme bak çok net söylüyorum sevip sana saygı olsa ne o biçim konuşma ne öyle senin rahatsız olduğun şekilde foto ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…