- Konu Sahibi Elifffcikkk
Ne biçim erkekler var ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dudaktan öpmek isteyince çekiliyor çok nadir ben öpünce de gidip su çalkalıyor. Yanlış anlamayın tiksinecek hiçbirşeyim yokEşini dudaklarından öpmeye çalış.. bir uzmsndan dinlemiştim, kocanızı dudaklarından öpün istemezse bir sıkıntı vardır..
Çünkü hiçbir eş hayır demez öpüşmeye.
GAy olma ihtimalini dusunmediniz mi. Opmekten tiksinmek falan anllttiklriniz hep bu yonde. Cok yuksek iht paravan evlilikmis maalesef.Ben dudaktan öpmek isteyince çekiliyor çok nadir ben öpünce de gidip su çalkalıyor. Yanlış anlamayın tiksinecek hiçbirşeyim yok
Çok düşündüm canım ama bir türlü kondurmadım görünüşte birşey yok ama hareketleri bu yönde. Hay pasif özellikleri. Ben yaklaşınca ilişki isteği geliyor uzanıyor göz kapatıyor benden bekliyor. Öpünce suratını çekiltiyor su çalkalıyor. Hiç o üstte olmadı ben üstte sevmiyorum sen yap diyor. Boşanma davası açtım ilişkide eşcinsel özelliklerin vardı diye yazdım küplere bindi.GAy olma ihtimalini dusunmediniz mi. Opmekten tiksinmek falan anllttiklriniz hep bu yonde. Cok yuksek iht paravan evlilikmis maalesef.
Ay ben eşime laf etmiyim valls bidahaTestesteron düşük sınırda çıktı. Normali 270-800 iken eşimin 287 çıktı. Yaşına göre düşük. İlaç verdi ama düzenli kullanmıyor. 1 kere zorla göğsümden öptü o kadar güzel birşeymiş ki. 28 yaşındayım eşim de 32. Ruhum çok yaşlandı
Elif yazdıklarını hep okudum dualarım seninle bizim evlilik zamanımız hemen hemen aynı şu an libidosunun en yüksek olduğu zamanlar başından beri böyle davranıyor üstelik suçunu kabul etmeyip sana iftira etmeye çalışıyor. Sana kocalık yapmak için değil etrafa mühendis hanım aldım demek için mi evlenmiş anlamadım boşanmak en doğru yol gibi görünüyor yoksa inançlı insanmışsın bu durum seni daha zor yollara sürükleyebilirdi. İnan karşına birbirinizin isteklerine kayıtsız kalmayacak insanlar çıkacak. Çünkü sen elinden geleni yapmışsın.çoğu şöyle bi zamanda kendini yetiştirmiş iş güç sahibi olmuş kadınsın kime ihtiyacın var taviz dahi verme korkma ondanda ailesinden de ve verdiğin karardan asla geri dönme. Brnde 28 yaşındayım eşim eve gelince beni öpmüyordiye kavga çıkardığım olmuştur ki bizde ben isteksizim üstelik o yüzden kendini asla üzme sen daha iyilerine layıksınÇok düşündüm canım ama bir türlü kondurmadım görünüşte birşey yok ama hareketleri bu yönde. Hay pasif özellikleri. Ben yaklaşınca ilişki isteği geliyor uzanıyor göz kapatıyor benden bekliyor. Öpünce suratını çekiltiyor su çalkalıyor. Hiç o üstte olmadı ben üstte sevmiyorum sen yap diyor. Boşanma davası açtım ilişkide eşcinsel özelliklerin vardı diye yazdım küplere bindi.
