Hiçbir temas yok, yine dertlerim

anlatılanlara bakılınca kadınlardan hoşlanmıyo gibi duruyo olabilir yaratılıştan gelen bişey ama bunu o yaşına kadar fark edip hiç evlenmemesi gerekirdi gerçekten böyle bi durumu varsa... insanların hakkında konuşulmasını istemediği için de evlenmiş olabilir bilemiyorum çok garip

anlatılanlara bakılınca kadınlardan hoşlanmıyo gibi duruyo olabilir yaratılıştan gelen bişey ama bunu o yaşına kadar fark edip hiç evlenmemesi gerekirdi gerçekten böyle bi durumu varsa... insanların hakkında konuşulmasını istemediği için de evlenmiş olabilir bilemiyorum çok garip
ben de öyle düşünüyorum çok yıprandım ama hakkımı arayacağım

doğru olanı yaptığınızda yüreğiniz hafifleyecek ve o zaman derin bi nefes alıp "iyi ki" diyeceksiniz
manevi tazminat davası açacağım. Boşanacağım Allah aşkına düzelt kendini diyorum sen bilirsin ben sakinlik arıyorum senin tartışmalarına katlanamam diyor tartışmam da tedavi olması temas kurması için. Boşanmak ne kadar basit birşey bir bayanın dul kalması. Evlenmeden önce söyleyecekti çocuk oyuncağı mı

Son düzenleme:
Canım sen bu dul kalma lafına takmışsın. Sıyrıl bu toplumsal diskurdan allah aşkına. Sen güçlü, ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsın. Ve dangoloz bir kocan var. Boşanmak da hak yani. Al hakkını lütfen. Kendine yazık etme. Zaten bu adamın yokluğunun varlığından bir farkı olacak mı ki? Hayat geçiyor

belki de yokluğu varlığından daha mutlu edecek bi insan için şu an üzülüyosun sen hep olumlu olmaya çalışıyosun bu çok güzel "en azından denedim olmadı" demek için... o ise sakinlik istiyorum tartışmalarına katlanamam diyor. burdan anlayabilirsin karşındaki insana ne kadar konuşsan boş. laf anlayana anlatılır. dul kalmıcaksın mutsuz bi evliliği bitiren/bitirmek zorunda bırakılan kendine değer veren bir kadın olarak hayatına devam ediceksin

belki de yokluğu varlığından daha mutlu edecek bi insan için şu an üzülüyosun sen hep olumlu olmaya çalışıyosun bu çok güzel "en azından denedim olmadı" demek için... o ise sakinlik istiyorum tartışmalarına katlanamam diyor. burdan anlayabilirsin karşındaki insana ne kadar konuşsan boş. laf anlayana anlatılır. dul kalmıcaksın mutsuz bi evliliği bitiren/bitirmek zorunda bırakılan kendine değer veren bir kadın olarak hayatına devam ediceksin
İçime su serpiyorsunuz gerçekten 🙏🏻

Düşünsenize telefonunu şifresini gizlice öğrenip karıştırdım 1 tane kadın videosu yok. tv de öpüşme sahnesi görünce kapatıyor. Daha dün sarıl dedim kafasını çevirerek sarılıyor. öptüm yüzünü çeviriyor suratı ekşiyor ,inanın iğrenecek biri değilim gayet güzel buluyorum kendimi aksine eşim çirkin. Kendimi çirkin iğrenç biri hissediyorum. Şuan işteyim yine buraya yazıyorum bir an aklımdan çıkmıyor bu tramvalarım. çeken bilir
Çok tuhaf.. Neden nasıl evlendi bu adam.. Çok üzüldüm size. Umarım yolunuza bakıp mutlu olursunuz

Siz ne yaptınız dün gece deneyecektiniz?
Canımm dün eşim çok gdc geldi. Yorgundu. Birde zaten cok sukur kendisi teklif etti terapisti ara rAndevu icin goruselim diye :)masallah diyelim.. cok ustelemiyorum yani

Canımm dün eşim çok gdc geldi. Yorgundu. Birde zaten cok sukur kendisi teklif etti terapisti ara rAndevu icin goruselim diye :)masallah diyelim.. cok ustelemiyorum yani
Bende seni dusunuyordum iyiki yazdin vaktim olup bakamadim hangi konuda konustugumuza da soramadim ondan. Zaten hep bu konulara ustune dusmeyin de diyorlar ya biraz takipte kal sen konu acma bakalim ama ayni giderse konusmayi yaparsin ama bizr de yaz

Bütün araştırmalarımla farkettim ki bu sorunu düzelten malesef hiç yok. Erkeğin içinden gelmesi lazım. Sadece bariz hormonal sıkıntı olanlarda hormon takviyesi ile düzeliyor. Diğer türlü herkes ya katlanmış ya da boşanmış. Kavga yaptım sonra düzeldi vs gibi söyleyenler inandırıcı gelmiyor. Terapi ile de düzelen pek yok. :kızgın:
Açıkçası kavga ile duzelttim diyenlerin sorunu bir sürelik uzak kalmak sadece. Ancak bastan beri böyle olan adamlar düzelmiyor. Bu konuda doğru tespit yapmışsın

