keşke önce sen kendini beğensen,insanlar benim yanımda bulunmak istemiyor bilerek benden uzakta duruyor ki mecburiyetten konuşuyorum havası yaratmak için falan.ilk okuduğumda yaşı küçük birinin bunları yazdığını sandım ama değil.bence bu sağlıklı bir düşünce de değil.kendinize karşı biraz saygılı olmalısınız siz kendinizi sevmedikten beğenmedikten sonra kim beğenir ki? hem bana kalırsa birazda hayatınızda şuanda kimse olmadığı için kendinizi bukadar kötü hissediyorsunuz nede olsa aşk insanı mutlu eder olumsuz şeyler bile iyi görünür göze.sizin kendinizi bukadar kötü hissetme sebebinizin bu olduğunu düşünüyorum.
ekstradan kendinize güveninizin gelmesi için arkadaşların dediği gibi önce güzel bir saç şekli yada rengi ile işe başlayabilirsiniz.çünkü saç insanı hem çok değiştiriyor hemde farklı hissetmesini sağlıyor.hem bırakın kimse size güzel demesin ne gerek varki önce siz kendinizi güzel hissedin kendinize saygı duyun.dışarı çıkıpta yolda yürürken ben güzelim deyim kendinize,o özgüvenle hareket edin.ayrıca beğenmeyende beğenmesin elbet sizinde gönlünüzün bir kısmeti çıkacaktır karşınıza ve emin olun ozaman kendinizi çok çok özel ve güzel hissedeceksiniz.
canım yanlış hatırlamıyorsam çook zaman önce bir topicde okumuştum bir mesajını, lenslerle ilgili topicteydi galiba...saçlarının doğal renginin mavi siyah olduğunu yazmıştın. o zaman düşünmüştüm ki ne güzel saçları var maşallah diyebak işte ben senin saçlarını görmemiş olabilirim ama beğendim. benden başka beğenen de olmuştur...ayrıca güzellik insanlara göre göreceli bişey. sen kendini çirkin buluyorsun ama seni güzel bulan elbette vardır. hele biraz kilo ver 65 kilo civarına gel yüzün süzülecektir daha da güzel olacaksındır... kaç zamandır kilolusun bilemiyorum, ama kilolu olunca insanlar kendini güzel bulmazlar. benim de bu aralar biraz kilo sorunum var yazın oturup durmaktan evde:26: ben de şu an kendimi güzel bulmuyorum, sevdiğim kıyafetlerim olmuyor çünkü...önce kilo sorununu halletmek gerekiyor....
Bana öyle geldi ki, bu güzel olma konusuna kafanızı öyle bir takmışsınız ki, bu bir şekilde davranışlarınıza yansımış. Bir insan güzel değil diye onunla bir arada görünmek isteyen 3-5 kişi de vardır bu dünyada elbette, ama çok büyük çoğunluğun aklından bile geçmez böyle bir şey. Ha, bir arada görünmekten kastettiğiniz, çıkmak, sevgili olmak anlamında ise, o zaman bile, buna katılmakta zorlanırım. Herkes 90-60-90 mı bu dünya da, herkesin hokka gibi bir burnu, dolgun dudakları, yay kaşları vs. vs. mi var? Bu takıntıdan kurtulmanız lazım öncelikle.
Belki talihsiz bir iş tecrübesi yaşadınız, ya da bir takım davranışlarınız yüzünden, kendi düşünceleriniz yüzünden kötü bir tecrübe gibi geldi size. İnsanların sizinle bir arada gözükmek istemeleri sizin kuruntunuz belki. Ya da bu gerçekten böyle ise bunun sizin fiziksel özelliklerinizle ilgili olduğunu sanmıyorum. Ağzınız kokar, teriniz kokar hadi anlarım, ama siz güzel değilsiniz diye neden kaçsın insanlar sizden. Sizin çevrenizde güzel olmadığını düşündüğünüz insanlar varmış, siz, aman, bunlarla bir arada görünmeyeyim, soracağım bir şey varsa sorup hemen yanından ayrılayım mı diyorsunuz? Yani ben dünyadaki insanların büyük çoğunluğunun böyle bir düşünce ile yaşadıklarını, hiç, ama hiç düşünmüyorum.
Eğer gerçekten insanlar sizden kaçıyorsa bunun nedeni davranışlarınızla ilgili bir şey olmalı. Ama bunun bile olabileceğine pek ihtimal veremiyorum, çünkü forumdaki yazışmalarınıza bakıyorum, aklı başında, kendini ifade edebilen, terbiyeli, nazik bir insan görüyorum. Bence tek derdiniz görünüşü takıntı yapmış olmanız, bundan sıyrılmanız lazım bir şekilde. Kilo vermeye çalışmak iyi bir başlangıç olabilir, üstelik ileride bir takım sağlık problemlerinin oluşumunu da engeller. Ama umduğunuz kadar kilo veremezseniz, ya da bir süre sonra geri alırsanız da bu da dünyanın sonu değil, yine denersiniz. Ama lütfen hayatınız dış görünüşünüze bağlıymış gibi yaşamaktan vaz geçmeye çalışın, bir şeyler ters gittiğinde bunu ona bağlamayın. Belki de bu konuda bir uzman yardımına ihtiyacınız vardır, bunu da bir düşünün isterseniz.
maite perroni çok güzl bir bayandır. çok sadece duru ve dediğiniz gibi "hoş" bir güzelliği var. kendine çekiyor insanı. sıradan gibi ama değil. nasıl anlatılır ki..
