hiçbişeyin içine sığamıyorum:(

çocuk reyonundan giyinmekten bıktım.gören ikiz doğurduğuma inanmıyor.bu tartılar ne zaman güldürecek beni?

ne yaptıysam kilo alamıyorum.Allah rızası için yardım.hergün gram gram eriyorum.birde reflü hastası oldum iyice yiyeceklerim kısıtlandı.çok korkuyorum.

zayıflık hastalığına yakalanıcam diye korkuyorum.

kesinlikle kilo alınca zayıflamak daha zor lafına inanmayın diyet,spor derken yağlar erir ama zayıf olunca kilo almak çok zor ne kadar yersen ye bünye yaktı mı olmuyor.
 
anacim donsuz kaldim deyince kilodunun lastigi koptu donun dustu flana sandim
ee ozaman ne yapicez gardiroptaki o donlara bakip iclerine grimek icin cabalicez....
 

Metobolizman hızlı çalışıyor o zaman benimki çok yavaş çalışıyor Benim erkek kardeşim de zayıf boyu 186 kilosu 55 geçmez kardeşim sporcu bir ara dediler sporu bırakırsa kilo alır diye ama alasakı olmadı kolu kırılmştı bir ara 8-9 ay ara verdi ama işin kötüsü 55 olan kilosu 51 -52 düştü.
 
Son düzenleme:

sorma arkadaşım benim kardeşimde öyle.bizim aile böyle aslında ama ben şu anda yoğun bir tempo içindeyim birde uykusuzluk var.zaten zayıfım iyice gidiyor.artık vücudumda yağ barındığından şüphe duyuyorum.böyle giderse artık kaslardan gidecek.

bende öyleyim yaa wallahi kilo gidiyor da gidiyor aslında düzenli spor kilo aldırıyor ama bende hiçbirşey hiçbir işe yaramıyor.dahiliye doktoruna gittiğimizde eşim dahi söyledi kilo veriyor ama kilo alamıyor almak istiyor diye.doktor "değerleri çok iyi.böyle daha güzel "dedi.

neresi güzel zayıflık hastalıklara davetiye çıkarır bence birde obezite onun dışındaki kiloyu kilodan saymıyorum asla.
inşallah haftaya annem gelecek ziyarete.annem geldiğinde kesinlikle bol bol yüzücem kas yapıcam , yicem dinlenmek için elimden geleni yapıcam.bakalım neler olucak.ya 1-2 kilo aldığımı görsem gerçekten bi umut var dicem ama
 
canım daha yaşın da genç eğer bi doktora gidip yardım alarak diyet ve spor yaparsan kilolarından kurtulursun. bi sürü insan var çok kilolu olupta sonradan zayıflayan . ama profesyonel yardım şart bence kendi kendine ne kadar verebilirsin ki. bunu sakın ihmal etme yoksa hayatın boyunca bu sorunla yaşayacaksın.
 
esprili kişiliğin olduğu başlıktan belli. harekete geçmen gerektiğini de biliyorsun ama bak çevremde yıllardır her ay her pazartesi diyete başlayıp bozanlar dolu sonuç 0. birkaçı artık bezip vazgeçti, dansa ve spora başlayanlar yıllarca niye eziyet ettiklerini kendilerine anlayamıyorlar çünkü bahsettiğim kişiler 8-10 senedir aynı şeyi yapıyorlardı.

bilmem ne diyetleri değil de sağlıklı beslenme bence senin ve birçok kişinin ihtiyacı. turp gibiyim demişsin, maşallah. ancak yine de sormak geldi içimden şeker ve tiroid ölçümlerin yapıldı mı acaba? gerçi çok yiyorum demişsin ama bunlar da önemli bilirsin.

babanın kuruyemişçi olması büyük şans aslında tabii azar azar yemek kaydıyla, ara öğünler için 2 kuru kayısı 2-3 ceviz bir avuç fındık (kilon düştükçe 2 ceviz ve 5-6 fındığa iner bu da ) seni hem tok tutar, hem de sağlıklı yağ ve kalori almış olursun. satılan diyet ürünlere vb bin basar ve lezzetlidir.


yaşının genç olduğunu düşünüyorum, kardeşim de yıllarca öyleydi, şimdi 40 a merdiven dayadı göbek de var her şey var sağlıklı sınırında ama yani kim inanırdı böyle olacağına metabolizma yaşla dur diyor :) bir de ikizler varsa şimdi peşinde koşmaktan da kilo olmaz zaten. ancak sağlıklı zayıflık kötü bir şey değildir yaşla birlikte zaten değişebiliyor ya da ileride de az kilo büyük fayda sağlıyor, tabii sağlık sınırlarında olmak kaydıyla.

