- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.879
- 598
- Konu Sahibi Papatyamnm
Kimsenin stres topu değilizdoktorlar hayattan bezdi biraz tolere etseydiniz iyi olurdu![]()
Onlara mecbur da değiliz niye tolerans göstereceğiz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsenin stres topu değilizdoktorlar hayattan bezdi biraz tolere etseydiniz iyi olurdu![]()
Özel günlerinde yalnız kaldığında üzmüyor mu seni bu.Az insan çok huzur demişler..bende yanlızım ve inan böylesi daha hızurlu
Yeni dostluk kurabileceğim ortam olursa deniyeceğimKusursuz dost arayan dostsuz kalır. Dost edinememekten şikayet etmiyorsanız bi çırpıda silin sıkıntı yok , ama siz rahatsız oluyorsunuz o zaman insanları biraz kusurlarıyla da kabul etmeniz gerekir. Ha tabi ağır şeyler değil bahsettiğim kusurlar
Hastaneye gidince sizi başkası mı muayene ediyor , muhtaç değiliz ne demek ? Zor durumdalar şu an ve kötü niyetle söylemediği aşikar konuşma tarzı o şekilde imiş bunu alttan almak çok mu zor bi dostunuz olsaKimsenin stres topu değiliz
Kimsenin stres topu değiliz
Evet çevremdeki herkese geçimsiz imajı vermişim bence de. Bence öyle düşünüyorlar. Sanırım profil değiştirmem gerekyoo o arkadaşınızın kullandığı kelime hiç hoş değil. o konuda haklısınız. ama şurada bile kendinizi tanımladığınız kelimelerden yazmasam mı diye düşünüp rahatsız oldum mesela.
çok geçimsiz bir insan profili çizmişsiniz çünkü.
ayrıca emin olun sadece siz değil pek çok insan hoşlanmadığı tavırlar gösteren kişilerle arkadaşlık etmiyor. ama karşımıza çıkan herkesin falsoları da affedilmez olmuyor.
insanları kusurları ile sevip kabul etmezsek sonuç yalnızlık oluyor.
Evet bende değişime zorluyorum kendimi ama başa dönüyorumAllah tan başka şu ahir zamanda zaten dostun olamaz huyundan asla vaz gecme seni seven bu şekilde sevsin inan ben yaptım değiştirmeyi denedim kendimi yine olmadı yalnız olmak en iyisi
Evet çevremdeki herkese geçimsiz imajı vermişim bence de. Bence öyle düşünüyorlar. Sanırım profil değiştirmem gerek![]()
Ben kaldıramadım canım mahluk diyip duruyor insanlara. İsimleriyle hitap etse ne olur sanki. Mesela o bana uysa. Ben ona uymaya çalışmak zorunda kalmasam hepHastaneye gidince sizi başkası mı muayene ediyor , muhtaç değiliz ne demek ? Zor durumdalar şu an ve kötü niyetle söylemediği aşikar konuşma tarzı o şekilde imiş bunu alttan almak çok mu zor bi dostunuz olsa
Belki farketmeden onun da size uyduğu şeyler vardır , bazen insan tek taraflı bakınca göremeyebilir o arkadaşınızı da dinlemek lazım bazen bazı şeyler ağız alışkanlığı oluyor kolayca değiştiremiyoruz umarım güzel dostluklar kurarsınızBen kaldıramadım canım mahluk diyip duruyor insanlara. İsimleriyle hitap etse ne olur sanki. Mesela o bana uysa. Ben ona uymaya çalışmak zorunda kalmasam hep
Yani ılımlı oluncada insanlar sizi kullanmaya çalışıyor. Mesela en son ki çalıştığım okulda. Diğer öğretmen arkadaşlarımdan bazıları, elin şuna yatkın, en güzel sen yapıyorsun. Şuna yardım eder misin vs bitmiyordu. Çizgi koysan dert koymasan dertdeğiştirmek değil de dönüştürmek diyelim bence.
biraz düşünün affedemediğiniz hatalar nelerdi ? içlerinden görmezden gelinebilecek şeyler var mıydı ?
bazı insanlar çok esnek olamıyorlar. karakter meselesi. fakat hayat içinde sağlıklı ilerlemek için esnekliğe ihtiyacımız var. katılık bizi yalnız bırakıyor.
