- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Acı badem sütünü denediniz mi. Ben çok iyi sonuç aldım. Acı bademin kremini ellerim için sütünü yüzüme kullandım. Dünyanın parasını verip aldığım kremlerden çok daha memnun kaldım.Ama işte onlar %100 organik.Bir de hafif olanları varmış.Mesela kuşburnu yağı dedi arkadaş da.Sert çok yagli olanlar krem amacli olmaz zaten.
Argan yağı resmen parlatıyordu cildimi.Son zamanlarda çok da parlatmatiyordu niyeyse.
bu çöküş insomniadan kaynaklı olamaz mı?
uykunun önemi büyük çünkü.
bir de genetik çok önemli bence.
Ama paraffinium liquidum yani petrol türevi içeriyor.Makyaji iyi temizliyormuş ama buyuzden almadım.Acı badem sütünü denediniz mi. Ben çok iyi sonuç aldım. Acı bademin kremini ellerim için sütünü yüzüme kullandım. Dünyanın parasını verip aldığım kremlerden çok daha memnun kaldım.
Ben bunu eczacıya sordum. Güneş kreminde olmamasına dikkat edin. Çünlkü geniş bir alana sürülüyor. Vücudun küçük bir alanına kullandığınız üründe eser miktarda vardır. Zararı olmaz dedi. Ben de ona hak verdim. Ama siz de benim gibi hak vermek zorunda değilsiniz. Tartışmalı bir durum sonuçta.Ama paraffinium liquidum yani petrol türevi içeriyor.Makyaji iyi temizliyormuş ama buyuzden almadım.
Dudağının kenarı için kaşık yogası ve dudakta kalem çevirmeyi dene. İşe yarar.Harika bir yazı olmuş öncelikle onu söyliyim.Yaş 31 aynı duyguları paylaşıyoruz ama tek fark ben kimseye bahsetmiyorum şimdilik kuyruğu dik tutma peşindeyim
Güzelliğime aşırı düşkünüm vazgeçemeyeceğim birşeymiş gibi geliyor ama her yaşında güzel olan kadınlar var inşallah onlardan biri olurum diyorum.
Salmış da değilim , çocuksuz halimden daha zayıfım cildime bakmaya çalışıyorum,gözlerimi ovuşturmam kaşlarımı çatmamaya çalışırım..Ama benim de derdim hep aynı tarafa yattığım içim ağız kenarında oluşan mimik çizgisi..Tek tarafta var ve inanılmaz sinirimi bozuyor dolgu düşünüyorum derinleşmeden..Ha bir de göbek deliğimin çevresi var ki zebra deseni gibi..O da dursun bakalım şimdilik...
Yüzüyorum, düzenli olmasa da yüz masajı , jimnastiğine başladım,saçma beslenmemeye çalışıyorum , sırt üstü uykuya geçiyorum ( yüzüstü uyanıyorum o ayrı)
Böyle işte gittiği yere kadar bakalım..
Bu topiği okuyup kızanlar da olacaktır Rabbim çaresiz dertler vermesin bunlar hep rahatlıktan...
ifade sekliniz o Kadar güzel ki böyle bir kadin yaslanamaz :)
32 yasindayim kasimda 33 olacagim.
su bir gercek 30 u gectikten sonra her senenin ne kadar farkettigini anliyorsun.
Moral iyi olunca insan her seyi yapabiliyor, fakat Moralin yerinde olmayinca her sey resmen bir iskence.
spor yapardim hergün kosardim ayagimi kirdim ve 1 yil spor yasak.
tam da bu dönemde saldim kendimi cünkü iyi degilim.
giyinmek istemiyorum, ise geliyorum zorla giyiniyorum yoksa evde pijamalarla dolasicam.
makyaj yapmiyorum bi allik yapip ise gidiyorum cünkü her sey fazla gibi geliyor bana.
sadeligi hep severdim ama yine ara ara büyük küpe, yüzük falan takardim simdi o küpe kulagimda öyle agirlik yapiyor ki.
kombin yapmak gelmiyor icimden.
bi yigin hap kullaniyorum hormonlarim altüst oldu, regl olmuyorum 4 aydir ve panikliyorum ya olmazsa naparim diye.
20li yaslarda daha fazla giyinip gezmedigim icin pismanim.
simdi icimden gelmiyor.
kitap okumayi ihmal etmistim iki aydir yine okuyorum bu iyi geliyor.
vücudumu falan dustan sonra yaglarim ama ertesi gün yine kupkuru oluyor.
genel bakimimi yapiyorum o Kadar salmadim:) (dis, dus, sac, parfüm, deodorant gibi)
korkmuyor degilim de iste birazda saglik sorunlari olunca toparlamasi zor oluyor
anlatım tarzınızı beğeniyorum ya blog açsanız da okusak.
Yeter ki organlariniz yaslanmasin... onlara iyi bakin. Gerisi cok kolay. Ablam gerdirdi gobegini. 2 cocuklu kadin taş gibi oldu. Bunlar basit. Sagliginiza sahip cikin yeter ki
Harika bir yazı olmuş öncelikle onu söyliyim.Yaş 31 aynı duyguları paylaşıyoruz ama tek fark ben kimseye bahsetmiyorum şimdilik kuyruğu dik tutma peşindeyim
Güzelliğime aşırı düşkünüm vazgeçemeyeceğim birşeymiş gibi geliyor ama her yaşında güzel olan kadınlar var inşallah onlardan biri olurum diyorum.