çocuklar varsa zor olabilir belki ama kilo almak isteyenler de spor salonuna geliyor ve fayda görüyor, fitness ve kas çalışmasıyla öyle kaslı görüntü değil ancak sağlıklı bir görüntüye ve kas yapısına kavuşuyorlar. yani benim gittiğim salonda gözlemlediğim bu hatta esprisi oluyor bazen fazlası olanlar size verelim direk çözülsün şu iş diyorlar:)
 

Canım bizim oturdugumuz ev havuzlu kardeşim 2 ay boyunca düzenli yüzdü kaslarım gelişir diye en azından maç yaparken kaslı olayım diye ama nafile benim kardeşim yeri gelirse haftanın 7 günü antrema gidiyor hocasıda söylüyor azıcık kilo alsan diye ama olmayınca olmuyor işte .Bende kilolu sayılırım ama benim metobolizmam yavaş çalışyor tiroit rahatsızlıgım var doktorum sen şuan tedavine odaklan dedi kardeşim bir oturmada benden çok yemek yer hergün abur cubur yer ben agzıma bile sürmem ama çocugun yedi gidiyor.
 
pazartesiyi bekleme pazartesiler iyi bir başlangıç olmuyor. hemen başla. şu an mesela.
hemen buradaki diyet gruplaına katıl.onlarla gaza gelmek daha kolay olur
 
Canım dukan diyetine neden başlamıyorsun ?
Etrafımdaki çoğu kişi olumlu sonuç aldı sayesinde..
Ama çok zor bir diyet.
Umarım istediğin kiloya kavuşursun
 

evet yaşım 27 ve yaşıma göre zayıfım boyun 1.68 aslında 170 idi ama boyun fıtığı , bel fıtığı omurgamı çektirdi
bu yüzden kas yapmaya ihtiyacım var bunun içindfe kilo almaya ihtiyacım var.inşallah ileride bende toplanırım azcık ama gençken birazcık kilo alsam çok güzel olcak

çok haklısınız bebeklerle zor.çünkü uykusuzluk olunca gerçekten açta olsam fazla birşey yiyemiyorum.uykusuzluk vücudumu da etkiliyor.bu aralar kızım çok mızmız geceleri uyanıyor oğlanı da uyandırıyor.gündüz uyurlarken yemeğimi işimi hallediyorum tam dinlenecekken uyanıyorlar haddii bu sefer mamaları ilgilenmem vs gece uyuyayım diyorum dediğim gibi bu aralar uyanıyorlar.sıcaktna sanırım.

ama kararlıyım haftaya annem ziyarete gelcek.hast.kontrlüm var tahlilerimi yaptırıcam ve bol bol yüzcem ,yicem ,dinlencem.zaten bu reflü nün de geçeceği yok.ona göre kilo aldırıcı liste alsam iyi olcak inanın 1 kg cik aldığımı görsem çok umutlancam.daha kötüye gidecek diye korkuyorum



aynen bende kardeşimde öyleyiz ne bulursak mideye indiririz.birde ben mideme acayip düşkünüm.yemek yemek benim vazgeçilmezim.sırf karnımı doyurmak için yemem yani hep yerim hep yerim.ne bulursam yerim ve mutluluk duyarım hatta duyardım reflü olana kadar şimdi dikkat ediyorum.o çok sevdiğim çikolatalar ,pastalar ,tatlılar baharatlı etlere elveda dedim yaa ama arada yiyorum dayanamıyorum.

çok afedersiniz canım demin kola ve pasta çekti içim eriyor yemek için ama reflü yüzünden yiyemiyorum yine yancak boğazım göğsüm diye

rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın.

çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin.tiroit çok önemli.tüm vücudu etkiliyormuş.benim arkadaşım tiroit rahatsızlığı var.doktor kızmıştı niye baktırmadın bunca zaman diye.
 

valla kelin ilacı olsa diyecm ama....ben tv de izmiştim bi kadın kilo almak istioduu .diyetisyen siizin mideniz küçük olduğu için çabuk doyuyorsunuz az yiyorsunuz..o nedenle fındık fıstık ceviz badem vs. gibi miktarı az fakat kalorisi çok yüksek şeylerden yiyin diordu..mantıklı geldi bana..mesela bi avuç fındık yesen hem doymazsın hem de baya bi kalori alırsın ama kalkıp bi kase çorba içsen hem fazla kalori yok hem dee çabuk doyarsınn....ayy üzüldüm şimdi
 
Kilolu arkadaşlarım var benim de.
Hepsi öyle bir yemek yiyor ki, ÇOK HIZLI!
Tülin Şahin söylemişti, eğer yediğiniz şeyden kilo almamak istiyorsanız çok çiğnemeniz ve yavaş yemeniz gerekir diye.
Tabi gidipte 3 tabak yemeği yavaş yemekten bahsetmiyorum. Diyet mönüsündeki şeyleri hızlı yeme. Doyacağın varsa da midene oturur doyamazsın.
Yavaş yavaş, sindire sindire ye.
Bir kaşık mönünün içeriginden ye (örneğin fasulye)
İkinci kaşığın salatadan olsun.
Sonra meyve suyunu iç.
AMA HEPSİNİ YAVAŞ YAVAŞ AĞIRDAN ALARAK VE SALATAYI BİLE 20 KERE ÇİĞNEYEREK YE
Ayrıca son bir önerim gece yatmadan önce sakın ha bir şey yeme. Sakın anında kilo yapar
 
pazartesiyi bekleme pazartesiler iyi bir başlangıç olmuyor. hemen başla. şu an mesela.
hemen buradaki diyet gruplaına katıl.onlarla gaza gelmek daha kolay olur

evett..beklemedim...dün geceden başladım..gece her zaman üç dört paket bisküvi çerez falan yerdim yemedi,m sabah da öyle devam ettim olacak bu iş olacak:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…