- 8 Ocak 2019
- 681
- 652
- 53
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
içime su serptiniz sağolun en korktuğum konu dul kalmak tabi Allah büyük
Evlenmiş ayrılmış dul! bir kadınım.Karşıma çıkan adamlar genelde hiç evlenmemiş
-istisnalar hariç.Evlenme teklifi aldıklarım da oldu üstelik..Dul! bir kadın olmama rağmen :)
Bu önyargılar eskide kaldı artık.Zaman çok değişti.
Tek derdiniz bu olsunElifffcikkk .
Bir adamın yanında mutsuzluktan öleceğime dul(!) ve yalnız bir kadın olarak ölmeye razıyım.
Aynennnnndüzeltmeye çalışıyoruz olmazsa yolumuza bakacağız
Ay vallahi birazdan mülakatım var ne haldesiniz diye girip baktım yine de. Çeken bilir. Ama seninkisi pek düzelmeyecek gibi duruyor. Artık dava mı açsan ne yapsanDüşünsenize telefonunu şifresini gizlice öğrenip karıştırdım 1 tane kadın videosu yok. tv de öpüşme sahnesi görünce kapatıyor. Daha dün sarıl dedim kafasını çevirerek sarılıyor. öptüm yüzünü çeviriyor suratı ekşiyor ,inanın iğrenecek biri değilim gayet güzel buluyorum kendimi aksine eşim çirkin. Kendimi çirkin iğrenç biri hissediyorum. Şuan işteyim yine buraya yazıyorum bir an aklımdan çıkmıyor bu tramvalarım. çeken bilir
bayramdan sonra yoluma bakacağım. Ben artık cinselliği bile takmıyorum canım bile diyemiyor. El tutmamak nedir. B en yanına da bırakmayacağım hakkımı arayacağım evcilik oynamak için evlenmedimAy vallahi birazdan mülakatım var ne haldesiniz diye girip baktım yine de. Çeken bilir. Ama seninkisi pek düzelmeyecek gibi duruyor. Artık dava mı açsan ne yapsan
Siz ne yaptınız dün gece deneyecektiniz?Aynennnnn
Hayırlısı olsun hakkınızda. Bence doğru karar. Ama neden şimdi değil bayramdan sonra?bayramdan sonra yoluma bakacağım. Ben artık cinselliği bile takmıyorum canım bile diyemiyor. El tutmamak nedir. B en yanına da bırakmayacağım hakkımı arayacağım evcilik oynamak için evlenmedim
Ramazan ayı geldi düzen bozmak istemiyorum veya biraz daha bekleyeyim diyorum. Aslında ben de ne yapacağımı pek bilmiyorum. Piskiyatri doktoruna gittim ilaç verdi kafaya takıp stresten hasta olacağım kalp çarpıntım başladı. Bazen sinirden ağlıyorum eşim diyor ki ben ağlayan insan sevmem az güçlü ol ya sabırHayırlısı olsun hakkınızda. Bence doğru karar. Ama neden şimdi değil bayramdan sonra?
