- 4 Temmuz 2018
- 318
- 221
- 103
- Konu Sahibi Elifffcikkk
boşanma konusunu ona açtınız mı? belki bahsi geçince durumun ciddiyetinin farkına varır da bi değişim olur kendine gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açtım sen bilirsin huyum böyle diyor . Ne kadar basit dul kalmam hayallerimin mahvolması yaşadığım travmalarboşanma konusunu ona açtınız mı? belki bahsi geçince durumun ciddiyetinin farkına varır da bi değişim olur kendine gelir
sen bilirsin mi dedi gerçekten? ay bu kadarı da pes dedirtir insana artık üzülmeyin bence kendi de farkına varmış bi halta yaramayacağının üzülmek istemiyorsanız tek çareniz bu olacak yıpranmayın daha fazla 6-7 aylıkken böyleyse ömrünüzü ver bu şahısAçtım sen bilirsin huyum böyle diyor . Ne kadar basit dul kalmam hayallerimin mahvolması yaşadığım travmalar
Vay dangaloz. Siz işinizde gücünüzde, ailesi arkasında olan bir kadınsınız neden hala çekiyorsunuz?Açtım sen bilirsin huyum böyle diyor . Ne kadar basit dul kalmam hayallerimin mahvolması yaşadığım travmalar
aynen öyle dul diye kocası ölmüşe derler genelde hoş ona bile denmez ya! saçma sapan toplumun kadını iğneleme şekilleri siz özgür olacaksınız dul değil..Vay dangaloz. Siz işinizde gücünüzde, ailesi arkasında olan bir kadınsınız neden hala çekiyorsunuz?
Bence dul falan sayılmazsınız cinsellik yaşayamadınız ki. Hem herkesin başına gelebilir evlenip ayrılınca kimse ikinci el olmuyor. Takılmayın sıfatlara
Kesinlikle öyleBu adamla ömrünüzü geçirirseniz daha çok travma yaşarsınız. Psikolojiniz bozulur. Düzelmek için hiç çabası yok. Ne amaçla evlenmiş çok merak ediyorum. Sizi sevmiyor mu acaba hiç temas etmemesi normal değil. Düzelir diye umut etmeyin. İnanın çok daha mutlu olursunuz. Üstünüzden büyük bir yük kalkmış olacak. Daha gençsiniz Allah karşınıza iyi birini çıkarır. Çocuk da yok sizi bağlayan. Böyle biriyle evli olmaktansa dul olmak daha iyi olur.
Selam bayanlar daha önceki isyanlarımı bilenler bilir. Uzun zamandır eşime ses çıkarmıyorum ben yaklaşmıyorum sarılmıyorum ve aramızda hiçbir temas yok el bile tutma yok. Anlamıyorum hani sorunu olur cinsellik istemez ama nasıl hiçbir temas etmez bir erkek aklım almıyor![]()
Nasıl alışabiliyorsunuz böyle bir şeye çok zor değil mi ya? Benimki sizin yaşadıklarınızın binde 1i kadar kötü ona rağmen kendimi de adamı da yedim bitirdimBenim kocam da öyle ben artık alıştım.
Daha başka ne sorununuz olsun ki? Evlisiniz ama ortamda erkek yok.Bizim cinsellikten başka sorunumuz yok ben üstüne gidiyordum kızıyordum uzun zamandır ses etmiyorum tek bir dokunma bile yok. Bazen çok kötü oluyorum lütfen sarıl diye yalvarıyorum yapmıyor. Sürekli belgesel izliyor film izliyor hiç ama hiç sohbet yok![]()
çok doğruDaha başka ne sorununuz olsun ki? Evlisiniz ama ortamda erkek yok.
Nasıl alışabiliyorsunuz böyle bir şeye çok zor değil mi ya? Benimki sizin yaşadıklarınızın binde 1i kadar kötü ona rağmen kendimi de adamı da yedim bitirdim
aynen öyle dul diye kocası ölmüşe derler genelde hoş ona bile denmez ya! saçma sapan toplumun kadını iğneleme şekilleri siz özgür olacaksınız dul değil..
Vicdan, belki düzelir umudu 7 ay oldu evliliğimHadi cinsellik neyse de dokunmak istememek de neyin nesi?
Sizi ne tutuyor bu adamın yanında.
Bunu hiç sorguladınız mı?
Vicdanla acımak arasında kalmak en zor olanı'dır öyle tahmin ediyorum..Karşı tarafın bununla alakali hiç bir çabası yoksa üzülmenize ve vicdan yapmanıza da gerek yok demektir.Vicdan, belki düzelir umudu 7 ay oldu evliliğim
Alisilmaz.. yok oyle bisey ya.Nasıl alışabiliyorsunuz böyle bir şeye çok zor değil mi ya? Benimki sizin yaşadıklarınızın binde 1i kadar kötü ona rağmen kendimi de adamı da yedim bitirdim
düzeltmeye çalışıyoruz olmazsa yolumuza bakacağızAlisilmaz.. yok oyle bisey ya.