Merhaba canim daha once yazmistim sana.. Dun hamile oldugumu ogrendim.. :CüvCüv:Umut olsun diye yaziyorum.. 2 sene surdu ama.. Sukur oldu... Umarim sende hamile kalirsin en kisa zamanda.. Sevgiler
Merhaba canim daha once yazmistim sana.. Dun hamile oldugumu ogrendim.. :CüvCüv:Umut olsun diye yaziyorum.. 2 sene surdu ama.. Sukur oldu... Umarim sende hamile kalirsin en kisa zamanda.. Sevgiler
bende 2 yıllık evliyim ve ilk evlendigimde intahap sorunu yasadım ondan gitmiştim sonra bebek istediğimi syledim doktoruma ve 2 yıl boyunca bana hiç birşeyin yok olur dedi yumurtam gelişiyodu çatlıyodu en sonunda yoksa neden olmuyor diye sitem edince rahim flmi istedi yeni çekildim ve bi çok şeyim oldugunu ögrendim sende bir rahim filmi çekil eger onda bi sorun çıkmazsa yine beklersin benden tavsiye geçiktirmeden...:çok üzgünüm:
bende 2 yıllık evliyim ve ilk evlendigimde intahap sorunu yasadım ondan gitmiştim sonra bebek istediğimi syledim doktoruma ve 2 yıl boyunca bana hiç birşeyin yok olur dedi yumurtam gelişiyodu çatlıyodu en sonunda yoksa neden olmuyor diye sitem edince rahim flmi istedi yeni çekildim ve bi çok şeyim oldugunu ögrendim sende bir rahim filmi çekil eger onda bi sorun çıkmazsa yine beklersin benden tavsiye geçiktirmeden...:çok üzgünüm:
aslında haklısın...ama ben evliliğimin 2.yılı dolsun öyle gitmeyi düşünüyorum...senağlamasenağlama
evett ha bu arada bernim sorun tüplerimdeymişti tıkalıymıştıı 5 dakika arayla 2 defa çektilerr
bu arada rahim filmi çekilince hamile kalma şansın daha da artıyo diye biliyorum
benim hsg yani rahim filmimde sol rahme giden kanal tıkalı sğadaki yumurtalık ise yapışık çıktı daha önce anlamış olsaydı doktorum keşke..tedavisini olmadıgını söyledi bide bana daha erken başlardım çare aramaya en azından geç kalmazdım..ayrıca rahim flmini abartanlara gülüyorum sadece ben narkozla oldum kesinlikle agrı filan olmuyor çok rahat bir işlem.biz eşimle yemeğe gittik ordan luna parka eglendik..yani o eglendi ben çok üzgündüm..sen bilirsin canım ne zamn gitmek istiyosan ozamn gidersin tabiiki belkide seninkide çok küçük birşeydir ...halledilir çabucak anne opuyorumnanaktanolursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?