Hiçbirşeyi yokken bebeğim Öldü🥀

Olan olmuş ambulansın geliş saati ve size bişey yapılmaz gidin denince bunlar tuhaf geldi normalde otopsi raporuna itiraz eder dava açardım birşey cikabilir çıkmayabilir onu bilemem olan olmuş ne denir başın sağolsun dan başka .Hastaneyi suçlamıyorum genede emin olmak adına ben dava açardım vakti zamanında .

Duktus bağımlı bir konjenital kalp hastalığı olma ihtimali yüksek
Doğumda tamamen normalken 24-48 saat içinde duktusun kapanmasıyla bulgu verir

Başka türlü anlaşılma ihtimali düşüktür
İhmal olduğunu düşünmüyorum

Başınız sağ olsun

Çok üzüldüm meleğine Rabbim sana sabir versin canım benim

Başınız sağolsun. O çete işi gibi durmuyor. Yoğun bakım ünitesinde galiba bebeklere zarar veriyorlardi şe.refs.izler.
Ama sizin bebekte de bir ihmal var gibi. Tekrar şikayet etseniz dosya açmazlar mı?
Denenebilir.
Bir de herkesin aklında olsun doğum yapılan hastanede mutlaka sorun yeni doğan yoğun bakım ünitesi var mı diye. Onbire kadar beklenmesi çok çok geç . O ilde başka hastanede de mı yokmuş yoğun bakım ünitesi .

Başınız sağolsun.
Ne desek merhem olmaz biliyorum, kalbinize ferahlık diliyorum
Yenidoğan çetesi gibi değil de ihmal var sanki.
Yani 7 saat ambulans beklenmez, bu çok anormal bir durum.
Tazminat hakkınız olduğunu düşünüyorum ben

Çok çok üzüldüm.
Başınız sağ olsun. Allahım büyük sabırlar versin inşallah.

Çok üzüldüm başınız sağ olsun. Bu kadar sıkıntısı vardı ise nasıl anlaşılamadı doğduğu anda nasıl iyiydi bu bebek anlamadım. Yenidoğan çetesi işi değil ama ihmal gibi duruyor
Doğduğunda hiçbirşeyi yoktu hatta dikişim dahi yoktu kucağıma aldım yürüyerek servise çıktım ne olduysa sabaha karşı şüphelendim ve çağırdım hemşireleri gidiş o gidiş

Kesinlikle başka hastane ambulans vermeyince başka şehirlerden ambulans bekledik bekleyene kadar 7 8 saat sürdü

Sabah 12:00 de hastaneye gittik akşam 18:00 da ölüm haberini aldık detaylı ,3 lü tarama herşey yaptım şeker yüklemesine kadar ama sonuç bu

Evet olabilir dediğiniz gibi bende anlamıyorum onca hastalık vardı ben hiç rahatsız olmadım hamileliğimde bebekte keza aynı şekilde ne olduysa ne çıktıysa ufacık birşeyde büyük sonuçları duymak beni ürküttü

Abi bebek ölümleri de olabiliyor böyle.
Allah diğer evlatlarınıza ömür versin

Yani akciğerde tansiyon sorunu kolay teşhis edilebilen bir durum değil diye biliyorum. Ve akciğer tansiyonu kalbi etkiliyor. Bu sebeple bu bebekler doğumdan kısa zaman sonra ölüyorlar bildiğim kadarıyla.

Allah bebeğinizi size şefaatçi eylesin. Başınız sağ olsun. Şimdiki bebeklerinizi size bağışlasın.

Bazı kalp rahatsızlıklari belirti vermeden anlaşılmıyor sanırım, bir akrabamızın bebegide dogdugunda bir problem yok iken 15 gun sonra nefesinde sorun var diyerek göturdu annesi.
Binde bir kişide görülen bir hastalık olduğu için teşhisinin koyulmasi vs baya sürdü cocuk masada kaldı vs. Anne karnında sağlıkli görünselerde doğduklarinda başka seyler ortaya çıkabiliyor.
Yenidoğan çetesi çocuklari alıp ameliyata sokmuyordu dertleri fazla para koparmak icin yapilmayan tedavileri yapmis gibi gostermek, yatis varmis gibi iletmek vs idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…