Çok üzüldüm meleğine Rabbim sana sabir versin canım benimHer ay kontrollerimi dikkatli yapıp hiçbir sıkıntı çıkmayan hamileliğimden sonra normal doğumla bebeğimi dünyaya getirdim,hiçbir sıkıntısı yoktu bebekle beraber odamıza çıktık gece saat 4 civarı bebeğin nefes alıp verme ritmi dikkatimi çekti ve hemşirelere haber verdim direk yoğun bakımda hava verip sevk vermek istediler başka hastaneden ambulans çıkmayınca Denizli’den ambulans çıktı ve gece 4 sen sabah 11 e kadar ambulans bekledik
Ben bebekle beraber ambulansa bindim ve yolda kalbi 1 defa durdu , düzeldi hastaneye yetiştik …
Bizim eve gitmemiz söylendi haber vericez beklemenin faydası yok neyse eve geldik akşama doğru eşimi aradılar yarım saat sonra anju yapıcaz size haber vericez dendi sonra ölüm haberini aldık 1 saat sonra
Sebebini sorduk .Akciğer tansiyonu,böbrek yetmezliği,kalbe giden damarlardan biri tıkalı vs.bir çok şey saydılar
Bebeğim hastanedeyken bembeyazdı eve geldiğinde simsiyahtı Yıkadıktan sonra bembeyaz oldu ve olaydan 1 yıl sonra da yenidoğan çetesi çıktı acaba benim bebeğim yeni doğan çetesine mi kurban gitti?
Başınız sağolsun. O çete işi gibi durmuyor. Yoğun bakım ünitesinde galiba bebeklere zarar veriyorlardi şe.refs.izler.Her ay kontrollerimi dikkatli yapıp hiçbir sıkıntı çıkmayan hamileliğimden sonra normal doğumla bebeğimi dünyaya getirdim,hiçbir sıkıntısı yoktu bebekle beraber odamıza çıktık gece saat 4 civarı bebeğin nefes alıp verme ritmi dikkatimi çekti ve hemşirelere haber verdim direk yoğun bakımda hava verip sevk vermek istediler başka hastaneden ambulans çıkmayınca Denizli’den ambulans çıktı ve gece 4 sen sabah 11 e kadar ambulans bekledik
Ben bebekle beraber ambulansa bindim ve yolda kalbi 1 defa durdu , düzeldi hastaneye yetiştik …
Bizim eve gitmemiz söylendi haber vericez beklemenin faydası yok neyse eve geldik akşama doğru eşimi aradılar yarım saat sonra anju yapıcaz size haber vericez dendi sonra ölüm haberini aldık 1 saat sonra
Sebebini sorduk .Akciğer tansiyonu,böbrek yetmezliği,kalbe giden damarlardan biri tıkalı vs.bir çok şey saydılar
Bebeğim hastanedeyken bembeyazdı eve geldiğinde simsiyahtı Yıkadıktan sonra bembeyaz oldu ve olaydan 1 yıl sonra da yenidoğan çetesi çıktı acaba benim bebeğim yeni doğan çetesine mi kurban gitti?
Her ay kontrollerimi dikkatli yapıp hiçbir sıkıntı çıkmayan hamileliğimden sonra normal doğumla bebeğimi dünyaya getirdim,hiçbir sıkıntısı yoktu bebekle beraber odamıza çıktık gece saat 4 civarı bebeğin nefes alıp verme ritmi dikkatimi çekti ve hemşirelere haber verdim direk yoğun bakımda hava verip sevk vermek istediler başka hastaneden ambulans çıkmayınca Denizli’den ambulans çıktı ve gece 4 sen sabah 11 e kadar ambulans bekledik
Doğduğunda hiçbirşeyi yoktu hatta dikişim dahi yoktu kucağıma aldım yürüyerek servise çıktım ne olduysa sabaha karşı şüphelendim ve çağırdım hemşireleri gidiş o gidişÇok üzüldüm başınız sağ olsun. Bu kadar sıkıntısı vardı ise nasıl anlaşılamadı doğduğu anda nasıl iyiydi bu bebek anlamadım. Yenidoğan çetesi işi değil ama ihmal gibi duruyor
Kesinlikle başka hastane ambulans vermeyince başka şehirlerden ambulans bekledik bekleyene kadar 7 8 saat sürdüBaşınız sağ olsun, Rabbim sabır versin, doğum yaptığınız hastane tam teşekküllü değildi deme ki, en azından yeni doğan servisi ,sevk edilirken yedi saat ambulans beklemişsiniz büyük bir ihmal bu.
Sabah 12:00 de hastaneye gittik akşam 18:00 da ölüm haberini aldık detaylı ,3 lü tarama herşey yaptım şeker yüklemesine kadar ama sonuç buÖzel hastaneye sevk edildikten sonra orada kaldı mı? Anlattığınıza göre kısa süre sonra vefat etmiş. Burada hastanenin çıkarına bir durum yok ki. Bence doktorunuzun gözden kaçırdığı şeyler olmuş. Detaylı ultrason yaptırdınız mı?
Doğum yaptığım hastane aydın Nazilli devlet hastanesiHangi hastane
Evet olabilir dediğiniz gibi bende anlamıyorum onca hastalık vardı ben hiç rahatsız olmadım hamileliğimde bebekte keza aynı şekilde ne olduysa ne çıktıysa ufacık birşeyde büyük sonuçları duymak beni ürküttübaşınız sağolsun Allah sabır versin.
Yenidoğan çetesinde Bebekler anneyle odada kalamıyordu. Doğumda direkt küveze alınıyordu hasta diye küvez parası ve tedavi parası içindi. Sizde bunlar yok. Sizde doktorun görmediği anlamadığı bir rahatsızlık olmuş gibi duruyor
Abi bebek ölümleri de olabiliyor böyle.Evet olabilir dediğiniz gibi bende anlamıyorum onca hastalık vardı ben hiç rahatsız olmadım hamileliğimde bebekte keza aynı şekilde ne olduysa ne çıktıysa ufacık birşeyde büyük sonuçları duymak beni ürküttü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?