Hiçbir temas yok, yine dertlerim

Ya ben anlamıyorum 1 hafta erkekler kadın olmadan duramaz diye duyuyorum ne diyeyim artık
1 hafta hatta bazen 2 hafta hic istemeden durabiliyor, Elifcik konularını ve mesajlarını okumuştum, eşinin ailesiyle olan anlaşmazlığından dolayı eşin soğumuş ve baştan beri ayrılmayı düşünüyor bence, o yüzden de hiç çaba sarfetmiyor, eğer eşini seviyorsan bir süre akışına bırak,eşinin sana muhabbetinin artması için uğraş, yani bir süre sessiz kalıp sabret, baştan beri çok üstüne gitmiş olabilir misin

1 hafta hatta bazen 2 hafta hic istemeden durabiliyor, Elifcik konularını ve mesajlarını okumuştum, eşinin ailesiyle olan anlaşmazlığından dolayı eşin soğumuş ve baştan beri ayrılmayı düşünüyor bence, o yüzden de hiç çaba sarfetmiyor, eğer eşini seviyorsan bir süre akışına bırak,eşinin sana muhabbetinin artması için uğraş, yani bir süre sessiz kalıp sabret, baştan beri çok üstüne gitmiş olabilir misin
Uzun zamandır öyle yapıyorum ama yine hiç temas yok anlayamıyorum. Dün gece vallahi yastık aldım sarıldım o kadar kötü hissediyordum kendimi

Dün gece artık sinir oldum temas yok yastığa sarılıp uyudum eşim de güldü. İçimden ne beddualar ettim. Sinir hastası edecek beni

Bu adamların, karım beni başka birileri ile aldatır korkusu damı yok anlamıyorum. 9 ay ne demek, çevrelerimde bir sürü örneği var, inancı zayıf olan kişiler bırak cinselliği, kocası ilgi alaka göstermiyor diye aldatıyor yada evliyken başkasına kaçıp, sonrasında boşanıyor... Bu adamlar ağır psikolojik sorunları var sanırım, düzelse bile yıllarınız, gençliğiniz gider. Ondada düzeleceği garantisi yok.. Yapılacak iş belli boşanmak, dinen ve yasal olarak hakkınız.. En kısa sürede kurtulun...

Bu adamların, karım beni başka birileri ile aldatır korkusu damı yok anlamıyorum. 9 ay ne demek, çevrelerimde bir sürü örneği var, inancı zayıf olan kişiler bırak cinselliği, kocası ilgi alaka göstermiyor diye aldatıyor yada evliyken başkasına kaçıp, sonrasında boşanıyor... Bu adamlar ağır psikolojik sorunları var sanırım, düzelse bile yıllarınız, gençliğiniz gider. Ondada düzeleceği garantisi yok.. Yapılacak iş belli boşanmak, dinen ve yasal olarak hakkınız.. En kısa sürede kurtulun...
İnançlı biriyim Allah korkum olmasa dediğiniz şeyler yapılır gerçekten hakediyorlar. Gerçi ben aldatsam bile gram umrunda olmaz. Kesinlikle ona kanaat getirdim ağır piskolojik sorunu var yoksa ben sarılmayınca kendimi çok kötü hissediyorum eşim temas kurunca kötü oluyor. İnsanın içinden gelecek. Geçen yurtdışına gidip gezmek istiyorum dedim 1 haftalığına tatile ihtiyacım var. Kuzenlerim de yurtdışında. İstediğini yapabilirsin bana karışma da. Karışmak da temas kurması için uğraşıyorum tedavisi için. :kızgın:

Bence ablasıda biliyor herşeyi,inanmadı ayağına yatıyor.
Benim abimde öyle birşey olsa ben gelinle daha da ilgilenirim. Zaten soğuk bir aileydi kayınvalide zaten çok proble çıkardı daha ilk aylardan ablası da ters davranmaya başladı. Bunlara iyi bir ders lazım ben merhamet etsem bile babam etmeyecek iyi bir ders verecek

Benim abimde öyle birşey olsa ben gelinle daha da ilgilenirim. Zaten soğuk bir aileydi kayınvalide zaten çok proble çıkardı daha ilk aylardan ablası da ters davranmaya başladı. Bunlara iyi bir ders lazım ben merhamet etsem bile babam etmeyecek iyi bir ders verecek

Onun için hiç beklmeden harekete geçin zaman kaybetmeyin..

