Hiç sevmedigim biri ile mecbur yaşiyorum

Seina

Basit bir insan.
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
17
4
1
39
Merhaba , sevmedigim bir kimse ile ayni evi paylasiyoruz mecburen.
Ama bu bana zarar veriyor ve katlanilmaz bir hal aldi.
Gitmek istesem de olmuyor.
Peki siz ne yapardiniz ?

Büyük ihtimal üniversitede öğrenci evindesiniz. Siz mi arkadaşın yanına eve geçtiniz o mu geldi ? Rahatsızlıklarınızı sıkıntılarınızı söyleyin bence. Ben yurtta minnacık oda da rahatsızlıklarımla yaşıyorum, sabır diledim Allahtan sıkıntılarımı da kıza söyledim istemediğim sevmediğim şeyleri, zorunda olmadıkça muhattap olmuyorum. İyiyim, umarım size de işe yarar. Olmadı ev değiştirirsiniz

Neden gidemiyosun ki ?? Yada o gitsin..
Ev arkadasi mi bu baska bitane ev arkadasi bulursun..

Konunuj detayina girmek istemiyorum cok ama ögrenci degil ve bir girdap söz konusu kaybedecegim seyler var bu yuzden adim atamiyorum.

Konunuj detayina girmek istemiyorum cok ama ögrenci degil ve bir girdap söz konusu kaybedecegim seyler var bu yuzden adim atamiyorum.

İyi de nasıl yorum yapalım olayın ne olduğunu bilmeden?

Sevmediğim bir insanla aynı evde yaşamazdım. Detaya girmeden ancak bu kadar oluyor.

O girdapta kaybolmak da var adım atmazsan,zararın neresinden dönülürse,
Eğer uzun zamandır atılım yaptınız ve başarılı olamadı iseniz kanun da var polis de,sizden daha önemli olamaz hiçbir durum biraz anlar gibiyim ama yanlış da anlıyor olabilirim.
Korkmayın diyorum sadece size.

Tahmin yürütelim yani öyle mi?

Ok tahminime göre bir adamı sevdin, birlikte eve çıktın, birlikte oldunuz, şimdi kızlık zarı muhabbetine ayrılamıyosun.

Var mı başka tahminler, bahsi açıyorum...

Biz ne yapardık? o evden çıkmanın yollarını arardık.

Tahmin yürütelim yani öyle mi?

Ok tahminime göre bir adamı sevdin, birlikte eve çıktın, birlikte oldunuz, şimdi kızlık zarı muhabbetine ayrılamıyosun.

Var mı başka tahminler, bahsi açıyorum...
+1 paramın yarısını yatırıyorum haha

Sanmıyorum. Evli dediği muhtemelen nikahsız birlikteliktir. Bu kadar gizli saklı olmaz evli olsa.
Az önce baktım. Karmaşık bir ilişki yazıyordu. Toplum önyargısından söyleyemiyordur. Belki de sadece dini nikahlı birlikteliktir.

Beraber yasadığın sevgilin,gündüz sinir oluyorsun ,gece vazgeçilmezin bu mudur bilmecenin cevabı?

Kör göze parmak.Kırk türlü şey olabilir.Konuyu açmadan da sana yapılan yorumlar faydasız.Sana göre çıkmaz olan başkasına

göre çıkar.Bakış açısıyla alakalı ama dediğim gibi göz kör neye bakıp ne desin insanlar?

Valla canım detaya girmezsen kimse sana tam anlamı ile akıl vermez

Back
X