Canım ben de 6 yıllık evliyim, 5 yıla yakın korunduk, 1 yıldır deniyoruz bebek yapmayı, 1 kez oldu ancak o da düşük oldu, dr. clomen verdi bana da 3 ay kullandım yine olmuyor, bir kez olduğuna göre sorun yok diyor dr. benim de kafam çok karışık,özellikle bu ay çok umutluydum ama yine olmadı
Merhaba arkadaslar, bende 3 aydir korunmuyorum cok sükür bir sorunumuz yok.. bu ay sogan suyu kürüne basladim ve ovulation cubuklari kullaniyorum. reglime 5 gün kala incir kürü yapacagim. insallah ALLAH herkese nasip eder.boshayallersmile
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:Arkadaslar evliliğimin 2.yılına 3 ay falan kaldı. ama halen tık yok...doktora gittim hatta 6 aylık evliyken gittim ,doktor erken dedi olur daha..1. yılım doldu yine gittim...yani anlayacagınız hiç bir problemim yok herseyim normal sadece klomen verdi bir iki defa kullandım..daha sonra eşimde gitti..sperm testi yapıldı..onunda herseyi normal cıktı..doktor cocugunuzun olmaması için hiç bir engel yok dedi..bol bol calısma yapın dedi..herhangi bir tedaviye baslamak için erken falan dedi işte...yasın daha genc doğal yolla hamile kalmak varken ne gerek var tedaviye dedi..işte en son asamada baktık olmadı...tedaviye geceriz dedi...cocuk cok istediğim için sabırsız davranıyorum...ama bir yandanda hiç sebeb yokken neden olmuyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum? benim gibi olup sonradan hamile kalan arkadaslarımız var mı? paylasımlarınız bekliyorum...enazından motive olsun....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canim bende seninle ayni durumdaym bizmde 2 yil 1 ay oldu fakat bizmde olmuyor. doktor bize de bir sorununuz yok olur dedi ama hala beklemedyz. 1 basarisz asılamam var. cok kafaya takiyor cok uzuluyorum. Allahm gonlumze gore versin insallah bebislerimz gobismzde yerlerini alir.
mrb canım benim 4 yıl aradan sonra saglıklı bir bebegim oldu sükür..ve bu 4 yıl içerisinde 2 düşük ve 2.5 aylıkken bebegimin karnımda ölmesinide dahil edebiliriz ... yine dogal yollardan hamile kaldım sadece hamile oldugumu öğrendiğim an dr ma gittim bebek aspirini kullandım 9 ay boyunca ve ferrrum aynı sekilde Allaha sükür hersey yolunda gitti ve suan 11 aylık oglum var ...canım sorun yoksa stres yapma inan mutlaka zamanı gelince bence oluyor ...
Cevremde herkesmi hamile kalir be kardesim biri kucaginda biri karninda birde gebeligini saklayan yok mu tam hersey cok guzel bu ayda sitres yapmadim dedigimde oyle bir an geliyor ki takiliyorum basliyorum aglamaya artik kimseyle konusmuyorum bu konuyu cevrem beni anlamiyo zaten bende derdimi anlatacak kelime bulamoyorum zaten kendimi aglamamak icin uzmemek icin gunlerce tutuyorum kimseyle konusmuyorum ama oyle birgun geliyorki birgun aglamam o gider gunlerin huzurunu alip goturuyo bunu kimse okumasin yada okusun uzak bi yerde olmak istiyorum kocamla ben kimse tanimasin beni morelde istemiyorum tavsiyede istemiyorum soruda sormasinlar allahim yardim et bizlere hayirli evlatlar ver isteyen herkese bugun aglamaktan cok yoruldum yarina gecer
yazını okurken çok duygulandım bende senin gibiyim peki şimdi hamile kaldın mıBen de bu yazdigin duygularla gidip geldim cok zaman. Hep uzuntuden iste insanin ici nefret doluyo. Sabretmek lazim arkadasim cok buyuk sabir lazim.kendini acinin icine birkere birakirsan kolay yukariya cikamiyosun. Tm 3 yilim bebek istemekle gecti, insanlar 2.leri ardarda yaparken biz yapayalniz kaldik esimle, ama O'na daha cok sarildim.Allah saglık sihhat ve o gun gelene dek sabir versin..yuzume bakip 'bizim neden cocugumuz olmuyo, Allah neden bize de vermiyo'dediginde cok guclu olup esimin de yaralarini sarmaya calisiyorum. Ben anne olamiyosam o da baba olamiyo.
