Bence hiiç ama hiiç takıntı yapmayın inanın bekar olmak daha güzel belki garip gelecek ama flörtleşmek daha güzel daha heyecan verici, evlilik aşkı gerçekten bitiriyor hiç bir heyecanı kalmıyor aynı eve girince bazen kendini kafese kapatılmış gibi hissediyorsun hattaTakıntıyı nasıl geçirebilirim bilmiyorum
Bu kadar cok mu istiyorsunuz evlenmeyi? Insallah Allah gönlünüzce versin.Bir gün gelip de evlendiginizde şu konunuz icin kendinize öfke duymazsınız umarım.akışa bırakınca olcağını bilsem keşke her ihtimali zorlayasım geliyor
Ayy tövbe korktum su an
konunu okuyunca lise yıllarım geldi aklımaArkadaşlar belki size saçma gelecek ama ben hiçbir zaman evlenmeyeceğim ve yalnız ölecekmişim gibi hissediyorum. Bu tarz konulardan bıkmış da olabilirsiniz ama bu duygu insana çok kötü hissettiriyor özellikle de okulum bitmişken ve çevremdeki insanların çoğu evli veya evleniyorken. Bayadır böyle hissediyorum hatta küçükken falımda bile bu tarz şeyler çıkıyordu. Bunun karamsar yapımdan dolayı olduğunu da düşünmüyorum, bu konu dışında genelde pozitif bir insanımdır.mesela ciddili zor sınavlara girdim geçme ihtimalim çok düşüktü çoğunluk kalmıştı ve ben düzgün çalışmamıştım ama hep içten içe bir şekilde geçeceğimi biliyordum, geçtim de. Bu sefer içten içe naparsam yapayım olmayacakmış gibi geliyor.Bu örneği her konuda karamsar olduğumu düşünmeyin diye veriyorum çünkü diğer konularda böyle değilim.
Hani sorun evlenmekten çok doğru düzgün bir sevgilim bile olmadı. Sanki bu konularda kısmetsiz şanssızım ya da bir şeyleri beceremiyorum. Sizce nerde hata yapıyorum?
Bu konu iyice bende takıntı oldu ve nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.
evlenmek diye açtım da düzgün bi ilişki yaşamayı da kapsıyor konum. Benimkiler genelde ya en güzel yerinde ya baslamadan bitiyorBence hiiç ama hiiç takıntı yapmayın inanın bekar olmak daha güzel belki garip gelecek ama flörtleşmek daha güzel daha heyecan verici, evlilik aşkı gerçekten bitiriyor hiç bir heyecanı kalmıyor aynı eve girince bazen kendini kafese kapatılmış gibi hissediyorsun hatta
illa evlilik değil sevdiğin kişi tarafındsn sevilmekBu kadar cok mu istiyorsunuz evlenmeyi? Insallah Allah gönlünüzce versin.Bir gün gelip de evlendiginizde şu konunuz icin kendinize öfke duymazsınız umarım.
konunu okuyunca lise yıllarım geldi aklımao zamanlar kızlarla 3 harfli cagırma falan oynuyorduk güya gelmiş zannederek hrrkes abuk sabuk bişeyler soruyodu ben de kac yasında evleneceğim acaba diye sormustum cünkü benim de flört mlört aram yoktu. cıkan sonuc 80 yasında cıktı
Bende aynen böyle düşünüyorum aşk defterimi tamamen kapattım 21 yaşındayım siz kaç yaşınızdasınız isterseniz yazıma bakın??Arkadaşlar belki size saçma gelecek ama ben hiçbir zaman evlenmeyeceğim ve yalnız ölecekmişim gibi hissediyorum. Bu tarz konulardan bıkmış da olabilirsiniz ama bu duygu insana çok kötü hissettiriyor özellikle de okulum bitmişken ve çevremdeki insanların çoğu evli veya evleniyorken. Bayadır böyle hissediyorum hatta küçükken falımda bile bu tarz şeyler çıkıyordu. Bunun karamsar yapımdan dolayı olduğunu da düşünmüyorum, bu konu dışında genelde pozitif bir insanımdır.mesela ciddili zor sınavlara girdim geçme ihtimalim çok düşüktü çoğunluk kalmıştı ve ben düzgün çalışmamıştım ama hep içten içe bir şekilde geçeceğimi biliyordum, geçtim de. Bu sefer içten içe naparsam yapayım olmayacakmış gibi geliyor.Bu örneği her konuda karamsar olduğumu düşünmeyin diye veriyorum çünkü diğer konularda böyle değilim.
Hani sorun evlenmekten çok doğru düzgün bir sevgilim bile olmadı. Sanki bu konularda kısmetsiz şanssızım ya da bir şeyleri beceremiyorum. Sizce nerde hata yapıyorum?
Bu konu iyice bende takıntı oldu ve nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum.
25im. hangisine bakayım başlık ne ?Bende aynen böyle düşünüyorum aşk defterimi tamamen kapattım 21 yaşındayım siz kaç yaşınızdasınız isterseniz yazıma bakın??
Bende aynen böyle düşünüyorum aşk defterimi tamamen kapattım 21 yaşındayım siz kaç yaşınızdasınız isterseniz yazıma bakın??
doğru yani evlensem bile sonu belli değilCanım biz ona hormonların duygusal baskısı diyoruz, bende de var ondan şeediyorum
Kimbilir cidden yalnız ölebilirsin de
Hahaha güven problemim var yalnız ölücem sıkıntı yok alışırımHemen kapamasaydın 70 yıl falan ömrün varsa çok sıkılırsın
Belki de tam ifade edemedim. evlenememek değil korkum. su an istesem sevgilim de olurdu. istediğim gibi birinin asla olmicak olması öyle biriyle olmamak korkum. cunku sevdiğim biri olmicaksa anlamı yokEvlenmek marifet mi, zaten yaşınız da çok genç, bu nasıl bir karamsarlıksa... Hani böyle bakıyorsunuz insanlar ikinci, üçüncü evliliklerini bile yapıyor, sonra ne kadar kısmetsiz olduğunuzu düşünüyorsunuz ama aslında o insanların çoğu fazla seçici davranmadıkları için sürekli bir ilişki içindeler, akıllarına estiği gibi, evlenelim mi evlenelim modundalar sürekli, bir de bu açıdan bakın. Bu düşüncem yanlış anlaşılmasın, her sürekli evlenen için demiyorum tabi.
Belki de tam ifade edemedim. evlenememek değil korkum. su an istesem sevgilim de olurdu. istediğim gibi birinin asla olmicak olması öyle biriyle olmamak korkum. cunku sevdiğim biri olmicaksa anlamı yok
Amin tüm kalbimle inş.Mutluluğunuz daim olsun inşallah
darısı tüm bekarlara
Belki de tam ifade edemedim. evlenememek değil korkum. su an istesem sevgilim de olurdu. istediğim gibi birinin asla olmicak olması öyle biriyle olmamak korkum. cunku sevdiğim biri olmicaksa anlamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?