Ben yinede çok vicdan yaptım geçen eşime yazdım ki yuvamızı yıkmayalım sana destek çıkayım terapiye gidelim senin bir sorunun var diye bırakmak istemiyorum elimizden geleni yapalım, -yok bana bir daha yazma gururum kırıldı diyip duruyor. Ben de davayı bekleyeceğimElif yazdıklarını hep okudum dualarım seninle bizim evlilik zamanımız hemen hemen aynı şu an libidosunun en yüksek olduğu zamanlar başından beri böyle davranıyor üstelik suçunu kabul etmeyip sana iftira etmeye çalışıyor. Sana kocalık yapmak için değil etrafa mühendis hanım aldım demek için mi evlenmiş anlamadım boşanmak en doğru yol gibi görünüyor yoksa inançlı insanmışsın bu durum seni daha zor yollara sürükleyebilirdi. İnan karşına birbirinizin isteklerine kayıtsız kalmayacak insanlar çıkacak. Çünkü sen elinden geleni yapmışsın.çoğu şöyle bi zamanda kendini yetiştirmiş iş güç sahibi olmuş kadınsın kime ihtiyacın var taviz dahi verme korkma ondanda ailesinden de ve verdiğin karardan asla geri dönme. Brnde 28 yaşındayım eşim eve gelince beni öpmüyordiye kavga çıkardığım olmuştur ki bizde ben isteksizim üstelik o yüzden kendini asla üzme sen daha iyilerine layıksın
Ay boşver kızım ya sizin tek sorununuz cinsellik değildi bence. Adam çirkef, yalancı, iftiracı.Ben yinede çok vicdan yaptım geçen eşime yazdım ki yuvamızı yıkmayalım sana destek çıkayım terapiye gidelim senin bir sorunun var diye bırakmak istemiyorum elimizden geleni yapalım, -yok bana bir daha yazma gururum kırıldı diyip duruyor. Ben de davayı bekleyeceğim
Boşanma aşaması çok zormuş insan yine de ya sabretseydim diyor ama ne diye evlendiği de belli değil bu adamın bir olayda hemen boşanmak istiyor zaten temas sevmiyorum diyip durdu evlendiğimizden beriAy boşver kızım ya sizin tek sorununuz cinsellik değildi bence. Adam çirkef, yalancı, iftiracı.
E tamam muradına erdi. İyice rezil etmeden bırakma. Ben senden fazla gerildim vallahi. Tabiki zor. Allah kolaylık versinBoşanma aşaması çok zormuş insan yine de ya sabretseydim diyor ama ne diye evlendiği de belli değil bu adamın bir olayda hemen boşanmak istiyor zaten temas sevmiyorum diyip durdu evlendiğimizden beri
Sende bi annenin babanın evladısın sen üzüldüler onlarda üzülür boşver hiç bişey senden daha önemli değil Rabbim inşaAllah seni çok seven birini karşına çıkarınca bu dediğimi anlayacaksın çünkü o sana bu hayatta senden daha önemli daha güzel hiç kimsenin hiç bişeyin olmayacağını gösterecek inşaAllahBen yinede çok vicdan yaptım geçen eşime yazdım ki yuvamızı yıkmayalım sana destek çıkayım terapiye gidelim senin bir sorunun var diye bırakmak istemiyorum elimizden geleni yapalım, -yok bana bir daha yazma gururum kırıldı diyip duruyor. Ben de davayı bekleyeceğim
İnşallah insanın umudu kalmıyor ama Allah büyükSende bi annenin babanın evladısın sen üzüldüler onlarda üzülür boşver hiç bişey senden daha önemli değil Rabbim inşaAllah seni çok seven birini karşına çıkarınca bu dediğimi anlayacaksın çünkü o sana bu hayatta senden daha önemli daha güzel hiç kimsenin hiç bişeyin olmayacağını gösterecek inşaAllah
Sen sadece öpmüyor diye kavga çıkartıyorsun ben neler gördümElif yazdıklarını hep okudum dualarım seninle bizim evlilik zamanımız hemen hemen aynı şu an libidosunun en yüksek olduğu zamanlar başından beri böyle davranıyor üstelik suçunu kabul etmeyip sana iftira etmeye çalışıyor. Sana kocalık yapmak için değil etrafa mühendis hanım aldım demek için mi evlenmiş anlamadım boşanmak en doğru yol gibi görünüyor yoksa inançlı insanmışsın bu durum seni daha zor yollara sürükleyebilirdi. İnan karşına birbirinizin isteklerine kayıtsız kalmayacak insanlar çıkacak. Çünkü sen elinden geleni yapmışsın.çoğu şöyle bi zamanda kendini yetiştirmiş iş güç sahibi olmuş kadınsın kime ihtiyacın var taviz dahi verme korkma ondanda ailesinden de ve verdiğin karardan asla geri dönme. Brnde 28 yaşındayım eşim eve gelince beni öpmüyordiye kavga çıkardığım olmuştur ki bizde ben isteksizim üstelik o yüzden kendini asla üzme sen daha iyilerine layıksın
Boşanıyorum canım benim elimde olmadan gelişti tabi ama hayırlısıKonu sahibesi yani aynı şeyleri yaşamış biri olarak daha çok yeni evlisin ve anladığım kadarıyla geçmişiniz de çok yok. Boşan derim çok yıpranırsın her gün kendini suçlamak özgüveninin gitmesi zor. Ben 5 yıllık beraberliğimdi kıyamadım tedaviyle falan düzeltmeye calıştım olur gibi oldu yine başa döndük şimdi çocuğum var artık daha zor benim için.