Bende seni dusunuyordum iyiki yazdin vaktim olup bakamadim hangi konuda konustugumuza da soramadim ondan. Zaten hep bu konulara ustune dusmeyin de diyorlar ya biraz takipte kal sen konu acma bakalim ama ayni giderse konusmayi yaparsin ama bizr de yaz
Cok cokkk tesekkur ederim. Tabiiki tum hepsini haber vericem. Dert ortagiyiz biz :)

Merhabalar, forumda yeniyim :KK54:
Sorunlarınız için üzüldüm ve dayanamayıp yazmaya karar verdim. Öncelikle sorun yalnızca cinsellik olsa hormonal veya fizyolojik nedenlere bağlanabilirdi. Öpüşememe durumu da eşcinsellik veya aseksüellik (hiçbir cinse ilgi duymama) ile açıklanabilir eğer bir tür temizlik hastalığı, aşırı hijyen takıntısı yok ise. Fakat sarılmayı sevmemek, canım diyememek apayrı bir şey. Sarılmak vücutta oksitosin denen bir mutluluk hormonu salgılatan, uzmanların günde en az 8 kez yapılmasi gerektiğini söylediği bir aktivite. "Canım" demek de dünyanın en kolay şeyi. Eşcinsel (erkek) arkadaşlarım, tanıdıklarım oldu. Karşı cinse gayet de sarılabiliyorlar, öpüşme sahnesi de izliyorlar televizyonda çıktığında. Eşinizin eşcinsel olmasından şüphe ettiğiniz için söylüyorum bunu. Bence sorun çok daha farklı. Ya ağır bir depresyon gibi ciddi bir psikolojik sorunu var ya da sizinle sevmeden evlenmiş kanaatimce. Fakat hiçbir şekilde yardım da almak istemiyor kendisi. Birlikte değil de tek başına bir psikologla görüşmesine de ikna edemez misiniz? Sizi sevdiğine eminseniz belki kendisine yardımcı olabilirsiniz. Ama durum sevgisizlikten kaynaklıysa evliliği devam ettirmeyin derim.

Ben artık hangi durumdan kaynaklandığını düşünmek istemiyorum çok uğraştım psikoloğa 1 seans gitti daha gitmedi. İnanın gayet güzel bayanım. Eşim kadınlara ilgisi yok. Sürekli hayvan belgeseli izliyor. Survivordaki Kadınların göğsü küçük diyorum, -göğüs hep yağ zaten güzel göstermiyor diyor. Hormon ilaçlarını devam etmiyor kullanmıyor bağırsakları bozuluyormuş. Velhasıl daha dün yaklaştım öptüm zorla sarıldım sırt çevirip uyudu. Evcilik oynuyoruz. 1-2 ay içinde dava açacağım yoksa ben hasta olacağım

Arkadaşlar günaydın. Malum konumu ve sorunumu bilenler bilir. Eşimin isteksizligi ve 6 aydir birlikte olamama sorunumuz. Gelismelerden haberdar edecegimi soylemistim. Dun aksam esim icin hazirlandim. Kokularimi surundum giyindim. Esimi cagirdim yatak odasina. Kotu karsilamadi. Ama dun oglen onu istedigimi bu aksam istedigimi soylemistim. Oda sakin karsiladi. Sonra yatak odasina geldiginde bende dus alsaydim ter kokarim falan dedi. Ama asla kokmaz benim esim. Tamamen kacamakti aslinda spontan olmadi bugune kadar hic zaten. Hep seramoniyle. Yikanir eder oyle. Yani sevisme oncesi koca bir bekleme. Bu bile kotu bir kadin icin. Ama neyse dedim gitti geldi yarim saat sonra. Ben yatak odasinda mumlari yaktim bekliyorim. Geldi.isigi niye kapattin mumlari niye yaktin bir suru soru. Neyse yataga uzandik. Basladi hafiften opmeler ama ruh yok bana gecen his sifir. Her neyse. Ben de onu optum butun vucuduna hakim olmaya calistim. Acik anlatiyorum ozur dileyerek. Kendimi paraladim ama nafile cok ama cok az sertlesme olup hemen bitti. Adam hissetmiyor ve bunu hissettiriyor. Asla oral yapmiyor bana zaten. Velhasil deneyelim mi dedim olur dedi. Ustune ciktim. Takdir edersibizkki 6 ay olmus ve ben ameliyat gecirdim bu 6 ayda leep yapildim. Ve biraz yerlestirirken tedirgin oldum. Ki zaten o kadar sonukki girmesi mucize olurdu. Biyle kalirsan olmaz dedi. Girmedi tabii. Bu sefer sinirlendi. Ben takrar elimle denemdim sorun degil dedim ozur bile diledim.nafile aslan sertlesmedi. Ve oylece kaldi. Bari beni bosalt dedim. O da olmadi. Ne hissediyosun bana dokunurken dedim. Az konus dedi.Caresiz kalakaldim. Zerre zevk almadim Ve bugun okadar boski icim. Koca bir bosluk var sanki icimde. Sanki bisey koptu benden. Noluyo bilmiyorum ama. Cok kotu hissediyorum. Bilin istedim yasadiklarimi

