Hicbirsey yokken eşimden duyduğum hakaretler

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.238
133
36
Şu an kapının önünde oturuyorum ve şaşmış durumdayım.
Mutfağı temizlerken eşim girdi cocuğun suyunu sordu bende bilmediğimi ondan mama şişesinde su verdiğimi söyledim. kendisi su şişesini cantaya koymuştu bende bulamayinca alelacele oyle cozum buldum yola cikacaktik. of of diye ic cekti kufur etti biktim gibisinden bende tamam su sisesi ne var bakarim simdi dedim ama.agir kufurler etti sonra cocuk agladi korktu dedim sen ne istiyosun benden ben ne yaptim bak.cocuk korktu diyince gecmisini s* karisi diye hakaret etti sen beni deli ediyosun dirdirdir yuzunu asiyosun cift karakterlisin aglayinca kendini hakli cikartiyosun dedi . basima agrilar girdi ben cift karakterli drdirci kadinimda haberim.mi yok o kadar mi kendimi bilmeyen bi insanim dehsete dustum. ettigi kufuru tekrar ederek oyle mi? diye sordum oda deli ediyosun insani dedi. dedim yataga goturdugun karina utanmiyormusun bunlari demeye anneni arayim madem dedim ki normalde hic disa yabsitmayiz daha cok sinirlendi git ananin evine yolluyorum dedi kaptim ceketimi tamam tamam dedi ittim.geri ciktim disaridayim bos bos tehditler ediyor tamam diyor ben bunlari hak edecek ne yaptim nasi davranmaliyim migdem bulandi o derece basima agrilar saplandi durupndururken insan neden kudurur ya neden huzuru kacar

Bence sacma bir davranis olmus. Ama esinizde de bir takim seyler birikmis olabilir, belki o yuzden asiri tepki vermistir? Ama her ne olursa olsun konu sacma, tavir sacma, sonuc daha da sacma. Kac yildir evlisiniz? Cocugunuz kac yasinda? Brlki esiniz stresli bir donemden geciyordur?

Hiçbir şey olmadığına emin misin?

Eşin seni hiç ciddiye almıyordu?
Bu da onun farklı versiyonu...

Sudan bahanelerle yıpratmaya devam (!)

Topla kendini...
Ve artık bir karar ver...
Ne yapacağına?

Son düzenleme:
Erkeğin gerçek karekteri çocuk olduktan sonra ortaya çıkar, geçmiş olsun

Esinden kufur yiyen turk kadini... Bunlari siz boyle yaptınız ne diyeyim ki. Ogullarinizi pasa gibi yetistirmeyin , pasa olmadiklarini bilsinler. Kocalarinizin gozunu korkutun ki size kufur etmeden once bi dusunup vazgecsinler. Bide ev isleri, cocuk falan bu konularda esler genelde kadinlari hizmetci gibi goruyo mesela ben olsam o su sisesini bulur neyse...

Git dediyse gideceksin dönme yoldan. Öyle anana git manana git diye bi çırpıda küfürler etmek kolay. Erkek ya hani. Erkeğim diye dolanır yarın

Kocan adam değilmiş dışında söyleyebileceğim bir şey yok. Yahu üzmek istemem kimseyi ama çok mu arayıp buluyorsunuz bu çer çöp insanları?

Çek git sende anlasın ne olduğu niye hala kapının önünde bekliyorsun

Arkadaşlar sizlere birazdan yazacağım cevaplarınız için tşk ediyorum..