Yani ılımlı oluncada insanlar sizi kullanmaya çalışıyor. Mesela en son ki çalıştığım okulda. Diğer öğretmen arkadaşlarımdan bazıları, elin şuna yatkın, en güzel sen yapıyorsun. Şuna yardım eder misin vs bitmiyordu. Çizgi koysan dert koymasan dert
O tarz ilişkilerde çok sıcak samimi olarak davranmak yanlış zaten , insanlar size ne kadar geliyorsa o kadar gitmek gerekir çok ılımlı olunca saygı duymayabiliyorlar evet ama o ılımlılığın zamanla yakalarsanız başta ciddiyeti koruyup bence bunları yaşamazsınızYani ılımlı oluncada insanlar sizi kullanmaya çalışıyor. Mesela en son ki çalıştığım okulda. Diğer öğretmen arkadaşlarımdan bazıları, elin şuna yatkın, en güzel sen yapıyorsun. Şuna yardım eder misin vs bitmiyordu. Çizgi koysan dert koymasan dert
Biliyorsunuz ki bu imkansız.Evet hemen itiyor beni insanların yanlışı. Çünkü ben insanlara özen gösteriyorum hep iyi davranıyorum. Haliyle aynısını bekliyorum sanırım. Yani herkes kibar ve anlayışlı olsa ne olurdu ki![]()
Muhtemelen buluşma teklifinden söz ediyorsunuz , eğlenceli kasmayan herkesin yanınız da rahat olacağı bı tip olursaniz inanın bir kaç teklifinizden sonra geri dönüş alırsınız.Öyle yapınca da alışıyorlar. Hep benden bekliyorsun sonra hissediyorum
Amann kız tek derdimiz dostluk olsunKızlar bende haksızlığa ve saygısızlığa gelememe gibi bir huy var. Asiyim biraz. Hep arkadaşlıklarım kısa süreli oluyor. Hiç uzun süreli güvenebileceğim derdimi sevincimi paylaşabileceğim kimsem yok. Birde çok kırılganım birinin yanlışını görünce soğuyorum kendimi çekiyorum. Bazen bir insanın muhabbetine çok ihtiyacım oluyor ama çevremde kimse yok, bir buçuk senedir evliyim. Evim uzak merkeze burda kimseyi tanımıyorum. Bir kaç arkadaşım var evet am telefonla sadece görüşme olunca ister istemez ara açılıyor. En son ki çalıştığım iş arkadaşlarım işten çıktığım İçin ara açıldı yine. O beni aramadı bende onu aramam muhabbetleri… yani işin Aslı sağlıklı sağlıklı dostluklar edinebilmek için var mı bir yolu. Sorun bende mi anlamıyorum. Ben biraz ağırbaşlıyım. Dedikoduyu çok sevmiyorum bu da insanları sıkıyor sanırım. Ya da yalnızlık güzel mi. Böyle mi devam etmeliyim?![]()
Buna imzamı atarım. Bende 3 farklı kişiyle bu durumu yaşadım. Bir kişi çok zarar verdi kendi hayatında bir şeye yaramadığından.
Beni toplumdan soyutlamaya çalıştı ve kiminle diyalog kurduysam bana sen hep yanlış anlıyorsun gibi şeyler deyip, aklıma güvenmemeyi öğretmeye çalıştı. Allah'tan bende daha zekiydim ki, bir iki girişiminden sonra garip gelmeye başladı bana yaptıkları ve ağızın payını güzelce verip tak diye çıkardım hayatımdan.
En çok o ona koydu, çünkü hakimiyet kuramadı. Psikolojik vaka, tedavi olmalı, farkında değil.
Arkadaşlık bana yetiyor. Sorunlarımı aile içinde konuşurum, bdv'ye gelirim, ya da çoğunlukla kendi kendime çözerim.
Kimse sizin iyiliğinizi sizden daha çok isteyemez, o yüzden hep kendi aklınızla yol alın.
Düşünmedim çünkü yanlış yaptığım şeyler neredeyse yok. Hep insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum anlamaya çalışıyorumBiliyorsunuz ki bu imkansız.
Peki insanların size, sizin yanlışlarınıza, hatalarınıza tahammül ettiği, görmezden geldiklerini düşündünüz mü?