• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç yaşlanmasak, hep genç kalsak ya

bu çöküş insomniadan kaynaklı olamaz mı?
uykunun önemi büyük çünkü.

bir de genetik çok önemli bence.

Inceleyecem o mesajını.Zaten maskara için demiştim. Bir de fondoteni yumuşatmak için ustten ustten olur aslında bence.Sonra temizlenecek yine misel su ve ardindan yuz temizleme jeliyle.Ama yağlı ciltlerde olmaz .Kuru yada normal ciltlerde olabilir.Boyle arindirdigimda super arındırıyor resmen parlıyor makyaj silme sonrası.Kisin cilt kurur hele ozaman daha iyi olur.

Kusburnu cekirdegi yagini cok begendim ben bir de keten tohumu yagi. Hatta keten tohumu yagi bayagi bayagi hemen emiliyor, ciltte sorun cikartmiyor.

bu çöküş insomniadan kaynaklı olamaz mı?
uykunun önemi büyük çünkü.

bir de genetik çok önemli bence.
Bende de insomnia var.ilac almadan uyumak diye birsey yok bende.Normal birşey oldu cıktı benim ıçin..Nobetli gece vardiyası var.Yipratici iş var.Stres var.Uzuntu çok oldu.Bunlar cildin düşmanı
Benim biraz düzgün kalmam bakım ve genetik etkisiyle oldu..Goz altlarımda bu yıl hafif kararma oldu ilk defa.Cok aydınlıkti goz etrafım.ilk defa bu yıl kapatici kullandim.Kirisiklik yok.Hafif elastikiyet kaybı var karma ciltli oluşumdan dolayı..Yasima gore iyi.Ama bana cok geliyor işte.

Kusburnu cekirdegi yagini cok begendim ben bir de keten tohumu yagi. Hatta keten tohumu yagi bayagi bayagi hemen emiliyor, ciltte sorun cikartmiyor.
Hangi marka?
The premium organic demedin mi hiç.?Sitesinden alsam mi diyorum.Bir blogger siteden bahsetmiş ama kullanmamış kendi yurt dışından ucuza getiriyormuş.

Evet en etkililerini netten bulup yazsa zahmet olmazsa:KK28:
Evet ya...Ben bu aralar baharatlara sardim
Sanki daha iyi geliyor yuzume
Su an son merakim sandal ağacı tozu
Bi ara deniycem....birde dermokilin havyarli maskesi var inanilmaz memnunum
Bakim yaptikca biraz toparliyor ama en ufak yrgunlukta artik belli ediyor yüz kendini
Sinir oluyorum
Hele bebekten sonra goz altlarim epey kitu oldu...eskiden de sacma saatlerde uyuyordum ama istedigim zaman uyaniyordum duzensiz de olsa....simdi hayal....
Oglum 8 de yatıyor 6 da uyaniyor...eee benimde 8 de yatacak halim yok .... koca kisisi de 11 de geliyor en gec gece 2 de yatiyorum
4 saat uykuyla gozler pert her gun

Evet ya...Ben bu aralar baharatlara sardim
Sanki daha iyi geliyor yuzume
Su an son merakim sandal ağacı tozu
Bi ara deniycem....birde dermokilin havyarli maskesi var inanilmaz memnunum
Bakim yaptikca biraz toparliyor ama en ufak yrgunlukta artik belli ediyor yüz kendini
Sinir oluyorum
Hele bebekten sonra goz altlarim epey kitu oldu...eskiden de sacma saatlerde uyuyordum ama istedigim zaman uyaniyordum duzensiz de olsa....simdi hayal....
Oglum 8 de yatıyor 6 da uyaniyor...eee benimde 8 de yatacak halim yok .... koca kisisi de 11 de geliyor en gec gece 2 de yatiyorum
4 saat uykuyla gozler pert her gun

Sandal ağacı tozu mu?Aktarda mi satılıyor?Nasıl kullanıyorsun?

Aynen öyle oluyor.Bakimla hep belli bir yaştan sonra..Cilt daha gencken herşeye dayanıklıydı.Market kremleri yüzümü patlatıyordu.Ama şimdi hayal.Iyi marka olacak.Icerigi temiz olacak ki iyi gelsin.

O maskeye de bakayım ben.

Sandal ağacı tozu mu?Aktarda mi satılıyor?Nasıl kullanıyorsun?

Aynen öyle oluyor.Bakimla hep belli bir yaştan sonra..Cilt daha gencken herşeye dayanıklıydı.Market kremleri yüzümü patlatıyordu.Ama şimdi hayal.Iyi marka olacak.Icerigi temiz olacak ki iyi gelsin.
Evet aktarlarda bulummasi lazim
Onumuzdeki gunlerde alip yapcam daha denemedim...zencefi zerdecal maskesi yapiyorum sutle karistirip o da cildin dayanikligini artiyor gibi yeni basladim ama bi kac hafta oldu...tek eksisi yuzu boyuyor yani sabah dusa girmek sart
Sonra yogurt karabiber karisimi de cok iyi

40 lardayim artik, hatta ortalarinda. Bir kac sene sonra cantamda ilac torbalariyla gezecegim biliyorum. Yine de yaslanmaktan korkmuyorum. Yuzumdeki her kirisiklik bana bir tecrubeden hatira. Yasliligin da bir guzelligi, bir sayginligi var bence. Bakis acisiyla ilgili bence. Onemli olan kirismamak degil bence kaliteli yasamak.

Kızlar yüzünüze Hindistan cevızı yağı ve zeytınyagı sürmeyin, hele sivilceli ve sıyah noktalı yüzünüz varsa. Bu yağlar gözenek tıkıyorlar. Daha önce başka konuda yazmıştım uzun uzun o konuyu kopyalıyorum buraya, üşendim tekrar yazmaya:) orada bir kaç tane tavsiyem vardı.

