- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
Bosan kurtul bu ne ya cekmeyemi geldin bunu sen patronunun mu buBazen de kardeş diyordu bana. Yaptıkları piskolojik şiddetti artık. Sanki evde felçli bir hasta var da ona bakıyordum gibi hissediyordum. Dışarı çıkınca hiç konuşmadan eve geri gelirdik çok sıkılır bunalırdım. Yani arkadaş gibi bile değildik
Bazen de kardeş diyordu bana. Yaptıkları piskolojik şiddetti artık. Sanki evde felçli bir hasta var da ona bakıyordum gibi hissediyordum. Dışarı çıkınca hiç konuşmadan eve geri gelirdik çok sıkılır bunalırdım. Yani arkadaş gibi bile değildik
Bnm demek istediğim hani cinselliğe gelene kadar zaten adam tam bir öküz nerreden baksan adamın gideri yok onu denk istedim evliliği sürdürecek hiç bir sevgi duygusu yok adamdabir de cinsellik tamam hersey degil ama ben canum isteyince yapamadiysam cok sinirli oluyorum. yani dünyayi yakacak kivama geliyorum. esimi acayip tersliyorum hatta yani insanin ihtiyaci var yine de, kötü bir durum
Bnm demek istediğim hani cinselliğe gelene kadar zaten adam tam bir öküz nerreden baksan adamın gideri yok onu denk istedim evliliği sürdürecek hiç bir sevgi duygusu yok adamda
Eman tam bir öküz milletin çenesi kapansın diye kızın başını yakmış istetabiki o kesin zaten, ay birak ya insan insana bunu yapmaz, söz konusu esin bir de, niye es diye aldin o zaman ziyan adam
Allah’a havale ettim. Tazminat davamı açtım. Hakkımı alayım haklı olduğumu kanıtlayayım da ne hali varsa görsünBnm demek istediğim hani cinselliğe gelene kadar zaten adam tam bir öküz nerreden baksan adamın gideri yok onu denk istedim evliliği sürdürecek hiç bir sevgi duygusu yok adamda
tabiki o kesin zaten, ay birak ya insan insana bunu yapmaz, söz konusu esin bir de, niye es diye aldin o zaman ziyan adam
İnsallh artı yüzün güler senindeAllah’a havale ettim. Tazminat davamı açtım. Hakkımı alayım haklı olduğumu kanıtlayayım da ne hali varsa görsün
Aynen canım öyle yapacağım ev tutarım. Rabbim bana yapılanları yanlarına bırakmazBoşanda kurtul canim bu adam sana dünyayi zehir etti kadir kiymet bilmez sevgi zaten hic yok sanada yazik uzun zamandan beri takip ediyorum senin yapmadigin kalmadi bu yuvayi kurtarmak icin elinden gelenin fazlasini yaptin yine esinin gözünde sen kötü oldun
vicdanen cok rahat olmalisin sabrina masallah yine iyi dayandin bu erkek musfettesine, yolun acik olsun canim bosan bi ev tut kendi yaginda kavrul baba ocagida bu saatten sonra yaramaz
senin icin dua edecegim canim rabbim karsina kiymet bilen birini cikarsin yasin daha cok genc hakkinda hayirlisi insallah
Bana yaşattıklarından beni böyle ortada bıraktıktan sonra mutlu mu olacak Allah yarına bırakır da yanına bırakmazUmarım o adam tekrar tekrar evlenmez sorunlarını çözmeden, baba olduğunu düşünemiyorum çocuklarında mı böyle dokunmayacak bir çocuk için korkunç birşey bu.
Bide kalktin adama ayrilmayalim dedinnnBazen de kardeş diyordu bana. Yaptıkları piskolojik şiddetti artık. Sanki evde felçli bir hasta var da ona bakıyordum gibi hissediyordum. Dışarı çıkınca hiç konuşmadan eve geri gelirdik çok sıkılır bunalırdım. Yani arkadaş gibi bile değildik
Eşimi seviyorum hala o yüzden çok zor geliyorBide kalktin adama ayrilmayalim dedinnn
O konuda da haklısın canım istek olunca teferruata tabi gerek kalmıyor.yok tatlim esim cabali güzelligi sevmiyor, yani dogal halimi seksi bulur, makyaj bile yapmami istemiyor, ben kaslarimi bile almam, alma der, gecelik türü seylerden de hoslanmaz. giysem bile cikar der. yani karakterden karaktere degisir böyle seyler.
seven erkekler varsa da birsey diyemem herkesin kendi zevki, ben ama istek varsa bäyle seylere bakmaz demek istedim.Ama bazi erkekler bunlara bagli demek
Etkilenmemesini anlarım ama görmek istememesi çok ilginç bacımYok bayanlar çok denedim işe yaramıyor. Açık kıyafet giydiğim zaman görmek bile istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?