• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Normal değil ilişkimiz :(

Bu tip sevgililer genelde istediklerini alamayimca ilgisizlesiyor, bundanda anlasiliyorki, sevgi fasa fiso. Adam eglence pesinde resmen.
Yol ver gitsin.
Niyeti ciddi olsaydi bir aydir ciktigi kiza bu kadar baski yapmazdi, seni kaybetmekten incitmekten korkardi.

demii aslında bir yandan bu var beynimdeee kaybetmekten incitmekten korkmalıydııı...

Dur daha bismillah ya..ne ara sevmiş ne ara istemiş arzular şelale..aman dikkat sen kararlı ol..
Ben ben ben demwye devam bu konuda erkeklere hava hoş herkesi ellesin ellenmeyen istesin...

OFF evett mesela ben ona aşık oldum ama asla cinsel anlamda bişey yaşayalım demen illa..aşk budur yaa

1.askerdeki bi erkeğe asla ama asla güven olmaz
2.senin fikrini önemsemeyip asıl kendini düşünüp bide üste çıkması onun bencil olduğunu gösterir
3.bi erkek bir kıza evleneceği kız gözüyle bakıyorsa asla kızdan bu tarz isteklerde bulunmaz.senin onurun onun ihtiyaçlarından önce gelmeli.
Yok çok seviyorum yok benim olmanı istiyorum yok iki bedende tek ruh olalım.uyan güzelim söylenenler yalaaann.
SEVEN ADAM SEVDİĞİ KIZA EVLENMEDEN DO-KUN-MAZZZ!

bencede bu tarz isteklerde bulunmamalı sevgi ask belirtiş değildir bu ..

Daha 1 ay olmuş başlayalı.
Askerdeyken mi başladınız? Yeni mi gitti bu ayrıntıları vermemişsiniz.
Ama açtığı konular 1 aylık ilişki için çok abes.
Tamam pskolojisini eleştiremem askerdeki birinin ama hızlı ilerliyor.
İçinize sinmeyen hiçbir şeyi yapmayın.

hemen ayrıntı vereyim...Kendisiyle arkadaşım tanstrdı bizi.. Beyefendi Doktor.. Askeriyede çok rahat maaşlı çalışıyor zaten,,istedği zaman yanıma gelebiliyor bnle tanışmak için geldi yanıma tanıstık başladık sonra geldi hafta sonları yanıma..öyle başladık...
Çok hızlı ilerliyor evett

Cix saglikli bi iletisim de yok.. saglikli bi sevgi de. Bence yol yakinken ayrilin. Askerdeki adamin istisnalar olabilir ama askerlik sendromu bitmez sonunda da anlasamioruz diyip ayrilir. Askerde baslayan askerde bitiyor genelde ne hikmetse. Neyse taviz yok yanlis olan onun tavirlari alttan almayin henuz 1 aylik bi gorusme.

askerde olmasının rahatlığımı kullanmış ve sizinle yakınlaşabileceğini düşünmüş cinsel anlamda ama yok öyle bi dünya :KK12::KK62::KK62::KK62::KK62:

fantazilerini hayata geçirip kendini tatmin edecek malzeme vermeyin sizde...

keşke saydığı laflardan sonra kendine şortunu da çıkaracak kız bul deseydiniz :KK62::KK62::KK62::KK62:

ayrıca askerden sonra düzelir diyen arkadaşlar varmış: askerdeyken izin verdi şimdi yanımda daha rahat olur diye düşünmeyeceğini nerden biliyorsunuz da düzelir diye bu kadar rahatsı
nız :KK57:

sanırım o çok zeki ben daha saf kalıyorum kendimi ifade edip savunamıyorum yaa bi çenesi varrr görseniz hastaları nasıl yapcak cok merak ediyorum :(

Askerlere saygim sonsuz allah korusun onlari... ama iste ikili iliskilerde enterasan seyler yapiyorlar buda belki ordaki farkli psikolijiden.. yillardir ciksaniz birsey diyemem ama askerde baslayinca birbirinizi anlamaniz anlasmaniz zor olur gibi yani

Askerlere saygim sonsuz allah korusun onlari... ama iste ikili iliskilerde enterasan seyler yapiyorlar buda belki ordaki farkli psikolijiden.. yillardir ciksaniz birsey diyemem ama askerde baslayinca birbirinizi anlamaniz anlasmaniz zor olur gibi yani

evet çok zor oluyor birbirimizi tanımamız..

evet çok zor oluyor birbirimizi tanımamız..
nie başkasından istemiyorum senden istiyorum vs demiş ya seven erkek sevdiğine kıyamaz dokunmaya incitmeye dayanamaz onu ki sen rahatsız olduğunu gayet güzel bir dille anlatmışssın..seninki sevgi onunki değil kesinlikle yol yakınken yolver gitsin..daha bağlanman için erken iki gün sonra vazgeçemezsin ah vah dersin iş işten geçmiş olur. bu gün resmini isteyen iki gün sonra seni de ister nie başkasından isteyim elimin altında varken der...

