- 21 Ocak 2023
- 182
- 81
- 13
- 26
- Konu Sahibi Biricik874
-
Erkeklerin kalbimi varki. Biraz cilvelendin mi hepsi peşinden koşuyor zaten. Tabi istediğini alana kadar.23 yaşındayım şu yaşıma kadar hiç sevilmedim sevgilimin olmadi. Bana gelip açılan olmadi. Düşününce önceden çok üzülürdüm ama artık üzülmüyorum sadece anlamaya çalışıyorum niye diye. Yalnızlığı kabullendim. Gittikçe de çirkinleşiyirum bakımı da saldım artık. Heveslenmiyorum
Cilve hiç yok hatta baya düz dururumErkeklerin kalbimi varki. Biraz cilvelendin mi hepsi peşinden koşuyor zaten. Tabi istediğini alana kadar.
ay ahaha var yaErkeklerin kalbimi varki. Biraz cilvelendin mi hepsi peşinden koşuyor zaten. Tabi istediğini alana kadar.
sevende açılamaz zaten böyle olunca:) onlar filmlerde olur. Saf ve masum kıza yakısıklı çocuk vurulur elinden ne geliyorsa yoluna felan sererCilve hiç yok hatta baya düz dururum
İstediğini alınca soğuk yapıyorsan tamam. İntikamımız alınmıştır:)ay ahaha var ya
istediği dediğiniz cinsellikse benim ilişkilerde hep ben istiyorum onu ilk ya xjjddj adamın istemesine fırsat kalmıyor
Yani hoşuma gidiyorsa devam ediyorum aşık filan oluyorumİstediğini alınca soğuk yapıyorsan tamam. İntikamımız alınmıştır:)
perfonmasa göremi karar verion?Yani hoşuma gidiyorsa devam ediyorum aşık filan oluyorum
yaş 23 bunu düşünmek için çok erken ,
ayrıca artık açılma diye bir şey pek kalmadı , herkes mesajlasiyor flört ediyor öyle ilişki olacaksa oluyor.
ben 30 yaşındayım , düşünüyorum liseden sonra hiç seni seviyorum diye açılan ve sevgili oldugum olmadı.
genel flört hatta öpüşme sonrası filan başlamış, bence özgüvensiz olduğunuz için insanlar sizi fark etmiyor sadece.
yoksa güzellik vs bunların gerçek hayatta ilişkiler için çokta önemi yok.
ben hayatım boyunca kiloluydum şimdide 46 bedenim , hoşlanmama karşılık bulamadığım neredeyse olmadı.
kendinizi sevin ve net bir karakter geliştirin .
tertemiz olun , hareketli biri olun , olabildiğince hayatınızı sevin gelmwsi gerekenler zaten geliyor
yaş 23 bunu düşünmek için çok erken ,
ayrıca artık açılma diye bir şey pek kalmadı , herkes mesajlasiyor flört ediyor öyle ilişki olacaksa oluyor.
ben 30 yaşındayım , düşünüyorum liseden sonra hiç seni seviyorum diye açılan ve sevgili oldugum olmadı.
genel flört hatta öpüşme sonrası filan başlamış, bence özgüvensiz olduğunuz için insanlar sizi fark etmiyor sadece.
yoksa güzellik vs bunların gerçek hayatta ilişkiler için çokta önemi yok.
ben hayatım boyunca kiloluydum şimdide 46 bedenim , hoşlanmama karşılık bulamadığım neredeyse olmadı.
kendinizi sevin ve net bir karakter geliştirin .
tertemiz olun , hareketli biri olun , olabildiğince hayatınızı sevin gelmwsi gerekenler zaten geliyor
Yaşım genç doğru ama Benim gibi olan kimse yok çevremde. Bakım konusunda size katılıyorum kendimi bu ara çok çirkin buluyorum ondanda elim gitmiyor bir şeyeBence herşeyden önce kendinize güvenin. Kendine güvenen ve inanan bir kadının enerjisi etkilidir.
Bakım konusuna gelince, ben bakımı kendimi iyi hissetmek için yapıyorum. Kendimize bakıp kendimizi kıymetlendirmeliyizo yüzden bakım konusunda salmamalıyız.
Ayrıca yaşınız çok genç, daha önünüzde çok zaman var
ahahhhahaha hayır ya henüz o seviyeye gelemedim ona hiç bakmam, çok etikte gelmiyorperfonmasa göremi karar verion?
Şimdi varmı ten uyumu olan biri.?ahahhhahaha hayır ya henüz o seviyeye gelemedim ona hiç bakmam, çok etikte gelmiyor
ten uyumu diye bişi cidden var sadece ona bakıyorum
çok toksik bir ilişkiden yeni sıyırdım kendimi , onunla çok ciddi ten uyumu vardıŞimdi varmı ten uyumu olan biri.?
Ne güzel çok sevindim.çok toksik bir ilişkiden yeni sıyırdım kendimi , onunla çok ciddi ten uyumu vardı
hayatımın en mutlu olduğum dönemindeyim diyebilirim şu sıra (ilişkilerden bağımsız)
o yüzden bir süre tamamen kendime odaklı gideceğim
zaten çocuk vs asla ve asla istemediğim icin evlilik vs için hiç acelem de yok, olursa doğru biri olur umarım
hepimiz için bu dilek
Sorumla alakasız olacak ama ten uyumu duyduğunuz kişinin diğerlerinden bir farki oluyor mu cinsellik yaşamadan önce. Ben bir çocuğa eskiden sürekli sarılmak istiyodm aramızda hiç bir şey yoktu arkadaştık resmen çocuk önüme oturunca dertse sıkıca sarılmak istiyodumçok toksik bir ilişkiden yeni sıyırdım kendimi , onunla çok ciddi ten uyumu vardı
hayatımın en mutlu olduğum dönemindeyim diyebilirim şu sıra (ilişkilerden bağımsız)
o yüzden bir süre tamamen kendime odaklı gideceğim
zaten çocuk vs asla ve asla istemediğim icin evlilik vs için hiç acelem de yok, olursa doğru biri olur umarım
hepimiz için bu dilek
ya aslında şöyleSorumla alakasız olacak ama ten uyumu duyduğunuz kişinin diğerlerinden bir farki oluyor mu cinsellik yaşamadan önce. Ben bir çocuğa eskiden sürekli sarılmak istiyodm aramızda hiç bir şey yoktu arkadaştık resmen çocuk önüme oturunca dertse sıkıca sarılmak istiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?