- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Bende hep öyle düşünüyorum eğer olurda bosanırsak cok pişman olacak diye hissediyorum cünkü bosanınca iyice kendisini ailesine feda edecek ailedeki her soruna bu kosuyor tamam kossun ama ergen bir kız kardeşi yüzünden her hafta sinirleniyor ve kız hala bildiğini yapıyor eşimden korkuyo gibi görünüp ve şimde sinirlendiğiyle kalıyor kv desen habire kp kötüleyip kendisini acındırıyor yok bize para vermiyor eve gelmiyor vs vs uzar gider .bencede kıskanıyorlar karısına harcamış arkasinda durmuş cok mu.harcanan paranın kendilerine gelisini mi planliyorlar.bu kafayla devam etsin kocan mutluluğunu da huzursuzluğa cevirsim kendi kaybeder.hatta seni kaybeder.o gazlayan kvalde ve görümceler gtunu döner.ailemi savunayım derken o cok sevdiği ailesi kendin ettin kendin buldun deyip köşeye cekiliverir.
Bazı konularda kavgayla dediğimi yaptırırken bazı konularda ters tepiyor anlamadım ben bu adamı :):)Eşekten düşenin halinden yine eşekten düşen anlar :)
Herkesin anladığı dil farklı tabi
Seninki inatlaşmaktan ters yapmaktan değilde sakin dilden anlıyorsa öyle yapmalısın
Onu en iyi sen tanırsın
Aynen hissettirmem zaten canım o işin şakası. .Aman hissetmesin bile kadın yazık valla iyi kvlerde var üzmemek gerek onları :) evet ailesine merhamet etmeyen adam başka kimseye merhamet etmez ama o dengeyi kurmak cok önemli kaş yapayım derken göz cıkarmasınlarda :) akrabanız bosandı mı bari affetti mi yoksa .Allah kimseye yastmasın cok kötü bir duygudur . Kimse huzursuz bir eve gelmek istemez cok dogru :)
İnşallah dinler canım dengemiz şaştı .akrabanız iyi mi yapmıs kötü mü bilemedim insan basına gelmeden anlayamıyor cünkü büyük konusmak istemiyorum ama öbür kadın en azından uzaklastırılmıs ona sevindimAynen hissettirmem zaten canım o işin şakası. .
Zamanla esin seni daha iyi dinleyecek sartlar toparlayınca diledikleriniz olacak inşallah.
O akrabamiz bosanmadi kocaman evli barklı çocukları vardı. Yine gelinin kocasini
kaçırdığı aile çok tepki verdi ve adamın karısını bırakmasını engelledi. Diğer kadını da tehditle adamdan uzaklaştırdılar .
Ya boşver onları kim bilir onlar ne sıkıntılar yaşıyor kimse dört duvarı bilemez.Arabanın anahtarını eltime veriyor kaynım kadın aksama kadar geziyor ve herkes ali çalısıyor elif keyf ediyor diye dedikodu yapıyor :):)
OlsunBazı konularda kavgayla dediğimi yaptırırken bazı konularda ters tepiyor anlamadım ben bu adamı :):)
Yani bu eşini aldatan benim yakın akrabam eşi onu bırakmayınca bizim aile onları barıştırdi. Tabi kadın bosanmayarak iyi yapmadı çocukları koca koca olunca çevreye mahcup olmamak adında böyle karar vermiş olabilir.İnşallah dinler canım dengemiz şaştı .akrabanız iyi mi yapmıs kötü mü bilemedim insan basına gelmeden anlayamıyor cünkü büyük konusmak istemiyorum ama öbür kadın en azından uzaklastırılmıs ona sevindim
İkiz cocukları var birde kadının hiç boş kalmıyor sizin gibi her seyin altından kalkan kadınlara imreniyorım valla helal olsun arada alinize paslayın arabayı birazda sen keyf et dersin :):)Ya boşver onları kim bilir onlar ne sıkıntılar yaşıyor kimse dört duvarı bilemez.
