- 20 Şubat 2010
- 33.078
- 6.358
- 773
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Inceleyecem o mesajını.Zaten maskara için demiştim. Bir de fondoteni yumuşatmak için ustten ustten olur aslında bence.Sonra temizlenecek yine misel su ve ardindan yuz temizleme jeliyle.Ama yağlı ciltlerde olmaz .Kuru yada normal ciltlerde olabilir.Boyle arindirdigimda super arındırıyor resmen parlıyor makyaj silme sonrası.Kisin cilt kurur hele ozaman daha iyi olur.
Evet en etkililerini netten bulup yazsa zahmet olmazsaHangi haraketleri yapiyorsun ?
Bende de insomnia var.ilac almadan uyumak diye birsey yok bende.Normal birşey oldu cıktı benim ıçin..Nobetli gece vardiyası var.Yipratici iş var.Stres var.Uzuntu çok oldu.Bunlar cildin düşmanıbu çöküş insomniadan kaynaklı olamaz mı?
uykunun önemi büyük çünkü.
bir de genetik çok önemli bence.
Hangi marka?Kusburnu cekirdegi yagini cok begendim ben bir de keten tohumu yagi. Hatta keten tohumu yagi bayagi bayagi hemen emiliyor, ciltte sorun cikartmiyor.
Evet ya...Ben bu aralar baharatlara sardimEvet en etkililerini netten bulup yazsa zahmet olmazsa
Evet ya...Ben bu aralar baharatlara sardim
Sanki daha iyi geliyor yuzume
Su an son merakim sandal ağacı tozu
Bi ara deniycem....birde dermokilin havyarli maskesi var inanilmaz memnunum
Bakim yaptikca biraz toparliyor ama en ufak yrgunlukta artik belli ediyor yüz kendini
Sinir oluyorum
Hele bebekten sonra goz altlarim epey kitu oldu...eskiden de sacma saatlerde uyuyordum ama istedigim zaman uyaniyordum duzensiz de olsa....simdi hayal....
Oglum 8 de yatıyor 6 da uyaniyor...eee benimde 8 de yatacak halim yok .... koca kisisi de 11 de geliyor en gec gece 2 de yatiyorum
4 saat uykuyla gozler pert her gun
Evet aktarlarda bulummasi lazimSandal ağacı tozu mu?Aktarda mi satılıyor?Nasıl kullanıyorsun?
Aynen öyle oluyor.Bakimla hep belli bir yaştan sonra..Cilt daha gencken herşeye dayanıklıydı.Market kremleri yüzümü patlatıyordu.Ama şimdi hayal.Iyi marka olacak.Icerigi temiz olacak ki iyi gelsin.
Inceledim o msjini.Bayagi bilgilisin.Cok güzel anlatmışsın.Bir de hangi markalar isim de versen daha cok faydalanirizKızlar yüzünüze Hindistan cevızı yağı ve zeytınyagı sürmeyin, hele sivilceli ve sıyah noktalı yüzünüz varsa. Bu yağlar gözenek tıkıyorlar. Daha önce başka konuda yazmıştım uzun uzun o konuyu kopyalıyorum buraya, üşendim tekrar yazmaya:) orada bir kaç tane tavsiyem vardı.
Yeni bir yağ denemeye karar verdim, onun da sonuçlarını yazarım. Emu oil sanırım deve kuşu yağı. Bir sürü iyi göz kremlerinin içinde gördüm bunu, bitkisel değil hayvansal ama çabuk emilen bir yağ.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ne-verdi-ama-bi-bakin-kizlar-ya.609477/page-4
Inceledim o msjini.Bayagi bilgilisin.Cok güzel anlatmışsın.Bir de hangi markalar isim de versen daha cok faydalaniriz.
Bir de su:Hepsi koyu cam şişede olmuyor.Bahsettigim the premium organic koyu şişede değil mesela.Fiyatlari orta.Ama pek güzel görünüyorlar.
Ayy neler var daha.Cok güzel. Ama tr 'de nerdeee..Keske iherb amazon vs alışveriş yasağı olmasa.Yada etrafını koyu renk kağıtla sarsak olur mu sence?Yoksa illa cam mi siyah olacak yok ya sanmam gerçi.Cunku o bahsettiğim marka şişeleri çok hoş.Marka verebilsem keske ama tr de degilim:S koyu siseyi kendin al koy o zaman. Hatta koyu renkli cam siseden daha guzel bir cam sise var, miron violet glass diye geciyor. Bakteri olduren isinlari geciriyor ama yagi bozan uva uvb isinlarini gecirmiyor ve raf omurunu uzatiyor herseyin.
Ayy neler var daha.Cok güzel. Ama tr 'de nerdeee..Keske iherb amazon vs alışveriş yasağı olmasa.Yada etrafını koyu renk kağıtla sarsak olur mu sence?Yoksa illa cam mi siyah olacak yok ya sanmam gerçi.Cunku o bahsettiğim marka şişeleri çok hoş.
Bence olur ya..Peki olur da yurt dışına çıkarsak nerelerden nerelerinden alabiliriz. Hangi marka?bilmiyorum ki ama sanmiyorum:S ama zaten dedigim cam ciddi pahali yurtdisinda da, ama koyu renkli sise vardir tr de ya. Cam ulkesi degil mi, bir suru cam isciligi var.
Bence olur ya..Peki olur da yurt dışına çıkarsak nerelerden nerelerinden alabiliriz. Hangi marka?
Oralar gümrük sikintiliymis ya.Yoksa var biliyorum da.ikincisine bakacam yine.Biz kendimiz gidersek yurtdışına hangi ülkelerde nerelerden hangi marka alabiliriz?Amazon da var, etsy de var. https://www.etsy.com/shop/violetglassforever?ref=pr_shop_more§ion_id=20685991 bak satiyorlar sanirim tr ye de buradan bak istersen
Oralar gümrük sikintiliymis ya.Yoksa var biliyorum da.ikincisine bakacam yine.Biz kendimiz gidersek yurtdışına hangi ülkelerde nerelerden hangi marka alabiliriz?
Hangi haraketleri yapiyorsun ?
Ama işte onlar %100 organik.Bir de hafif olanları varmış.Mesela kuşburnu yağı dedi arkadaş da.Sert çok yagli olanlar krem amacli olmaz zaten.Yüzünüzü çalıştırınca kremlere çok ihtiyaç duymayacaksınız. Çünkü kan dolaşımı iyileşince cildinizde kendini daha rahat yeniler. Bir nemlendirici işinizi görür. Ayrıca bence cilde hiç bir yağ sürülmemeli. Cildin neme ihtiyacı var yağa değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?