Kocan adam değilmiş dışında söyleyebileceğim bir şey yok. Yahu üzmek istemem kimseyi ama çok mu arayıp buluyorsunuz bu çer çöp insanları?Şu an kapının önünde oturuyorum ve şaşmış durumdayım.
Mutfağı temizlerken eşim girdi cocuğun suyunu sordu bende bilmediğimi ondan mama şişesinde su verdiğimi söyledim. kendisi su şişesini cantaya koymuştu bende bulamayinca alelacele oyle cozum buldum yola cikacaktik. of of diye ic cekti kufur etti biktim gibisinden bende tamam su sisesi ne var bakarim simdi dedim ama.agir kufurler etti sonra cocuk agladi korktu dedim sen ne istiyosun benden ben ne yaptim bak.cocuk korktu diyince gecmisini s* karisi diye hakaret etti sen beni deli ediyosun dirdirdir yuzunu asiyosun cift karakterlisin aglayinca kendini hakli cikartiyosun dedi . basima agrilar girdi ben cift karakterli drdirci kadinimda haberim.mi yok o kadar mi kendimi bilmeyen bi insanim dehsete dustum. ettigi kufuru tekrar ederek oyle mi? diye sordum oda deli ediyosun insani dedi. dedim yataga goturdugun karina utanmiyormusun bunlari demeye anneni arayim madem dedim ki normalde hic disa yabsitmayiz daha cok sinirlendi git ananin evine yolluyorum dedi kaptim ceketimi tamam tamam dedi ittim.geri ciktim disaridayim bos bos tehditler ediyor tamam diyor ben bunlari hak edecek ne yaptim nasi davranmaliyim migdem bulandi o derece basima agrilar saplandi durupndururken insan neden kudurur ya neden huzuru kacar
Neden kendi mi bu kadar paralıyorsun kiZaten aglama sesi geliyordu oğlumun kendisi yatıracaktı bi baktım ki kapı açıldı çoçuğu koymuş arabaya gidiyor bide diyoroi annengile gidiyorum gelirsin bende onların evde olmadığıni ne diye gidecegimi sordum kendi rezil mi edecen onlara dedim ama biliyordum aslında cocuk uyusun diye temiz havaya cikartti.bende ciktim yukari isleri bitirdim camasir katladim simdi banyoyu silecem ki ertesi günü oğlumla kaliteli vakit geciregim huzurla yemegimi hazirlayayim ama anlayan yok
Neden kendi mi bu kadar paralıyorsun ki
İnan bana agzinla kuş tutsan yine de umrunda olmaz insanların
Bırak evin dağınık olsun
Evladınla ilgilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?