Bende İstanbulda araba kullanıyorum. Hem çalışıyorum hem çocuğun, okulun,evin bir çok işini yapıyorum.Arabayla ordan oraya sürükleniyorum bazen kendimi hamal gibi hissediyorum.Keşke ben sadece ise gitsem benim Ali de bütün diğer işleri yapsa arabadan da o inmese:)))
Off cok kötü cadılar kazanına düşmüşsünüz resmen :) ama s.ktr cekince anlıyormus eşiniz bir şeycikler yapamazlar size :)Olsun
En azından arada laftan anlıyormuş
Ben şahsen bu tür konularda resti çekmeden laf anlatamıyorum mesela :) illede bi s.ttir çekmem lazım
Dile kolay üç fitne görümce ve fesat kaynanamla 4 e karşı tekim :)
Anlıyorum elalem ne der baskısı baba cocukların yüzüne nasıl bakıyor ya pes böyle iğrenc adamlar da varYani bu eşini aldatan benim yakın akrabam eşi onu bırakmayınca bizim aile onları barıştırdi. Tabi kadın bosanmayarak iyi yapmadı çocukları koca koca olunca çevreye mahcup olmamak adında böyle karar vermiş olabilir.
Bence oda blof yapıyor cünkü ailesine rest cekip evlendi ve ailemin arkamda durmayacgını düşünüyor o yüzden böyle rahat rahat güle güle diyorYani boşanmayı tehdit olarak kullanmıssınız elinizde patlamış.
Sizi kaybetmekten korkmayan bir eş'e sahipsiniz.
Bu cok sevmediğim bir huy ya eşime her seyi pat pat söylüyorum ama artık dizginlicem sizde öyle yapın zorlayımBn de maalesef politik olamam. Her şeyi söylerim sonra ben zararlı çıkarım. En iyisi görmemek, duymamak.
Aynen canım iyi mi oluyor kötü mü bilemedim.Burda bir çok kisi'nin hayatı böyle koşturmasan olmaz hiç bir işin yürümüyor.İkiz cocukları var birde kadının hiç boş kalmıyor sizin gibi her seyin altından kalkan kadınlara imreniyorım valla helal olsun arada alinize paslayın arabayı birazda sen keyf et dersin :):)
Ben artık 4 senedir çok konuştum, aynen susmam lazım. Çünkü hiç ailesinin yanlışını görmez, bana edilen lafta bile ben suçlu olurum.Bu cok sevmediğim bir huy ya eşime her seyi pat pat söylüyorum ama artık dizginlicem sizde öyle yapın zorlayım
8 sene olduOff cok kötü cadılar kazanına düşmüşsünüz resmen :) ama s.ktr cekince anlıyormus eşiniz bir şeycikler yapamazlar size :)
Bınu nasıl başarıyorsun taktiği yok mu :)8 sene oldu
Kiminle dans ettiklerini öğrenemediler hala
Henüz bişey yapamadılar adamı arada bırakmaktan başka
E o da benim sorunum değil :)
Eş kişisi olmadan ailesine ağzının payını vermek lazım eşe de ailen cok iyi demek lazım böyle kazanıyor cogu o yüzden melek gelin rolü yapmak lazım eşlere :)Ben artık 4 senedir çok konuştum, aynen susmam lazım. Çünkü hiç ailesinin yanlışını görmez, bana edilen lafta bile ben suçlu olurum.
Bence iyi oluyor cünkü pasif olmadıgın burdan bile anlasılıyor .pdr ci falanmısın hocam gerçekten cok iyi bir enerjin var .teşekkür ederim güzel düşüncelerin için başa cıkmaya calısıcam evlilik rayına oturaa bir . İkide bir bosanma lafını ağza alınca gerçekten pek ciddiyeti kalmıyor ilk aylardan beri boşanıcam lafı. sevgiliykende ayrılıyorum bitti her sey diyorduk ama hamileyim :):)Aynen canım iyi mi oluyor kötü mü bilemedim.Burda bir çok kisi'nin hayatı böyle koşturmasan olmaz hiç bir işin yürümüyor.
Ama bir şey söyleyim mi bence sende çok güçlü bir kadınsın sadece bebisin bir olsun.Düzenin otursun seninde altından kalkamayacağin iş yok öyle hissettim.
Ama bunları eşinle,bebeginle yapacaksın inşallah. Zamanı gelince..
Bir daha bosanmayı ağzınıza almayın.Elinizden geldiğince kendinizi ifade edin ama boşanmak istediğinizi söylemeyin. Evinizin,yuvanizin temmelleri sarsılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?