Salmış da değilim , çocuksuz halimden daha zayıfım cildime bakmaya çalışıyorum,gözlerimi ovuşturmam kaşlarımı çatmamaya çalışırım..Ama benim de derdim hep aynı tarafa yattığım içim ağız kenarında oluşan mimik çizgisi..Tek tarafta var ve inanılmaz sinirimi bozuyor dolgu düşünüyorum derinleşmeden..Ha bir de göbek deliğimin çevresi var ki zebra deseni gibi..O da dursun bakalım şimdilik...
Yüzüyorum, düzenli olmasa da yüz masajı , jimnastiğine başladım,saçma beslenmemeye çalışıyorum , sırt üstü uykuya geçiyorum ( yüzüstü uyanıyorum o ayrı)
Böyle işte gittiği yere kadar bakalım..
Bu topiği okuyup kızanlar da olacaktır Rabbim çaresiz dertler vermesin bunlar hep rahatlıktan...
Eczacının açıklaması hiç tatmin edici değil yalnız.Ben bunu eczacıya sordum. Güneş kreminde olmamasına dikkat edin. Çünlkü geniş bir alana sürülüyor. Vücudun küçük bir alanına kullandığınız üründe eser miktarda vardır. Zararı olmaz dedi. Ben de ona hak verdim. Ama siz de benim gibi hak vermek zorunda değilsiniz. Tartışmalı bir durum sonuçta.
Kızmak saçma yalnız bu meseleye.Bakim çok ise yarıyor.Doğru diyorsunuz.
Karaciğerim biraz yorgun olabilir kullandığım ilaçlar sebebiyle, ancak bol bol enginar tüketmeye özen gösteriyorum. Karaciğer dostu olduğunu söylüyorlar. Bunun haricinde, sigarayı bıraksam fena olmayacak.
Teşekkür ederim ^_^
İnşallah ya, inşallah güzel yaş alırız, her yaşımızda afet oluruz.
Kaşlarım üzerine çalışmam lazım, çok çatıyorum; güneş gözlüksüz dolaşmamam lazım onu fark ettim dün mesela, evin içinde bile takabilirim. Işıkta gözlerimi abartı kısıyorum, alışkanlık olmuş galiba. (Baya bi inceledim, takip ettim kendimi konu açtığımdan beri)
Doğum kiloları gidip de göbeği dümdüz kalan çok az kadın var, zebra deseni de olsa mühim değil bence, çok canınızı sıkarsa tek operasyonluk işi var. Şimdilik gergin dursa da, 5-6 kilo verdiğim takdirde ben de öyle olacağım, baya baya çatladım.
Uyku ile pek aram olmadığı ve ilaçla uyuduğum (daha doğrusu bayıldığım) için ne pozisyonda uyuyorum onu da bilmiyorum ama dediğiniz gibi, sürekli aynı yöne ve yanak üzerine yatmak yüzü olumsuz etkiliyor.
Amin tabi, dert verip çare aratmasın da. Ama yani kızmasınlar, bazen kafama takıyorum ister istemez, napayım :/ Umarım aşarım, akışına bırakırım.
Teşekkür ederimm
Çok geçmiş olsun, bir senelik bir dinlenme gibi düşünün bunu kendinizi çok bırakmadan. Benim de farklı sağlık sorunları ile baş ettiğim uzun yıllarım oldu, bu sebeple bıktığım ve her şeyi bırakıverdiğim bir dönem de yaşadım. Bu daha olumsuz hale getirdi her şeyi, öylece bırakınca. Ne olursa olsun, bir yerinden yakalamak gerekiyor hayatı. Mesela bacağı kırılmış bir kadın vardı, moda haberlerinde okudum diye anımsıyorum; alçısının üzerine boncuk vb. şeylerle süsleme yapmış, tarzına göre siyaha boyayıp kırmızı boncuklardan kuru kafa yapanları da filan da vardı alçısının üzerine. Sargı bezlerini minik kurdalelerle süsleyenler mi dersiniz, daha neler... :)
,Umarım en kısa zamanda siz de her şeyi yoluna koyarsınız.
cok tesekkür ederim, dün yavastan basladim yürüyüs yapmaya, hava biraz serinlemisti - biraz esiyordu cok iyi oldu, sonra oturdum bi cafe ye kahvemi icip eve yürüdüm, dusumu aldim kitap okudum cok ama cok iyi geldi.
Kızlar, konuya uyumlu diye, buradan danışmak istedim; pirinç suyu ile ilgili bilgisi olan var mı?
Hatta limon sulu filan bir karışım yapılıyormuş.
Öyle bakınıyordum, şu cilt tonu eşitleme, beyazlatma vb. şeylere. Belki göz altlarımı eski formuna döndürebilecek, basit ancak etkili, doğal bir yöntem daha vardır gibisinden (Uyku durumu acayip etkiliyor bu arada fark ettiğim. Uykumu güzel alınca, ne hafif morluk, ne şişlik bir şey kalmıyor, morallerim düzeldi baya.). Pirinç suyu ile ilgili bir yazı okudum; çoğu kişi önermiş. Hatta Asyalı kadınların güzellik sırları filan diye ayrı bir yazı içinde de ele almışlar. Deneyen oldu mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?