Hiç sebebi yokken hamile kalamayan var mı?

slmlarr arkadaslarr yenı sayılırım burda hosuma gıttı ama burası ınsallah bılgılerle faydalı oluruzz bırbırımıze...17 aylık evlıyım yumurtalık yavas calısıyor diordu hep doktor okadar ılac gelısme yokktu gecen ay 3hafta hayıt suyu kullandım 1kasımda yumurtalık olusmus 30mm olmus iğne yapmamız gerek dedı doktor yaptı beklıyorum şimdi ama agrılarım var ne kadar beklemelıyım acaba bılgısı olan varsa yazabılırmı acaba merak ıcındeyım bu agrıların sebebi nedır...doktora gıtmeye korkuyorum daha erken die cokk şaşkınım ne yapmalıyım yaaa

canım sen çok şanslısın, çünkü bir kez olmuş..olmazsa sana tavsiyem aşılama yaptırın büyük ihtimalle olur.çünkü 1 kez gebe kalabilenler aşılama ile büyük ihtimalle yine hamile kalabiliyor

Canim üzmek istemem ama soğan kuru ile arkadas hamile olduğunu bilmeden düşürdü soğan suyu icti diye bence içme be zaman kalacağın belli olmaz

evet kızlar süre uzamaya başlamışsa mutlaka rahim filmi çektirin . bizde uzun zaman denedik olmadı . sonra hsg çektirdim. meğer tüplerimde azda olsa tıkanıklık varmış ve tabiki hamileliği etkiliyormuş içerde ilaç püskürtükleri için tüplerim açıldı şimdide bekliyoruz ama önceden boşa beklemişim her ay boşa dökmüşüm gözyazşlarımı kimseye anlatamadığım o içimdeki depremi boşa yaşamışım .....şimdi herşey yolunda ve Rabbimin ol demesini bekliyoruz

selam kızlar bende evleneli 3 yıl bitti, 2 yıldır korunmuyorum hiç sebep yokken benimde bebiş olmuyor. Napacağım bilmiyorum bu gidişle aşılama yaptıracak gibiyim. Ümitlenip adet olmak çok üzücü gerçekten ama Allah hepimize hayırlı evlatlar versin zamanı geldiğinde. Ama insanda sabırsızlanıyor tab düşünmedende edemiyor malesef. bu ayda klomen kullanıyorum daha önceden 2 ay kullanmıştım fakat 6 ay önce tekrar klomene başladım. inşallah bu ay olur dua edin. hepimizin olur inşallah. Bu arada ben rahim filmi HSG de çektirdim çok korkuyordum fakat aklınızda bulunsun istanbul fındıkzadede ağrısız film var. ben çok korkuyordum onnun için söylüyorum. radyotom ismide.

merhaba kızlar bende de aynı herşey normal tüm sonuçlar iyi çıkıyo eşimde dahil ama bizim bebişin gelmeye niyeti yok 2 yıl kadar korunduk istemedik şimdi o bizi istemiyo

Merhaba ben siz bilmeden de olsa bebek sahibi olamadığım zamanlarda benim gibi olan bu sitede dertlerini paylaşan değerli kadınlar kulübü arkadaşlarımdan çok destek aldım ve ben şimdi bu arkadaşlara destek vermek için yazıyorum.Ben 5 sene önce evlendim bir ay sonra hamile kaldığımı öğrendim ve o gün daha çok erken olduğunu düşündüğüm için aldırdım bebeğimi.Yanlışlarım bununla kalmadı ardından takılmaması gerektiği halde spiral taktırdım.Bundan 1 yıl sonra bebeğim olsun istedim ancak bir türlü olmadı spiral varken enfeksiyon kapmıştım ve ilk çocuğu aldırmak sakıncalıydı.Gitmediğim dr kalmadı en son gittiğim dr ise bana sen erken menopoza girmişsin ve amh değerin çok düşük(0.71) senin çocuğun olmaz dedi tüp bebek önerdi.Ben bir ay daha deneyeceğim dedim.O ay ovülasyon testi aldım ve kullandım:ayrıca soğan kürü yaptım ve o ay mucize gercek oldu ve ben hamile kaldım.Şu an 4.5 aylık hamileyim ocakta doğum yapacağım.Dr lara bu konuda çok güvenmiyorum artık tüm bu dertten muzdarip arkadaşlarıma sabır diliyorum beklemek çok zor biliyorum ama oluyor bundan emin olun.

canim bende seninle ayni durumdaym bizmde 2 yil 1 ay oldu fakat bizmde olmuyor. doktor bize de bir sorununuz yok olur dedi ama hala beklemedyz. 1 basarisz asılamam var. cok kafaya takiyor cok uzuluyorum. Allahm gonlumze gore versin insallah bebislerimz gobismzde yerlerini alir.

mrb canım benim 4 yıl aradan sonra saglıklı bir bebegim oldu sükür..ve bu 4 yıl içerisinde 2 düşük ve 2.5 aylıkken bebegimin karnımda ölmesinide dahil edebiliriz ... yine dogal yollardan hamile kaldım sadece hamile oldugumu öğrendiğim an dr ma gittim bebek aspirini kullandım 9 ay boyunca ve ferrrum aynı sekilde Allaha sükür hersey yolunda gitti ve suan 11 aylık oglum var ...canım sorun yoksa stres yapma inan mutlaka zamanı gelince bence oluyor ...

