Hiç sevilmedim

Biricik874

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
182
81
13
26
23 yaşındayım şu yaşıma kadar hiç sevilmedim sevgilimin olmadi. Bana gelip açılan olmadi. Düşününce önceden çok üzülürdüm ama artık üzülmüyorum sadece anlamaya çalışıyorum niye diye. Yalnızlığı kabullendim. Gittikçe de çirkinleşiyirum bakımı da saldım artık. Heveslenmiyorum

Erkeklerin kalbimi varki. Biraz cilvelendin mi hepsi peşinden koşuyor zaten. Tabi istediğini alana kadar.

Sessizim çok çevrem yok her zaman herkese güler yüz göstermem samimi olduğuna inanmadığım insanlarla da iletişim kurmam soğuk dururum. Biraz yapı olarak durgunumdur ama arkadaşlarıma tavrım iyidir

yaş 23 bunu düşünmek için çok erken ,
ayrıca artık açılma diye bir şey pek kalmadı , herkes mesajlasiyor flört ediyor öyle ilişki olacaksa oluyor.
ben 30 yaşındayım , düşünüyorum liseden sonra hiç seni seviyorum diye açılan ve sevgili oldugum olmadı.
genel flört hatta öpüşme sonrası filan başlamış, bence özgüvensiz olduğunuz için insanlar sizi fark etmiyor sadece.
yoksa güzellik vs bunların gerçek hayatta ilişkiler için çokta önemi yok.
ben hayatım boyunca kiloluydum şimdide 46 bedenim , hoşlanmama karşılık bulamadığım neredeyse olmadı.
kendinizi sevin ve net bir karakter geliştirin .
tertemiz olun , hareketli biri olun , olabildiğince hayatınızı sevin gelmwsi gerekenler zaten geliyor

Bence herşeyden önce kendinize güvenin. Kendine güvenen ve inanan bir kadının enerjisi etkilidir.
Bakım konusuna gelince, ben bakımı kendimi iyi hissetmek için yapıyorum. Kendimize bakıp kendimizi kıymetlendirmeliyiz o yüzden bakım konusunda salmamalıyız.
Ayrıca yaşınız çok genç, daha önünüzde çok zaman var

Yaşım genç doğru ama Benim gibi olan kimse yok çevremde. Bakım konusunda size katılıyorum kendimi bu ara çok çirkin buluyorum ondanda elim gitmiyor bir şeye

Şimdi varmı ten uyumu olan biri.?
çok toksik bir ilişkiden yeni sıyırdım kendimi , onunla çok ciddi ten uyumu vardı

hayatımın en mutlu olduğum dönemindeyim diyebilirim şu sıra (ilişkilerden bağımsız)
o yüzden bir süre tamamen kendime odaklı gideceğim
zaten çocuk vs asla ve asla istemediğim icin evlilik vs için hiç acelem de yok, olursa doğru biri olur umarım
hepimiz için bu dilek

Ne güzel çok sevindim.
hep doğrular çıksın karsımıza çok amin

Sorumla alakasız olacak ama ten uyumu duyduğunuz kişinin diğerlerinden bir farki oluyor mu cinsellik yaşamadan önce. Ben bir çocuğa eskiden sürekli sarılmak istiyodm aramızda hiç bir şey yoktu arkadaştık resmen çocuk önüme oturunca dertse sıkıca sarılmak istiyodum

ya aslında şöyle
biriyle sürekli tensel temas kurmak güzel ama bence onun ten uyumu ile her zaman bağı olmuyor.
yani biriyle tensel temas kurmayı hep isteyebilirsiniz ama sevisirseniz vs bu hoşunuza gitmeyebilir onun teni, sonra da o sürekli tensel temas isteği kaybolur filan .
bence ten uyumu sevişmeden anlaşılacak bir şey değil , kadınlar içinde bu çok önemli ama kadınlar sanki bu olay hiç yok gibi davranıyorlar biriyle sevisince öyle baglaniyorlar ki toplumsal normlar vs yüzünden hiç hosuma gityi mi bu olay benim konusu olmuyor.

bu arada adama söylediniz mi sarılmak istediğinizi, ben direkt söylerdim muhtemelen mesela sevgilisi vs yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…