inşalllah güzel geçer mülakatınız ben de yıllarca çalıştım çabaladım mesleğimi aldım şimdi tam rahata kavuştum mutlu olacağım derken.. KaderAy vallahi birazdan mülakatım var ne haldesiniz diye girip baktım yine de. Çeken bilir. Ama seninkisi pek düzelmeyecek gibi duruyor. Artık dava mı açsan ne yapsan
Ağır hasta. Yaa bırakın. Uğraşmaya değmez!Bazen sinirden ağlıyorum eşim diyor ki ben ağlayan insan sevmem az güçlü ol ya sabır
Çok kavga yaptım çok tartıştım. Huyum böyle diyor. Size de oluyor mu bilmiyorum ben sarılma temas olmayınca kendimi çok kötü hissedyorum piskojik etki ediyor. Dün dedim kendimi kötü hissediyorum sarılır mısın 10 kere söyledim anca. Gurursuz biri oldum vallahi. Dün 20 gün aradan sonra hormon ilacını kullandı tekrar ama etki etmiyor diyor bir de. Benimle alay ediyor sankiUzulme basimiza bi sekilde bi imtihanlar geliyor iste cevrene bak kimse 4 4 luk hayat yasamiyor kimi esten kimi isten kimi cocuktan kimi ana babadan bi sknti cekiyor. Allah hepimizin yardmcisibolsun cnm sen de korkuyorsun buyuk adim atmaya ayrilmaya haklisij seni anlayabiliyorum yeni evlisin daha ama hayaller yerle bir. Cok zor durumdasin diger benzer arkadaslardan senin durumun dha farkli senin sevgi merhamet gostergesi de yok esinde hic dokunmuyor opmuyor el tutmuyor diyosun . Kendjsi bu seklde mi surdurcekmis evliligi net bi konustunuzmu
ben kaç kere dedim işten gelince Allah aşkına sarıl öp diye yapmadı. işten gelince tokalaşırız sadece o da ben kızdığım için. Cinsellik sorunu da epey var doktora gittik ilaç içiyor bazen ama onda da iç düzelme yok. Cinsellikte de ben kışkırtacam anca oluyor ben yanına gitmesem hiç olmaz. isteği yok. Çok defa da ben istiyorum geri çeviriyor. Cinsellik olunca da 1-2 dakika anca sürüyo onda da hep benim üstte olmamı istiyor hareketsiz duruyor ön sevişme yok. Yani ben hiçbirşey anlamıyorum. Gecelik giyiyorum ışıkları kapatıyor bazen açık gezme diyip kızıyor. Bazen diyorum abartıyor muyum diye ama durum böyle.Tabiki sarilmak oyle kalmak bile ister insan o anda.negatif enerjjlerim gider mutlu olurum . Normalde isten gelince filan esimle operjz birbirimizi o selam verir girer ben hosgeldin derim bu tarz seyleriniz varmi . Mesela bende bazen cok mutsuzsam canimi bisey sktiysa saril derim bir iki dk oyle kalirim iyi gelir bana . Senin isteklernde anormallik yok canim en dogal seyler istedklerin ama karsi taraf huyum boyle diyemezki hadi sarilip opmevsevmiyo desek normalde mic mic geliyo diyelim ama iliski de istemiyo seninki hic istemiyo orasi garip sen ne yapmaliymissin pekj canin istedgnde sordunmu bekarkenkj gbi mi takilmaliymissin
Amin canım ben de sinirlenip bağırıyorum küsüyor dayanamıyorum ne yapayımCok zor Allah yardimcin olsun
Açık giyinmenden neden rahatsız oluyor ki aksine çabalamak için açık giyinmeni istemesi lazım hormonlara etki eder mi diye karşı cins ilgisini çekmıyor olmasın bu şekilde hep siizn çabalamanızla evlilik yürümez ayrılın yeni bir hayat kurun hayatınızın baharında böyle biriyle mücadele etmeye uğraşmayınben kaç kere dedim işten gelince Allah aşkına sarıl öp diye yapmadı. işten gelince tokalaşırız sadece o da ben kızdığım için. Cinsellik sorunu da epey var doktora gittik ilaç içiyor bazen ama onda da iç düzelme yok. Cinsellikte de ben kışkırtacam anca oluyor ben yanına gitmesem hiç olmaz. isteği yok. Çok defa da ben istiyorum geri çeviriyor. Cinsellik olunca da 1-2 dakika anca sürüyo onda da hep benim üstte olmamı istiyor hareketsiz duruyor ön sevişme yok. Yani ben hiçbirşey anlamıyorum. Gecelik giyiyorum ışıkları kapatıyor bazen açık gezme diyip kızıyor. Bazen diyorum abartıyor muyum diye ama durum böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?