Allahım oğlunu size bağışlasın.. 1 .düşük yaptım ve şimdi çok şükür tekrar hamileyim.. Rabbim bu bebeğimizi bize bağışlasın inşallah. Dua ile..

Cevremde herkesmi hamile kalir be kardesim biri kucaginda biri karninda birde gebeligini saklayan yok mu tam hersey cok guzel bu ayda sitres yapmadim dedigimde oyle bir an geliyor ki takiliyorum basliyorum aglamaya artik kimseyle konusmuyorum bu konuyu cevrem beni anlamiyo zaten bende derdimi anlatacak kelime bulamoyorum zaten kendimi aglamamak icin uzmemek icin gunlerce tutuyorum kimseyle konusmuyorum ama oyle birgun geliyorki birgun aglamam o gider gunlerin huzurunu alip goturuyo bunu kimse okumasin yada okusun uzak bi yerde olmak istiyorum kocamla ben kimse tanimasin beni morelde istemiyorum tavsiyede istemiyorum soruda sormasinlar allahim yardim et bizlere hayirli evlatlar ver isteyen herkese bugun aglamaktan cok yoruldum yarina gecer

Ben de bu yazdigin duygularla gidip geldim cok zaman. Hep uzuntuden iste insanin ici nefret doluyo. Sabretmek lazim arkadasim cok buyuk sabir lazim.kendini acinin icine birkere birakirsan kolay yukariya cikamiyosun. Tm 3 yilim bebek istemekle gecti, insanlar 2.leri ardarda yaparken biz yapayalniz kaldik esimle, ama O'na daha cok sarildim.Allah saglık sihhat ve o gun gelene dek sabir versin..yuzume bakip 'bizim neden cocugumuz olmuyo, Allah neden bize de vermiyo'dediginde cok guclu olup esimin de yaralarini sarmaya calisiyorum. Ben anne olamiyosam o da baba olamiyo.
Ve sen de yalniz degilsin..bizde sorunlar vardi ama su an yok,1yildir sebepsiz infertiliz..ya da biz oyle zannediyoruz.hakikat ne bilmiyorum ama bu ugurda cok uzuldum agladim yiprandim..belki de yumurta kaliteme cok zararlar verdim. Artik pes ettim, dua ediyorum, zamani geldiginde doktora da gidip fizyolojik ne lazimsa onu da yapicam, hepimiz boyle yapmaliyiz.
Bak eni sonu yazgi neyse o degil, eni sonu 1 duanın kabuludur canım.

Feinne meal usri yusra-her zorlukla beraber bir kolaylık vardir.

Ben sebepsiz olduğuna inanmıyorum.Herşeyin bir sebebi vardır mutlaka.Kızlar doktoru ihmal etmeyin.İyi doktor bulana kadar sürekli gidip kontrol ettirin kendinizide eşinizide.Artık doktorlara güvenim kalmadı.Daha yaşın çok genç olur diyip başlarından atıyolar.Ben belki şimdi istiyorum çocuk.Yıllarımızı harcıyolar resmen.

yazını okurken çok duygulandım bende senin gibiyim peki şimdi hamile kaldın mı

Ama testi yaptırdınmi bende de sorun yoktu ama sonra o testi en son gittiğim doktor yaptı ve durumlar pek iyi değildi yumurtalar hem azalmış hemde küçükler di ve yaşım daha 30.

kesinlikle. yani doktorlar "olur ya takma" modundalar genellikle. ve bu benim çok sinirimi bozuyor. etrafımdaki kimse anlamıyor beni. 15 aylık evliyim ben de. evliliğinin ilk haftasında hamile kalan mı dersin yoksa biz ilkini bulana kadar ikinciyi yapan mı. bazen içime atmaktan çok yoruluyorum. birine içimi açtığımda çoğunun söylediği şey "bir sorun yokmuş ikinizde de işte. niye kafaya takıyorsun. stresten olmuyordur " vs vs.. hep aynı teraneler. bunların hiçbiri avutmuyor ama beni. evlendiğinin ilk aylarında hamile kalanlara konuşması kolay. bir sorun yokken bebek sahibi olamamak daha kötüymüş gibi geliyor bazen. bazen de doktor asla çocuğunuz olamaz filan deseydi napardım deyip şükrediyorum. ama böyle sorun yokken de her ay en ufak bir regl gecikmesinde acaba mı deyip yine hayalkırıklığına uğramak da yıpratıyor beni.

Allah'tan eşimin hiçbir baskısı yok. hatta çok kızıyor bana. hayırlısı böyle demek ki Allah biliyordur vereceği zamanı diyor. ona da hak veriyorum. bu kadar üzülüp stres yapıyorum ama ya özürlü bir çocuğum olursa bir gün diye düşünüyorum. bu şekilde Allah'a isyan mı ediyorum acaba diyorum. diyorum da diyorum işte.. Öyle de olmuyor böyle de.. konu sahibi naptı acaba. girmiyorsa da siteye umarım onun için en hayırlısı olmuştur.. Yarabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..

konu sahibinin akıbetini buldum :) çok şükür istediği olmuş.. Allah bizlere ve isteyen, dileyen herkese de nasip etsin..

Canım merhaba eminim bir zamanı vardır, umudunu ve inancını kaybetme lutfen..
Ovulasyon testi kullandın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…