Biz eşimle senelerce mücadele ettikten sonra birbirimize kavuştuk. Beni sever kıyamaz aslında ama beni şaşırtanda zaten bu. Eşimle dertleşirim sohbet ederim vs. Kendisinede belirttim ben bazen günümü sana anlatırsam yanlış anlama isyan etmiyorum sadece sen nası yasadıklarını paylaşıyorsan benimkiside aynı şey. Akşam gerginlik yaşandi tabii, sohbet ediyorduk ben egitimim geregi 2 gündür akşam üstü geliyordum tabii cocuk onda oda kabullenmiyor bebekle yoruldugunu( bu arada oglum 1 yaşında). Evi temiz bırakıp çıkıyorum sonra bana ne var bunda diyor. Bende dedim "allah aşkına bari küçümseme. Ben evi size böyle bırakıp gittim ama sen eve akşam gelene kadar bir çok iş oluyor bazen kendime öncelik taniyip oturamiyorum hafi kalkmışken şu işde yap vs diye ugraşıyorum sen aksam gelince beni yorgun görünce bide benle dalga geciyosun ama bu evin böyle düzenli olması için küçük cocukla ben hep ugrasiyorum sikayetcide degilim ama sende anlayisli ol." Dışarı cocugu cikarsam ki avrupada yaşıyorum mahallemiz nezih bir yerdir naptınız sürtünüzmu diye laf sokuyor. Ona cocugun tüm gün evde bunaldigini gördüğümü onu mutlu etmek icin doğaya ciktimizi vs anlatiyorum yoksa diz agrisiyla bebegi indir arabaya koy cik sokaga inanin neremden nefes alıp veriyorum ben bile bilmiyorum. Gezmeme karışmazsın noldu sürtükmu oldum bi cocukla temiz havaya cikmakla diyorum. Basim.agriyor otomatikmen yüzüm asılıyor birşey yok diyorum tabii gıcık hareketleri var onada zaten demin laf etti yüzün bi karış diye. Kendisi 2 gün arka arkaya durgun ve suskundu şefkat gösterdim elimden geleni yaptım bişeyim yok dedi ben evden kovmadim ama beyfendi öyle konuyu abarttıki sustum şimdi diyorum sen sus bari o sakinleşir anam hakaret üstüne hakaret. Bende o ağır kufurden sonra blöf yaptim e anneni arayim laflara baksana dedim onada sinirlendi. Neyse aramadım tabii ama sus sus patladim. Cık dedi ama oda rezil olacak ben ne dicem anneme kocam yolladi inanmazlarki ne kadar aslinda beni sevdigini biliyorlar ben kapidan cikinca durdurmak istedi dedim tamam allah askina birak madem yolluyon bari izin ver hava alim gelirim.yine tabii bu arada sessizcr gozyaslarim.suzuluyor artik acıdımı naptı. Ben uzatmak veya tartışmak herkes gibi asla istemem ama bende insanım ve kocam böyle degildi beni üzen bu hani kocam zor bi insan alıstım da diyemem

Bence adam bir şeye sinirlendi öfkesini senden çıkardı bir su veya mama şişesi yüzünden bu kadar hakaret küfür olmaz kapının önünde oturma al çocuğu git annenlere

Zaten aglama sesi geliyordu oğlumun kendisi yatıracaktı bi baktım ki kapı açıldı çoçuğu koymuş arabaya gidiyor bide diyoroi annengile gidiyorum gelirsin bende onların evde olmadığıni ne diye gidecegimi sordum kendi rezil mi edecen onlara dedim ama biliyordum aslında cocuk uyusun diye temiz havaya cikartti.bende ciktim yukari isleri bitirdim camasir katladim simdi banyoyu silecem ki ertesi günü oğlumla kaliteli vakit geciregim huzurla yemegimi hazirlayayim ama anlayan yok

Neden kendi mi bu kadar paralıyorsun ki
İnan bana agzinla kuş tutsan yine de umrunda olmaz insanların
Bırak evin dağınık olsun
Evladınla ilgilen

Neden kendi mi bu kadar paralıyorsun ki
İnan bana agzinla kuş tutsan yine de umrunda olmaz insanların
Bırak evin dağınık olsun
Evladınla ilgilen

Inanın öyle aman aman titiz biri değilim. kalabalığımız olmadığından ev berbat duruma gelmez bir düzeni vardır. ama eşim işten gelene kadar şu daireyi ara bankaya git şu havaleyi yap orayla konuş bazen dakikalarca telefonda vakit geciriyorum oğlum mizmızlanıyor bense huzursuz oluyorum milletin karısıda dışarıya ait işlerle benim gibi ilgileniyormu diye. kendi kafamın rahat olması açısından akşamdan işleri yapıyorum ama çoçukla zırt pırt cik sonra adam gelsin sövsün dediğiniz gibi boşhna cırpınıyorum galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…