Eskiden bende öyleydim insanları hayatımdan çıkarmakta bir sakınca görmezdim yaş ilerledikçe bunu yapamıyorsun etrafında insan kalmıyor çünkü. Aslında bazen hak veriyor empati yapıyorum insan bu hata yapar diyorum ama bir yandan da bazen bu yaptığım muhasebeyi unutuyor tersini düşünüyorum konuyu karşıya açınca sinirleniyor eski konular açıldığı için ve film orada kopuyor.Şöyle diyelim mi ? Bende bir şeyi affedemiyorum kolay kolay ve silip atıyorum insanları. Ya da atiyorDUM. Şimdi karşımdakini uyarıyorum ve hakikaten yine aynı şeyleri tekrarliyorsa ileride sıkıntı yasamamak için ilişkimi kesiyorum. Sadece sevgililikle alakalı değil arkadaş cevremdede boyleydim. Siler atardım hata kabul edemezdim. Şimdi öyle değilim biraz kendini rahatlatmaya çalış dusunmemeye çalış yani kimseyi duzeltemiyoruz kendimizden biraz taviz verelim.
Takıntılık bir şey yok. Ortada sevgi olunca bazı şeyleri silip atamıyorsun bende bunun için çabalıyorum.Nerden biliyorsun?
Zihnin susmamasi ciddi bir sorundur bence de.
Bence de psikiyatriste gitmelisiniz.
Sevgiliniz takinti olmus sizde
Tabii ki hep böyle değilim konuyu canım çok sıkkınken açmıştım çorba olmuş zaten.
İnsan bir anda çok bunalabiliyor ki ben herkesin psikoloğa gitmesi taraftarıyım ama direkt psikiyatr demek manasız. İkisinin ayrımını yapamayan insanlar var,ansksiyete vb bir rahatsızlığım yok bu konu da genel düşüncelerimi kapsamıyor bir konuyla alakalı çözemediğim şeyler olduğundan kafamda çok yer etti sadece.
Konu psikiyatr veya psikologdan öte birilerinin teşhis koymaya çalışması..destek alabilirsin demekle aynı şey neden psikiyatr yani? Ben o safhada olduğumu düşünmüyorum ki yakınlarımla paylaştığımda onlar da aynı fikirde belki buradan öyle gözükmüyor ama...yani bilmiyorum psikiyatr önerisine neden parladınız ama peki o zaman önce psikoloğa gidebilirsiniz gerekli adımlarda o size yardımcı olur zaten. atlatırsınız umarım.
Aynı durum Bende de var . Bunun en büyük sebebinin ise kaynanam olduğunu düşünüyorum. Hiçbişeyi unutamıyorum 3 sene önceki konuları bile eşimin önüne getiriyorum. Sürekli kafamda kv ile ettiğimiz tartışmalar,kavgalar canlanıyor ve ben halen kavga ediyorum onunla kafamda . Allah sorsun ne diyim. Konuyu takipteyimGüven meselesi değil artık,ileriye dönük güveniyorum güvenimi tekrar kazanmaya çabalıyor. Bende söylenen sözleri unutamamak durumu var.
Bence o ters anınıza geldi.Tabii ki hep böyle değilim konuyu canım çok sıkkınken açmıştım çorba olmuş zaten.
İnsan bir anda çok bunalabiliyor ki ben herkesin psikoloğa gitmesi taraftarıyım ama direkt psikiyatr demek manasız. İkisinin ayrımını yapamayan insanlar var,ansksiyete vb bir rahatsızlığım yok bu konu da genel düşüncelerimi kapsamıyor bir konuyla alakalı çözemediğim şeyler olduğundan kafamda çok yer etti sadece.
Size en son teşekkür etmiştim siz niye bu kadar alındınız? :)Hanımefendi,sorununuzu yazmışsınız,biz de yorumladık,yaşadıklarımızdan,tecrübelerimizden,gördüklerimizden,duyduklarımızdan,fikrimizi belirttik..keşke sadece doktorlar yorum yapsın deseydiniz madem:)psikoloğa,psikiyatriye takmışsınız..siz önce psikoloğa gidin madem o vakit,bu kadar takacaktınız..polemik yapmak istemiyorum,sorun yazmışsınız,biz de yorum yaptık,zaten son yorumumdur size,konuyu çok canınız sıkkınken açtıysanız biz de böyle yorumlarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?