Ve sen de yalniz degilsin..bizde sorunlar vardi ama su an yok,1yildir sebepsiz infertiliz..ya da biz oyle zannediyoruz.hakikat ne bilmiyorum ama bu ugurda cok uzuldum agladim yiprandim..belki de yumurta kaliteme cok zararlar verdim. Artik pes ettim, dua ediyorum, zamani geldiginde doktora da gidip fizyolojik ne lazimsa onu da yapicam, hepimiz boyle yapmaliyiz.
Bak eni sonu yazgi neyse o degil, eni sonu 1 duanın kabuludur canım.
Feinne meal usri yusra-her zorlukla beraber bir kolaylık vardir.
Ama testi yaptırdınmi bende de sorun yoktu ama sonra o testi en son gittiğim doktor yaptı ve durumlar pek iyi değildi yumurtalar hem azalmış hemde küçükler di ve yaşım daha 30.evet doktordan sonra bazı seyler kısmet..eğer varsa kısmetimizde olur..artık tanrıya kalmıs...ama artık her adet oldugumda aynı üzüntüyü yasamaktan bıktım..ne yapalım denemeye devam..ama sebebsiz olduguna göre belki hiç beklemediğimiz biranda oluverir...:2::2::2:
Amh testi yaniAma testi yaptırdınmi bende de sorun yoktu ama sonra o testi en son gittiğim doktor yaptı ve durumlar pek iyi değildi yumurtalar hem azalmış hemde küçükler di ve yaşım daha 30.
kesinlikle. yani doktorlar "olur ya takma" modundalar genellikle. ve bu benim çok sinirimi bozuyor. etrafımdaki kimse anlamıyor beni. 15 aylık evliyim ben de. evliliğinin ilk haftasında hamile kalan mı dersin yoksa biz ilkini bulana kadar ikinciyi yapan mı. bazen içime atmaktan çok yoruluyorum. birine içimi açtığımda çoğunun söylediği şey "bir sorun yokmuş ikinizde de işte. niye kafaya takıyorsun. stresten olmuyordur " vs vs.. hep aynı teraneler. bunların hiçbiri avutmuyor ama beni. evlendiğinin ilk aylarında hamile kalanlara konuşması kolay. bir sorun yokken bebek sahibi olamamak daha kötüymüş gibi geliyor bazen. bazen de doktor asla çocuğunuz olamaz filan deseydi napardım deyip şükrediyorum. ama böyle sorun yokken de her ay en ufak bir regl gecikmesinde acaba mı deyip yine hayalkırıklığına uğramak da yıpratıyor beni.Ben sebepsiz olduğuna inanmıyorum.Herşeyin bir sebebi vardır mutlaka.Kızlar doktoru ihmal etmeyin.İyi doktor bulana kadar sürekli gidip kontrol ettirin kendinizide eşinizide.Artık doktorlara güvenim kalmadı.Daha yaşın çok genç olur diyip başlarından atıyolar.Ben belki şimdi istiyorum çocuk.Yıllarımızı harcıyolar resmen.
konu sahibinin akıbetini buldum :) çok şükür istediği olmuş.. Allah bizlere ve isteyen, dileyen herkese de nasip etsin..mrb canım benim 4 yıl aradan sonra saglıklı bir bebegim oldu sükür..ve bu 4 yıl içerisinde 2 düşük ve 2.5 aylıkken bebegimin karnımda ölmesinide dahil edebiliriz ... yine dogal yollardan hamile kaldım sadece hamile oldugumu öğrendiğim an dr ma gittim bebek aspirini kullandım 9 ay boyunca ve ferrrum aynı sekilde Allaha sükür hersey yolunda gitti ve suan 11 aylık oglum var ...canım sorun yoksa stres yapma inan mutlaka zamanı gelince bence oluyor ...
Canım merhaba eminim bir zamanı vardır, umudunu ve inancını kaybetme lutfen..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:Arkadaslar evliliğimin 2.yılına 3 ay falan kaldı. ama halen tık yok...doktora gittim hatta 6 aylık evliyken gittim ,doktor erken dedi olur daha..1. yılım doldu yine gittim...yani anlayacagınız hiç bir problemim yok herseyim normal sadece klomen verdi bir iki defa kullandım..daha sonra eşimde gitti..sperm testi yapıldı..onunda herseyi normal cıktı..doktor cocugunuzun olmaması için hiç bir engel yok dedi..bol bol calısma yapın dedi..herhangi bir tedaviye baslamak için erken falan dedi işte...yasın daha genc doğal yolla hamile kalmak varken ne gerek var tedaviye dedi..işte en son asamada baktık olmadı...tedaviye geceriz dedi...cocuk cok istediğim için sabırsız davranıyorum...ama bir yandanda hiç sebeb yokken neden olmuyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum? benim gibi olup sonradan hamile kalan arkadaslarımız var mı? paylasımlarınız bekliyorum...enazından motive olsun....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?