Hicbirsey yokken eşimden duyduğum hakaretler

Bence çok gurursuzca davraniyosun

Bence çok gurursuzca davraniyosun
Öyle mi dersin. gitsem konu dahasa uzar diye düşündüm. bide ailemi zor ikna edip evlenebildik genel olarak evlilik hayatimi kimseye yansitmak istemiyorum ama gitsem yada ona o hissi versem ciddi alirmiydi yoksa bak buna ragmen gitmedi ben ayip ettim mi der

Ben olsam bana bu kdar hakaret edip kovan adama karşilik olarak eve girip ortalik temizlemem. O çapta adam ne yapsam gitmiyo nasilsa diyip bi daha ki sefere daha da azitabilir. Bence bi ders lazim ona.

Yarın kaza orucumu tutacagim icin atistirmak istedim geldi sandi ona kahvalti hazirliyorum laf atti cevap vermedim uzatinca bende " o laflardan sonra sence ben ona mi dikkat edicem? sana hazirk mi bide yapicam dedim" zoruna gitti cikti geldi ben mutfaktayim tabii su aldi cikarken pislik dedi bide . bende dedim ki o kufuru soyleyen sen pislikte tabii sen oluyosun ne sandin pesinden mi kosturacam ne dedinin farkinds degilsin galiba sustu kesti sesini. belkide kafam dagilsin diye is yaptim yoksa 2 3 gun daha idare ederdi ev:)

Öncelikle sen kimin evinden kimi.kovuyorsun diyip cikmayacaktiniz bebek birakilirmi hic bu patlama noktası karısını hizmetçi gibi gören turk erkeğinin bir sonucu dur allahım sen bize sabir ver sanada afiyet versin rabbim bacım ..ama sabret sabret sus bakalım izle eşini benim odun eşimde dün benzer bir hareket sergiledi simdi işte ask mesajları atıyor lanet gelsin onun ask mesajına önce edep yahu off offf ne onsuz ne onla oluyor

Ben şu küfür konularında çok hassasım gerçekten özellikle sevgilisine , nişanlısına , eşine küfür eden bir erkek duyduğum zaman başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor yani ben evlilik konularına çok uzağım ama o kufurlerden sonra içim almaz yani bilemiyorum

Siz bikaç trip atar geçerseniz daha çok küfür yersiniz bu hanzodan. Küfür konusu çok hassas gerçekten nefret ediyorum Allah imtihan etmesin bununla hiçbirimizi, kocanıza bi ders vermelisiniz özür dilemeden affetmeyin ki normalleştirmesin. laf sokup durmayın görmezden gelin onu. Zaruri sorulara evet hayır kısa cevaplar vererek geçiştirin.. bazısı bu dilden anlıyor; laf soksan üste çıkıyo, güzelce konuşsan totosu kalkıyo. En güzeli görmezden gelmek. S.A -A.S bu kadar

Sürttünüz mü diyen adamdan ne bekliyorsun acaba sen seni seviyormuş kıyamıyormuş pehhh
Ben de orda takılı kaldım, nasıl bir erkek eşine sürttünüz mü diyebilir? Bi de pislik demiş. Bilmiyorum ya ben çok alınganım, yada hakaret olayını bazıları çok normalleştirmiş. Eşinizle bi an önce size davranış ve sözlerini düzeltmesi konusunda konuşun bence. Pislik ne demek ya? Sürttünüz mü ne demek?

Adam eşimi kırdım nasıl telafi edeceğim diye düşünmüyor, bir de pislik diyerek üstüne tüy dikiyor. Bence birkaç gün annenize gidin. O da bi yalnız kalsın. Sonra oturup etraflıca konuşun. Neymiş derdi? Nasıl bir gerekçesi olabilirmiş?

Adam, karısına ağza alınmayacak laflar söylüyor. Kadıncağız aksam vakti kapı önünde oturuyor.
Bazı hemcinslerimin yorumları ise beni sinir ediyor.

Kaç kişi 'belki bir derdi var, stresli, belki de içinde biriktirmiştir başka bir olayı' filan diye yorum yapmış.

Ne demek kardeşim! Bir erkek, kadınına küfür edemez! Baktın birşeyler ters gidiyor, alır karşılıklı konuşurlar. Olmadı mı tamam o zaman ayrıl.

Küfür eden erkek, yetersizdir. Bunu bastırmak için küfür ediyordur. Karısına yeten bir erkek ise karısını da, çocuklarını da mutlu eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…