- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
mekik aleti aldım 3 ay önce bi de leg magic denen bi alet 2 tane dambıll...ama bi gün yaptımm hepsini sonsuzluğa bıraktım ama yeniden başlamam gerekecek anlaşılan:)
çocuk reyonundan giyinmekten bıktım.gören ikiz doğurduğuma inanmıyor.bu tartılar ne zaman güldürecek beni?
ne yaptıysam kilo alamıyorum.Allah rızası için yardım.hergün gram gram eriyorum.birde reflü hastası oldum iyice yiyeceklerim kısıtlandı.çok korkuyorum.
zayıflık hastalığına yakalanıcam diye korkuyorum.
kesinlikle kilo alınca zayıflamak daha zor lafına inanmayın diyet,spor derken yağlar erir ama zayıf olunca kilo almak çok zor ne kadar yersen ye bünye yaktı mı olmuyor.
Metobolizman hızlı çalışıyor o zaman benimki çok yavaş çalışıyor Benim erkek kardeşim de zayıf boyu 186 kilosu 55 geçmez kardeşim sporcu bir ara dediler sporu bırakırsa kilo alır diye ama alasakı olmadı kolu kırılmştı bir ara 8-9 ay ara verdi ama işin kötüsü 55 olan kilosu 51 -52 düştü.
çocuk reyonundan giyinmekten bıktım.gören ikiz doğurduğuma inanmıyor.bu tartılar ne zaman güldürecek beni?
ne yaptıysam kilo alamıyorum.Allah rızası için yardım.hergün gram gram eriyorum.birde reflü hastası oldum iyice yiyeceklerim kısıtlandı.çok korkuyorum.
kesinlikle kilo alınca zayıflamak daha zor lafına inanmayın diyet,spor derken yağlar erir ama zayıf olunca kilo almak çok zor ne kadar yersen ye bünye yaktı mı olmuyor.
sorma arkadaşım benim kardeşimde öyle.bizim aile böyle aslında ama ben şu anda yoğun bir tempo içindeyim birde uykusuzluk var.zaten zayıfım iyice gidiyor.artık vücudumda yağ barındığından şüphe duyuyorum.böyle giderse artık kaslardan gidecek.
bende öyleyim yaa wallahi kilo gidiyor da gidiyor aslında düzenli spor kilo aldırıyor ama bende hiçbirşey hiçbir işe yaramıyor.dahiliye doktoruna gittiğimizde eşim dahi söyledi kilo veriyor ama kilo alamıyor almak istiyor diye.doktor "değerleri çok iyi.böyle daha güzel "dedi.
neresi güzel zayıflık hastalıklara davetiye çıkarır bence birde obezite onun dışındaki kiloyu kilodan saymıyorum asla.
inşallah haftaya annem gelecek ziyarete.annem geldiğinde kesinlikle bol bol yüzücem kas yapıcam , yicem dinlenmek için elimden geleni yapıcam.bakalım neler olucak.ya 1-2 kilo aldığımı görsem gerçekten bi umut var dicem ama
esprili kişiliğin olduğu başlıktan belli. harekete geçmen gerektiğini de biliyorsun ama bak çevremde yıllardır her ay her pazartesi diyete başlayıp bozanlar dolu sonuç 0. birkaçı artık bezip vazgeçti, dansa ve spora başlayanlar yıllarca niye eziyet ettiklerini kendilerine anlayamıyorlar çünkü bahsettiğim kişiler 8-10 senedir aynı şeyi yapıyorlardı.
bilmem ne diyetleri değil de sağlıklı beslenme bence senin ve birçok kişinin ihtiyacı. turp gibiyim demişsin, maşallah. ancak yine de sormak geldi içimden şeker ve tiroid ölçümlerin yapıldı mı acaba? gerçi çok yiyorum demişsin ama bunlar da önemli bilirsin.
babanın kuruyemişçi olması büyük şans aslında tabii azar azar yemek kaydıyla, ara öğünler için 2 kuru kayısı 2-3 ceviz bir avuç fındık (kilon düştükçe 2 ceviz ve 5-6 fındığa iner bu da ) seni hem tok tutar, hem de sağlıklı yağ ve kalori almış olursun. satılan diyet ürünlere vb bin basar ve lezzetlidir.
yaşının genç olduğunu düşünüyorum, kardeşim de yıllarca öyleydi, şimdi 40 a merdiven dayadı göbek de var her şey var sağlıklı sınırında ama yani kim inanırdı böyle olacağına metabolizma yaşla dur diyor :) bir de ikizler varsa şimdi peşinde koşmaktan da kilo olmaz zaten. ancak sağlıklı zayıflık kötü bir şey değildir yaşla birlikte zaten değişebiliyor ya da ileride de az kilo büyük fayda sağlıyor, tabii sağlık sınırlarında olmak kaydıyla.
çocuklar varsa zor olabilir belki ama kilo almak isteyenler de spor salonuna geliyor ve fayda görüyor, fitness ve kas çalışmasıyla öyle kaslı görüntü değil ancak sağlıklı bir görüntüye ve kas yapısına kavuşuyorlar. yani benim gittiğim salonda gözlemlediğim bu hatta esprisi oluyor bazen fazlası olanlar size verelim direk çözülsün şu iş diyorlar:)
Canım bizim oturdugumuz ev havuzlu kardeşim 2 ay boyunca düzenli yüzdü kaslarım gelişir diye en azından maç yaparken kaslı olayım diye ama nafile benim kardeşim yeri gelirse haftanın 7 günü antrema gidiyor hocasıda söylüyor azıcık kilo alsan diye ama olmayınca olmuyor işte .Bende kilolu sayılırım ama benim metobolizmam yavaş çalışyor tiroit rahatsızlıgım var doktorum sen şuan tedavine odaklan dedi kardeşim bir oturmada benden çok yemek yer hergün abur cubur yer ben agzıma bile sürmem ama çocugun yedi gidiyor.
canım öyle istedi....hoşunuza gitmediyse Türk Dil Kurumuna şikayet edin ya da konumu okumak zorunda değilsiniz...
32-34 bedenim. nasıl aldınız kilo? yardım lütfen :)
cvpına çok güldüm cnm çok yaşa emi
heryerden bi iğnelemeler illa yapacaklar bu dert topiclerindebu konuya bile bişi bulunmuş
anacim donsuz kaldim deyince kilodunun lastigi koptu donun dustu flana sandim
ee ozaman ne yapicez gardiroptaki o donlara bakip iclerine grimek icin cabalicez....
kahvaltıyı dostundan kaçır öğle yemeğini arkadaşınla paylaş akşam yemeğini düşmanına ver:))
pazartesiyi beklemepazartesiler iyi bir başlangıç olmuyor. hemen başla. şu an mesela.
hemen buradaki diyet gruplaına katıl.onlarla gaza gelmek daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?