Ben yine katlanıyordum boşanmaya o zorladı ben de dava açtım.Bu arada kesinlikle boşanmalısın. Sevdiğin, aşık olduğun birinin seni arzulaması çok güzel bir his. Bu şekilde yaklaşmak, temas etmek bile heyecan verici. Bunları yaşamadan ölme. Bırak bu herifi de ne hali varsa görsün. Pislik. Çalışan eden kadınsın yeniden bir yuva kurarsın vakti gelince. Hayatını bu adama feda etme. Düzelmek istese neyse ama öyle bir amacı da yok.
Ben de kızınca haksızsın diyorNasıl alışabiliyorsunuz böyle bir şeye çok zor değil mi ya? Benimki sizin yaşadıklarınızın binde 1i kadar kötü ona rağmen kendimi de adamı da yedim bitirdim
Sizin ne sorununuz var. İnşallah çözersiniz. Eşimi seviyorum hala. O yüzden çok zor geliyor banaİyi akşamlar, kendi sorunlarıma çare ararken seninkine denk geldim ve inanamadım. Bak canım yaşımız aynı, ama tecrübem daha fazla. 7 yıllık evliyim ve iki çocuğum var. Sana tek tavsiyem BOŞAN. Boşanmanın zorlukları nedir bilirim ama çocuğun olsa bu zorluktan daha öte bir hal alıyor, imkansızlıl gibi bişey oluyor. Cinsellik en doğal hakkın genç bir kadınsın, bunu sana verebilecek bir sürü erkek varken ne diye kendini heba edesin? Hiçbir sebep yok birbirinize bağlayan, boşanırsın, üzülürsün evet ama biter gider hayatına bakarsın inşallah çok daha iyi bir evlilik yaparsın daha mutlu olursun. Ya sabretseydim değişir miydi için içini yiyordur evet fakat birde şu açıdan bak, diyelim 5 sene sabrettin, o süreçte çocuk oldu, çocuk olunca düzelmez tam tersi daha kötüye gitme ihtimali çok daha fazla, olan geçen 5 senene olcak. Çocuğuna olcak. O geçen zamanda akıttığın gözyaşlarına olcak. Allah yardımcın olsun, cinsellik evliliği bitirmek için çok geçerli bir sebep. Allah gönlüne göre başka biriyle karşılaştırsın inşallah
Tekrar ben barışmak istedim yuva yıkmak kolay mı? Annesi istemiyor diye o da istemiyor annesinin çok sözünde. Benim derdim cinsellik değil merhametsiz sevgisiz oluşu. Temas kurmaması birşey paylaşmaması. Her gece tek uyumam. Evde 1 metreden fazla yaklaşma diye kural koyan biriydi bu adam normal mi?Neler hayal ettim ne zor şeyler yaşadım. Annem de teyzesine söyledi diye beni evimden etti. Tamam yalnıştı ama anneme engel olamadım. Evden çıkardı çeyizimi taşımayla gönderdi, taşıma parasını da anneme ödetti. Annemin ona bedduaları yetecek.Benimkisinde sorun benden kaynaklanıyor benim isteksizliğim, çocuklardan sonra bozulan ve bir türlü düzenlemeyen cinsel sorunlar... sanırım bende bir konu açacağım burada. Sevme bu adamı lütfen, sana bir sevgi kırıntısını bile çok görmüş üzerine birde iftira atan karaktersiz, böyle biri sevgiyi haketmiyor. Benden sana bir tavsiye hiç şans verme tekrar barışmak vs isterse, kendi hayatına bak zamanına yazık sonu belli bu ilişkinin..