Hiç sebebi yokken hamile kalamayan var mı?

öncelikle merhaba
Rahim filmi çektirdiniz mi. Eğer cektirmediyseniz doktorla görüşerek cektirebilirsiniz. Bana da muayene de hiç bir sorun olmadığı herşeyin yolunda olduğu söylenmişti. Ama tup bebek servisine başvurdum ve bir-çok ileri tetkik ve tahlil ile rahim filmi çekildim. Tüplerimde sorun cıktı. Tuplerde sorun varsa normal yolla gebelik zor ve tüplerim durumu ultrason ya da vaginal muayene de görülemiyor. Paylaşmak istedim belki bir faydası olur diye. Allah gönlünüze göre versin.

Beeeen
Yaptırmadıgım test kalmadı sorun yok. 2 yık sabıtla normal olmasını beklemedım malum hersey yolunda. Fılmler hormon testlerı esımın spermıyogrqmları.. genetık testler, pıhtılasma, sperm dna hasar vs vs
Sobrası ıkı yıl tup bebek denedım 3 deneme 3 düşük .. 4. Tedavıdeyım suan. Beklıyorum sonucu.. tavsıyem tedavıye tum tetkıklerle baslamanız

Merhaba canım bende suan aynı sorunu yaşıyorum soğan kürünü denemek istiyorum faydasini gordunmu acaba

F
canım sogan kuru kullandinizmu

Merhaba arkadaşlar bn 9aydir evliyim hiç korunmamamiza rağmen hamile kalamiyorum bayabi doktora gittik bişey yok diyor onlara sebebini soruyorum bişey yok diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum moralim çok bozuk ne yapmaliyim

Iyk bir tup bebek profesörüne git seni muayene etsin.. Onlar sebebini şak diye biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…