Arkadaşlar günaydın. Malum konumu ve sorunumu bilenler bilir. Eşimin isteksizligi ve 6 aydir birlikte olamama sorunumuz. Gelismelerden haberdar edecegimi soylemistim. Dun aksam esim icin hazirlandim. Kokularimi surundum giyindim. Esimi cagirdim yatak odasina. Kotu karsilamadi. Ama dun oglen onu istedigimi bu aksam istedigimi soylemistim. Oda sakin karsiladi. Sonra yatak odasina geldiginde bende dus alsaydim ter kokarim falan dedi. Ama asla kokmaz benim esim. Tamamen kacamakti aslinda spontan olmadi bugune kadar hic zaten. Hep seramoniyle. Yikanir eder oyle. Yani sevisme oncesi koca bir bekleme. Bu bile kotu bir kadin icin. Ama neyse dedim gitti geldi yarim saat sonra. Ben yatak odasinda mumlari yaktim bekliyorim. Geldi.isigi niye kapattin mumlari niye yaktin bir suru soru. Neyse yataga uzandik. Basladi hafiften opmeler ama ruh yok bana gecen his sifir. Her neyse. Ben de onu optum butun vucuduna hakim olmaya calistim. Acik anlatiyorum ozur dileyerek. Kendimi paraladim ama nafile cok ama cok az sertlesme olup hemen bitti. Adam hissetmiyor ve bunu hissettiriyor. Asla oral yapmiyor bana zaten. Velhasil deneyelim mi dedim olur dedi. Ustune ciktim. Takdir edersibizkki 6 ay olmus ve ben ameliyat gecirdim bu 6 ayda leep yapildim. Ve biraz yerlestirirken tedirgin oldum. Ki zaten o kadar sonukki girmesi mucize olurdu. Biyle kalirsan olmaz dedi. Girmedi tabii. Bu sefer sinirlendi. Ben takrar elimle denemdim sorun degil dedim ozur bile diledim.nafile aslan sertlesmedi. Ve oylece kaldi. Bari beni bosalt dedim. O da olmadi. Caresiz kalakaldim. Zerre zevk almadim Ve bugun okadar boski icim. Koca bir bosluk var sanki icimde. Sanki bisey koptu benden. Noluyo bilmiyorum ama. Cok kotu hissediyorum. Bilin istedim yasadiklarimi
aynı durumlar sabahları kalkınca o kadar huzursuzluk oluyor ki içimde. Seni çok iyi anlıyorum. Ben her sabah kötüyüm

aynı durumlar sabahları kalkınca o kadar huzursuzluk oluyor ki içimde. Seni çok iyi anlıyorum. Ben her sabah kötüyüm
Elifcikk bu sabah ve dun gece yasadigim bosluk cok baskaydi sanki. Icimden koca bir parcami aldilar benden. Sanki tutundugum umut ettigim bekledigim yarimi aldilar. Suan hissiz caresiz gibi kaldim. Acikcasi artik kocamin beni asla isteyecegini ve bunu tam anlamiyla layigiyla yasayacagimz inancimi tamamen kaybettim. Artim bende hissizim hem de kocaman bir hissizlik

Elifcikk bu sabah ve dun gece yasadigim bosluk cok baskaydi sanki. Icimden koca bir parcami aldilar benden. Sanki tutundugum umut ettigim bekledigim yarimi aldilar. Suan hissiz caresiz gibi kaldim. Acikcasi artik kocamin beni asla isteyecegini ve bunu tam anlamiyla layigiyla yasayacagimz inancimi tamamen kaybettim. Artim bende hissizim hem de kocaman bir hissizlik
ben hep yaşıyorum o boşluğu. Biz ilk ürolojiye gittiğimiz zaman hormonları normal dedi. Başka bir ürolojiye gittik hormon tedavisine başladı. Tekrar başka bir ürolojiye gidin onda da sorun çıkarırsa yapacak birşey yok. Gerçi artık tedaviyle uğraşmaktan bile çok yoruluyor insan. Ben 1-2 ay sonra sonlandıracağım. Piskolojik hasta olmak istemiyorum. Evliliğin temel amaçlarından biri cinselliği yaşamaktır. Bizim şuan ki hayatımız hizmetçilik. Allah büyük başka daha iyi bir kısmet çıkarır belli mi olur. Ben artık öyle düşünüyorum. Hergün ağlamaktansa:KK43::KK43::KK43:

Back
X