Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunuj detayina girmek istemiyorum cok ama ögrenci degil ve bir girdap söz konusu kaybedecegim seyler var bu yuzden adim atamiyorum.
Nikahsız bir birliktelik yaşıyorsunuz ve tehtid ediliyorsunuz? Şikayetçi olunKonunuj detayina girmek istemiyorum cok ama ögrenci degil ve bir girdap söz konusu kaybedecegim seyler var bu yuzden adim atamiyorum.
Konunuj detayina girmek istemiyorum cok ama ögrenci degil ve bir girdap söz konusu kaybedecegim seyler var bu yuzden adim atamiyorum.
+1 paramın yarısını yatırıyorum hahaTahmin yürütelim yani öyle mi?
Ok tahminime göre bir adamı sevdin, birlikte eve çıktın, birlikte oldunuz, şimdi kızlık zarı muhabbetine ayrılamıyosun.
Var mı başka tahminler, bahsi açıyorum...
+1 paramın yarısını yatırıyorum haha
konu sahibi evli.
Az önce baktım. Karmaşık bir ilişki yazıyordu. Toplum önyargısından söyleyemiyordur. Belki de sadece dini nikahlı birlikteliktir.Sanmıyorum. Evli dediği muhtemelen nikahsız birlikteliktir. Bu kadar gizli saklı olmaz evli olsa.
Sanmıyorum. Evli dediği muhtemelen nikahsız birlikteliktir. Bu kadar gizli saklı olmaz evli olsa.
eski konuları var.
Valla canım detaya girmezsen kimse sana tam anlamı ile akıl vermezKonunuj detayina girmek istemiyorum cok ama ögrenci degil ve bir girdap söz konusu kaybedecegim seyler var bu yuzden adim atamiyorum.