Hiçbir şey yolunda gitmiyor

Fenobarbital

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
258
245
103
33
Evet hiçbir şey uzun zamandır yolunda gitmiyor. Şöyle olacak diyorum plan yapıyorum hep elimde patlıyor. Son olay ise atamam. Gelme ihtimali %90 olan yere yerleşemedim ve baya bi doğuya sevdiklerimden çok uzağa gidiyorum, 1500km kadar :KK1:
Hayırlısı böyle diyorum ama bu tarz şeyler son iki yıldır hep başımda. son yıl stajerdim ve abartısız her bölümde en zor yerler bana geldi. Üstüne aksilikler yaşadım oralarda. ben değil çevremdekiler bile şaşırıyordu bu duruma. Aynı yıl sevgilim aldattı aylarca toparlanamadım. Daha daha bi sürü şeyler..
Artık bnle ilgili birşey olduğunu düşünmeye başladım. Ben mi bi şeyi yanlış yapıyorum, nasıl oluyordu bazılarınız bu kadar şanslı oluyor? Bir yerden sonra bu aksilikler biterde oh der miyim? :KK49:

Herkesin hayatında vardır böyle zor zamanlar, önemli olan pes etmeden mücadeleye devam etmek.

Her seyin en güzel ve en keyifli olacagi günler de gelecektir. Merak etme doktor hanımcım :)

Klise bir söz vardır ya hani : güneşin doğumuna en yakın zaman, en karanlık vakittir diye. Güzellikleri görmeye bak sen, emin ol iyi seyler de cok fazla bu hayatta :)

İnsan hayatında daimi bir oh! süreci yoktur bence .

Biraz ohh biraz off harmanlanıyoruz hepimiz .

Yaşadığın sıkıntılar , aksilikler kadar ; iyi olanlarında çetelesini tutsan üç aşağı beş yukarı başabaş gelir yine de.

Çok çabuk ifşa oldum:olamaz: aynen prestisyen olarak atandım bu tusdan ümitli değilim. Keşke çok çalışsaydım :KK43: kısa bi süre kalır dönerdim ama min. 6 ay ordayım. Çalışmam da gerekiyor ekonomik sebeplerden. Korkuyorumda açıkcası bu şansszlıkla bişey bulmasın beni orda diye:KK43:

Çok çabuk ifşa oldum:olamaz: aynen prestisyen olarak atandım bu tusdan ümitli değilim. Keşke çok çalışsaydım :KK43: kısa bi süre kalır dönerdim ama min. 6 ay ordayım. Çalışmam da gerekiyor ekonomik sebeplerden. Korkuyorumda açıkcası bu şansszlıkla bişey bulmasın beni orda diye:KK43:

Benim de pekcok arkadasim var atanan bu sene hepsi de doguya.. :D bence meslege orda baslamak en güzeli, korkmayin bisey olmaz insallah :)

Ben de şanslı değilim. Doğru dürüst bir başarı gösteremedim daha. Siz hiç değilse mesleğe atılmışsınız. Tıp kazanıp okulu bitirebilmişsiniz. Ben de o da yok. :(
Doğuya atanmak çoğu kişinin kaderi gibi. Her doğu ili de bir olmaz. Belki sakin doktorların rahat ettiği bir yerdir.
Doktor olmanın keyfini çıkarın bence.:KK9:

Ah be canım düZelir merak etme...
Kendini çok şanssız görme
Son 2 haftadır ben neler yaşadım
Oluyor böyle şeyler
Kendini kimse için üzme
Ben de çok kötü şeyler yaşıyorum düzelmiyor ama pes etme

Nickinin fenobarbital olmasından belli :halay:
Allah kolaylık versin, iyi düşün iyi olsun, kötü düşünceleri çekme kendine
Daha yolun başındasın :KK9:başarılar

Aslinda bir gidin belki fikriniz degisir.kucuk yerlerde daha cok itibar gorurusunuz.bence suan on yargili davraniyorsunuz gidince belki memnun kalirsiniz.

3.5 yildir evliyim daha hic ohh be rahatladim hayatim ne guzel dedigimi hatirlamiyorum. Hep bi sorun hep bi sikinti. Ama olsun ben gene de memnunum hayatimdan. 14 ay atandigim icin baska sehirde calistim, esimden ayri. Her hafta gittim geldim canim cikti. Ustune yetmezmis gibi es durumundan tayinle gelmeme ragmen uzak ilceye verdiler, 8 ay da oraya gittim geldim her gun toplamda 3 saat yol cekerek... Sonra il mudurlugune geldim ama verdikleri bolumun meslegimle alakasi yok ve asiri yogun. Kimsenin yapmak istemedigi isi yapiyoruz subecek. Vs vs say say bitmez. Ama beni pek tanimayanlara sordan cok sansliyim hiçbir sorunum yok.. :) yani herkesin kendine gore sorunlari sikintilari problemleri var. Sen en guzeli alismaya bak, yeni halini sevmeye bak...

Şu murphy kurallarını hatırlayınca gülen tek insan ben miyim acaba ya :KK53:

Konu sahibi, vallahi konuyu ben açsam bu kadar olurdu. Herşeyin zoru bana mı denk gelmek zorunda ya?
Stajyerin delisi, sevgilinin paranoyağı..
Kurşun mu döktürsek :KK53:

3.5 yildir evliyim daha hic ohh be rahatladim hayatim ne guzel dedigimi hatirlamiyorum. Hep bi sorun hep bi sikinti. Ama olsun ben gene de memnunum hayatimdan. 14 ay atandigim icin baska sehirde calistim, esimden ayri. Her hafta gittim geldim canim cikti. Ustune yetmezmis gibi es durumundan tayinle gelmeme ragmen uzak ilceye verdiler, 8 ay da oraya gittim geldim her gun toplamda 3 saat yol cekerek... Sonra il mudurlugune geldim ama verdikleri bolumun meslegimle alakasi yok ve asiri yogun. Kimsenin yapmak istemedigi isi yapiyoruz subecek. Vs vs say say bitmez. Ama beni pek tanimayanlara sordan cok sansliyim hiçbir sorunum yok.. :) yani herkesin kendine gore sorunlari sikintilari problemleri var. Sen en guzeli alismaya bak, yeni halini sevmeye bak...
Haklısınız galiba herkesin dedi kendine büyük. Allah hepicüğümüzün yardımcısı olsun inşallah.

Şu murphy kurallarını hatırlayınca gülen tek insan ben miyim acaba ya :KK53:

Konu sahibi, vallahi konuyu ben açsam bu kadar olurdu. Herşeyin zoru bana mı denk gelmek zorunda ya?
Stajyerin delisi, sevgilinin paranoyağı..
Kurşun mu döktürsek :KK53:
Bunu annemde dedi kurşun döktürelim sana iyice gudubet oldun dedi:KK53:

Back
X