Yeni bir yağ denemeye karar verdim, onun da sonuçlarını yazarım. Emu oil sanırım deve kuşu yağı. Bir sürü iyi göz kremlerinin içinde gördüm bunu, bitkisel değil hayvansal ama çabuk emilen bir yağ.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ne-verdi-ama-bi-bakin-kizlar-ya.609477/page-4
Inceledim o msjini.Bayagi bilgilisin.Cok güzel anlatmışsın.Bir de hangi markalar isim de versen daha cok faydalaniriz:KK52:.

Bir de su:Hepsi koyu cam şişede olmuyor.Bahsettigim the premium organic koyu şişede değil mesela.Fiyatlari orta.Ama pek güzel görünüyorlar.

Inceledim o msjini.Bayagi bilgilisin.Cok güzel anlatmışsın.Bir de hangi markalar isim de versen daha cok faydalaniriz:KK52:.

Bir de su:Hepsi koyu cam şişede olmuyor.Bahsettigim the premium organic koyu şişede değil mesela.Fiyatlari orta.Ama pek güzel görünüyorlar.

Marka verebilsem keske ama tr de degilim:S koyu siseyi kendin al koy o zaman. Hatta koyu renkli cam siseden daha guzel bir cam sise var, miron violet glass diye geciyor. Bakteri olduren isinlari geciriyor ama yagi bozan uva uvb isinlarini gecirmiyor ve raf omurunu uzatiyor herseyin.

Marka verebilsem keske ama tr de degilim:S koyu siseyi kendin al koy o zaman. Hatta koyu renkli cam siseden daha guzel bir cam sise var, miron violet glass diye geciyor. Bakteri olduren isinlari geciriyor ama yagi bozan uva uvb isinlarini gecirmiyor ve raf omurunu uzatiyor herseyin.
Ayy neler var daha.Cok güzel. Ama tr 'de nerdeee..Keske iherb amazon vs alışveriş yasağı olmasa.Yada etrafını koyu renk kağıtla sarsak olur mu sence?Yoksa illa cam mi siyah olacak yok ya sanmam gerçi.Cunku o bahsettiğim marka şişeleri çok hoş.
Peki yurtdışına çıkarsak olur da nereden alabiliriz.Marka ismi?:KK58:

Ayy neler var daha.Cok güzel. Ama tr 'de nerdeee..Keske iherb amazon vs alışveriş yasağı olmasa.Yada etrafını koyu renk kağıtla sarsak olur mu sence?Yoksa illa cam mi siyah olacak yok ya sanmam gerçi.Cunku o bahsettiğim marka şişeleri çok hoş.

bilmiyorum ki ama sanmiyorum:S ama zaten dedigim cam ciddi pahali yurtdisinda da, ama koyu renkli sise vardir tr de ya. Cam ulkesi degil mi, bir suru cam isciligi var.

bilmiyorum ki ama sanmiyorum:S ama zaten dedigim cam ciddi pahali yurtdisinda da, ama koyu renkli sise vardir tr de ya. Cam ulkesi degil mi, bir suru cam isciligi var.
Bence olur ya..Peki olur da yurt dışına çıkarsak nerelerden nerelerinden alabiliriz. Hangi marka?:KK58:

Benim argan yagi şeffaf şişede.Arganpur iyi marka bir de.Onda da sıkıntı olur mu ki?Etrafini sarayim ben ozaman.

Oralar gümrük sikintiliymis ya.Yoksa var biliyorum da.ikincisine bakacam yine.Biz kendimiz gidersek yurtdışına hangi ülkelerde nerelerden hangi marka alabiliriz?

Vallahi bilemiyorum nereye gideceginiz onemli, ben amazon dan bakiyorum, ya da mountain rose herbs diye bir site var. Dogal yaglar satiyor sertfikali ama pahali iste. Dolari liraya cevirince ucuyor fiyatlar.

Hangi haraketleri yapiyorsun ?

ellerimle yanaklarımı, çeneden başlayıp dudağımın kenarından yukarı itiyorum. burun kenarından yanağımı takip etmek suretiyle, parmaklarımı göz altından şakaklara ve ordanda alnıma doğru çıkartıp sonra boylu boyunca boynuma doğru geri kaydırıyorum. Normalde bolca kremleyip yapmak gerekiyor. Ama ben lavaboda yüzümü ıslatıp öyle yapıyorum. Parmaklarım rahatca kayıveriyor. Cildimde gereksiz kreme bulanmamış oluyor. Benim favori hareketim bu.

Yüzünüzü çalıştırınca kremlere çok ihtiyaç duymayacaksınız. Çünkü kan dolaşımı iyileşince cildinizde kendini daha rahat yeniler. Bir nemlendirici işinizi görür. Ayrıca bence cilde hiç bir yağ sürülmemeli. Cildin neme ihtiyacı var yağa değil.

Yüzünüzü çalıştırınca kremlere çok ihtiyaç duymayacaksınız. Çünkü kan dolaşımı iyileşince cildinizde kendini daha rahat yeniler. Bir nemlendirici işinizi görür. Ayrıca bence cilde hiç bir yağ sürülmemeli. Cildin neme ihtiyacı var yağa değil.
Ama işte onlar %100 organik.Bir de hafif olanları varmış.Mesela kuşburnu yağı dedi arkadaş da.Sert çok yagli olanlar krem amacli olmaz zaten.
Argan yağı resmen parlatıyordu cildimi.Son zamanlarda çok da parlatmatiyordu niyeyse.

Back
X