günahını almıyım ama tanışalı 1 ay olmuş hemen size aşığım felan ardından cinsellik.
seven erken profili bu değil. askerde vakit geçirmeye çalışan abaza erkek profili

Biraz sabret bakalim baska falsosu cikicak mi ona göre karar verirsin
Askerde böyle olabiliyorlar demekte bi bahane normaldede böyle olabilir sonucta her insanda farkli istekler öne cikar

askerde fena oluyorlar.
boş ver iyi yapmışsın seviyeyi koru ama ona fazla hissettirme.

seven insan öyle birşey yapmaz. seven saaygı duyar icitmek istemez. şimdi yapacağin bir isteği ileride seni daha yoracak ve üzecek şeylere dönüşür. daha bir ay diyorsun o kalbini istese bedenini söylemez

Günaydın..

Sevgilin var derdin var..
1 ay önce tanıştığım biri var.. Gayet her şey güzel gidiyor aslında ama taaki şu 1-2güne kadar .
Anladığım kadarıyla hayat tarzımız farklı ben utangaç o oldukça rahat.

Geçen gün telefonda benle yakın şeyler konuşmaya başladı sonra çok istiyorum seni gibi bir kelime kullandı askerde kendisi. Sana çok aşık oldum ,bağlandım aklımda sen varsın sürekli bir an önce gelmek istiyorum yanına dedi.Oysa buluştuğumuzda elimden bile tutmamıştı rahatsız etmemek için.
Benden resim istedi şort vardı üzerimde şuank halini görmek istiyorum dedi hayır dedim olmaz şuan uygun değil kıyafetim ne varki üzerinde dedi şort var dedim. Bu kez daha çok ısrar etmeye başladı hiç mi tatile gitmedin hiç mi kuzenn yannda şort giymedin ne var ben görsem ne var bunda vs bişeyler sölemeye başladı..Tamm dedim çektim gönderdim. Sonra çok pişman oldum içim içimi yiyor ama anlatamam size o resimden sonra iyice yakın şeyler söyleme başladı sabah oldu dedim ki ne olursa olsun gerekirse benden ayrılsın bu konuyu paylaşıcam içim rahat değil dedim kendime..

Beni aradığında gün sonuna doğru Canım ben dün yaşadıklarımızdan ötürü vicdan olarak cok rahatsoz oldum.Çok erken böyle şeyleri yaşamak için 1ayda her şeyi tüketmek istemiyorum,kesinlikle senle alakası yok Kendimle başbaşa kaldığımda Allaha hesabını veremedim ve namazımı kılamadım çok üzüldüm yüzüm yok gib hissettim dedim..
OOO demez olaydımm senin ne bana ne bu ilişkiye saygın yok gayet normal şeyler yaşıyoruz ilişkiyi bunlar bütün kılar bende sen gibi soğuk davransam bu ilişki yürümez sen süreklli ben ben ben diyip duruyorsun kendi kendine kararlar almışsın ben hiçim. Resmen dün istemeden yapmışsın bazı şeyleri gayet normal şeyleri abartıyorsun hiç mi korkmuyorsun 1ayda bu kadar tartışınca sogucağımdan senden.Sen cok bencilsin sadece kendini düşünüyorsun BİZ olamıyorsun ben neyim burda saydı saydı saydı..
Bende kusura bakma senin fikrin benim fikrim bu ben her şeyi göze aldım dedim..oo göze almışsın kafana koymuşsun yine "ben" diyorsun..

Epey bu şekilde atıştık sonra kapatmadan önce seni seviyorum dedi ama bu sabah hiç yazmadı ben yazdım soğuk bir şekilde konuştu sizce ben mi çok abartmışım anlamadım demek ki fırsatımız olsa her şeyi yaşamak isticek benle yoksa olması gereken şeyler mi bunlar o_Oo_Oo_O:KK43::110::110:

O şimdi asker caı neler ister..

Sağında muhittin, solunda abuzittin, napsın kadın sesiyle tahrik olacak durumda.

Bütün erkekler bunu aklından geçirir de seninki aklından geçeni söylemiş fazlasıyla. Susaymış iyiymiş.

Neyse aranızdaki ilişkiyi sen biliyorsun, seviyorsan sabret derim, hemen ayrıl, kop bilmem ne uzaktan atması kolay. Erkekler içinde zor bir süreç olmalı. Yok gözden çıkardıysan uzatma.

En iyisini yapmışsınız boşverin
Askerde olduğu için istiyordur
1 ay çok kısa bir süre

Anladığım kadarıyla şortla foto çektirmeyecek kadar mutasıpsın. Peki neden 1 aylık tanıdığın ve sana saygısı olmayan bir adamın seninle bu tarz saygısızca konuşmasına izin verip- istediği fotoyu atıyorsun.
Yapma, görüşme bak çok net söylüyorum sevip sana saygı olsa ne o biçim konuşma ne öyle senin rahatsız olduğun şekilde foto ister.

Back
X