Hiçbir temas yok, yine dertlerim

Dün bir de beni sevmediğini söyledi ben sanki ölüp bitiyorum ona. İnsanlara da sevmiyorum o yüzden soğuktum diyecek
şakamı bu hani düzelme yoluna gidiyordu bu adam allah allah bende sevinmiştim şimdi akılına gelmiş sevmediği tabi adam gibi adam olup karısına sahip çıkıp evliliği kurtarma yoluna gidemeyecek ya böyle terbiyesizlik yapıyor hep bi bahaneler üretirler zaten biteceğini anladıklarında :KK11:ee millete ne diyecek tabi bi bahane bulacak

Dün bir de beni sevmediğini söyledi ben sanki ölüp bitiyorum ona. İnsanlara da sevmiyorum o yüzden soğuktum diyecek
gerçekten artık kurtul bu adamdan senin en güzel yıllarını etkileyecek travmalar yaratmasına daha fazla izin verme biliyorsun konuşmuştuk her gecen zaman seni hayata karşı daha ön yargılı daha mutsuz ve isteksiz bırakacak

şakamı bu hani düzelme yoluna gidiyordu bu adam allah allah bende sevinmiştim şimdi akılına gelmiş sevmediği tabi adam gibi adam olup karısına sahip çıkıp evliliği kurtarma yoluna gidemeyecek ya böyle terbiyesizlik yapıyor hep bi bahaneler üretirler zaten biteceğini anladıklarında :KK11:ee millete ne diyecek tabi bi bahane bulacak
2 gün iyi oldu dün yanındaki koltuğa oturdum istemedi. Ben de dayanamadım kızdım beni sevmiyor musun dedim yok dedi 🤦🏻‍♀️ Sinirle ben de ağır konuştum

Ayda 12 bin tl kazanan okumuş insan benim eşim. Okumakla adam olunmuyor dediklerinden. Gelin görün ki 1 yere gezmeye gitmeyiz. 1 hediye almamıştır bana

Ayda 12 bin tl kazanan okumuş insan benim eşim. Okumakla adam olunmuyor dediklerinden. Gelin görün ki 1 yere gezmeye gitmeyiz. 1 hediye almamıştır bana
Çok affedersin normalde böyle birşey söylenmemesi lazım ama vereceği cevabı çok merak ediyorum. Cinsel anlamda benimle olmuyorsun, ben bu işi kimle yapacagım diye üstü kapalı sorar mısın

Çok affedersin normalde böyle birşey söylenmemesi lazım ama vereceği cevabı çok merak ediyorum. Cinsel anlamda benimle olmuyorsun, ben bu işi kimle yapacagım diye üstü kapalı sorar mısın
Bana sapık diyor ona göre bir ihtiyaç değil malesef 2 gün sarıldı biraz yaklaştı diye acayip mutlu olmuştum🤷🏻‍♀️

Ben anlamadım bu işi. Siz sürtüşme tarzında mı ilişki yaşıyorsunuz?
Açık yazıyorum canım. Ben tahrik edersem ilişki isteği geliyor eşimin. Uzanıyor ben üstte oluyorum ve tam girmiyor tam sertleşmiyor sanırım eziliyor. Bazen arkadan deniyor onda da bacaklarımın arasında sürdürüyor. Tam nasıl olacağını mı bilmiyor nedir hep benim söylememle de olmuyor

Açık yazıyorum canım. Ben tahrik edersem ilişki isteği geliyor eşimin. Uzanıyor ben üstte oluyorum ve tam girmiyor tam sertleşmiyor sanırım eziliyor. Bazen arkadan deniyor onda da bacaklarımın arasında sürdürüyor. Tam nasıl olacağını mı bilmiyor nedir hep benim söylememle de olmuyor
😲😲😲

Sende ona bende senin gay olduğunu düşünüyorum,açıkçası erkek değilsin bence,bende bu yüzden senden soğudum ve SEVMİYORUM seni de lütfen
Oda,bosanirsak insanlara benim erkek olmadığımı söyleyecek diye endişelensin madem

Sen bu saatten sonra hiç biseye takılmadan direk ailenle konuş davamızı açın canım,eşini de erkek gibi görme davayı acaba kadar da ev arkadasinmis gibi düşün,yatakları da ayır boşanmak için davayı açmak üzere olduğunu da soyle,çokta mesafeli davran,yada hiçbiri içinden gelmezse git ailenin yanına orda yasa artık simdiden düzenini oluşturmaya bak canım madem Ramazan'dan sonra acicaksiniz davayi

bi doktora gitmeye ihtiyacı var psikolog falan değil belli ki sertleşme sorunu var
Ürologa gittik ilaç içmiyor. Benimkinde üşengeçlik hantallık da var yoksa genç bir erkek nasıl her haftasonu sabahtan akşama kadar sadece uzanıp tv lzler🤣 ilişkide bile üstte çıkmayı sevmiyormuş sen üstte çık sen yap diyor 💆🏻‍♀️

Ürologa gittik ilaç içmiyor. Benimkinde üşengeçlik hantallık da var yoksa genç bir erkek nasıl her haftasonu sabahtan akşama kadar sadece uzanıp tv lzler🤣 ilişkide bile üstte çıkmayı sevmiyormuş sen üstte çık sen yap diyor 💆🏻‍♀️
senden önce biriyle ilişkisi olmuş mu ? ilk sen misin ?

Back
X