Ailesi tırt, kendisi fiyasko.. evde yer içer, s..car, hayvan belgeseli izler. Adam olsa izlediği belgesellerden birşey çıkartır. Belgesellerde bile hayvanlar karşı cinsle birlikte olabilmek için ne kavgalar veriyorlar :) Acilen kurtulun amacı olmayan adamdan.. Ha bide bu adamın bi amacı varmı iş kariyer felan ? sanki boşa yaşayan, boşa oksijen tüketen biri gibi geldi...

Ailesi tırt, kendisi fiyasko.. evde yer içer, s..car, hayvan belgeseli izler. Adam olsa izlediği belgesellerden birşey çıkartır. Belgesellerde bile hayvanlar karşı cinsle birlikte olabilmek için ne kavgalar veriyorlar :) Acilen kurtulun amacı olmayan adamdan.. Ha bide bu adamın bi amacı varmı iş kariyer felan ? sanki boşa yaşayan, boşa oksijen tüketen biri gibi geldi...
Kendisi Mühendis ve çalıştığı şirkette çok başarılı çevrede de öyle. Hayvan belgeselinde cinsellik görünce kapatıyor ben çözemedim açıkcası

Selam bayanlar daha önceki isyanlarımı bilenler bilir. Uzun zamandır eşime ses çıkarmıyorum ben yaklaşmıyorum sarılmıyorum ve aramızda hiçbir temas yok el bile tutma yok. Anlamıyorum hani sorunu olur cinsellik istemez ama nasıl hiçbir temas etmez bir erkek aklım almıyor 💆🏻‍♀️
Yalnızım sanıyordum ..

ya kizlar bakin bir adam baskasini sevse de unutamasa da vs vs karsisindaki kadina bir dayanir iki dayanir kalbi ve akli her ne kadar baskasinda olursa olsun bu cinselliktir bi yerde gözü döner yani anliyomusunuz
demissinizya seni sevmiyo aldatiyo vs vs alakasi yok. elifcikk ve butterfly bacim sizin evlendiginiz varliklar erkek değil bu kadar basit. sorun sizin onlari erkek olarak görmenizden kaynaklaniyor.
şekil olarak erkeğe benzeseler de aslında erkek degiller
buna göre bakış acinizi degistirip yolunuzu cizin.

elifcik eş kişin erkeklik hormonu üretemediginden senin onu terketmen aldatman boşanman vb onun icin hic bir anlam ifade etmeyecektir.
hatta ve hatta bu onu rahatlatacaktir. çünkü ondan kendisinde olmayan bir şey taleb esiyorsun ve onu strese sokuyorsun. onun nazarinda sen kendisi icin bir stres kaynagisin

elifcik eş kişin erkeklik hormonu üretemediginden senin onu terketmen aldatman boşanman vb onun icin hic bir anlam ifade etmeyecektir.
hatta ve hatta bu onu rahatlatacaktir. çünkü ondan kendisinde olmayan bir şey taleb esiyorsun ve onu strese sokuyorsun. onun nazarinda sen kendisi icin bir stres kaynagisin

Kesinlikle çok mantıklı

Bayanlar trajikomik ama daha dün akşam koltukla uzanıp tv izliyordu yanına uzanıp sarılmak istedim arkasını döndü. Sana kıçımla cevap veriyorum dedi ve güldü. Bu kadarı zulüm değil de nedir
Oha kızım senle kafa buluyor bir de. Ay iyice itici oldu. Artık boşan nolur ya
Bide sen bu adama artık sarılmak isteme yani baksana. Çok şeysen mastürbasyon yap bu nedir ya. Bunla sevişsen ne olacak sevişmesen ne olacak

Back
X