bende kendimi çok güzel bulmuyorum ama bu killom yüzünden onuda vermeye çalışıyorum zaten. sende kendinde güzel bulmadığın yerlerinde değişiklik yap. diğer konunda da böyle bi melankoliktin sen. biraz hayata bak kusurlarına değil. hiçbir insanoğlu kusursuz değildir. yeterki o kusur kişiliğinde olmasın...
bak bu fotosuna hayranım ben tatlı, şeker, hoş bir bayan :))
Eki Görüntüle 242747
canıımmm daha önceki konuna da yorum yapmıştım :) sen güzel olmayan bir kız değilsin, bu işi biraz oluruna bırak... biraz rahatla... hani istemediğin kendine çekersin derler hmmmm ne düşünürsen başına o gelir hesabı... üstüne düştükçe olmuyor olmucakta, öyle gözüküyor... en başta kendine güven, kimse kendini beğenmeyeni beğenmez ki... bir bayanda en büyük güzellik özgüvendir, eminim bunu bir çok yerde okumuşsunsur... kendine güvendiğin al gerisi gelecek zaten :) bunu kendin yapamıyorsan bir uzmana danış... çünkü güzellik kafaya takılacak bir şey değil inan... Allah sağlık versin, kolu bacağı olmayan insanlar var... şükret, kendine güven, mutluluğu bulursun :)
aynen.. güzel diyenlere de, "ben güzel değilim, sadece hoş bir kızım" der geçerim..sanırım benım durumum daha vahım.bana derler ama ben hıc kendımı guzel bulmam.gayet sıradan bulurum hatta.
verdiğin moral için teşekkür ederim canım :) geçmiş yıllarda diyetisyene gitmiştim ve listelerini sakladım atmadım ileride lazım olur diye...ve aynen senin dediklerini demişti bana diyetisyen gittiğimde :)
çok teşekkür ediyorum ayrı ayrı hepinize gerçekten iyiniyetleriniz için...gerçekten burada yazılanlar bana çok iyi geldi...farklı bakış açılarını da görmüş oldum...güzel olduğu söylenen kişilerin de dertleri olduğunu gördüm..bakış açım değişti gerçekten....bu konuyu açtığım saatteki halimden eser yok..şimdi daha umutluyum ve kendimi yanlız ve desteksiz hissetmiyorum...kilolar gerçekten birçok şeyin önünü kesiyor insanın fiziksel enerjisi bile kalmıyor..birkaç kilo attıktan sonra kendime 2-3 bluz satın alsam dışarıya çıkma isteğim de artar..gerisi de gelir inşallah...şu an kilom ve kıyafetim yüzünden kuaföre dipboya yaptırmaya bile gidemiyorum beni o vaziyette görüp saygısızca davranırlarsa diye...
leyla ile mecnunu aşkı okadar meşhur olmuşki herkesin dilinde dolaşıyor...mecnun çöllerde leyla leyla diye sayıklıyor,leyla ise zindanda mecnununu bekliyor.....
günün birinde zengin bir kervan sahibi bu olaydan çok etkileniyor ve karar veriyor leylayı muhakkak görecek çünkü mecnunu çöllerde divane yapan leyla kimbilir nekadar muhteşem bir güzelliktir diye düşünüyor...neyse adam kervanını hazırlıyor ve uzun,zorlu saldırılarla dolu tehlikeli yolculuktan sonra
leylanın esir edildiği zindana varıyor bayaaa bir rüşvet vererek leylayı görüyor..ama odane !!!leyla ıkadar çirkinki adam gözlerine inanamıyor..mecnunun leylası senmisin diyor?leylada bir ümitle evet yoksa mecnunumdan aşkımdan hayatımdan bana bir haber mi getirdin??? diye soruyor..adamda hayır sadece merak ettim ve seni görmek istedim diyor...fakat hala inanamıyor bu çirkinliğe...
oradan çıkıp karara veriyor mecnunu bulacak ve ona bumu senin aşkın diye soracak...yine mücadelili bir yolculuktan sonra belkide 1 yıl sonra felan mecnunu buluyor çöllerde fakat buarada servetinin büyük bir bölümünüde bu uğurda kaybettiği için çok sinirli....
mecnuna yaklaşıyor ve diyorki senmisin leylanın mecnunu ???
mecnun evet benim yoksa leylamdan bir habermi var leylam leylam diyor...
adam hayır ama sana yazıklar olsun..aşkınıza inanmıştım ve leylanın ne kadar güzel olabileceğini merak ederek onu buldum ve gördüm...sana yazıklar olsun sen o kadınamı aşık sın...o zayıf kapkara kupkuru okadınamı aşıksın sana yazıklar olsun kervanımdaki develer bile ondan daha güzel....
mecnun soruyor...leylamı gördünmü..
adam evet gördüm görmez olaydım...
mecnun leylamı gördünmü...
adam heralde delirdi bu diye düşünerek..evet gördüm
mecnun: Leylamı benim gözümle gördünmü ??ona benim gözümle bakabildinmi ?sen leylamı böyle göremeszin....
anlıyan anlamıştır
kilon yüzünden saygısızca davranan insanı allaha havale et
bu arada ben sana şunu öneriyorum, çok beğendiğin bir blüz satın al, bedeni şimdi giydiğin bedenden daha ufak olsun
ve o kıyafete girene kadar sakın pes etmeve hergün göreceğin bi yerde tut onu, yanından her geçtiğinde gözüne ilişsin ve diyeti hatırlatsın sana
canımm belki çok özel olacak ama lütfen kusuruma bakma. acaba sende bipolar bozukluk olabilir mi?? çok yakın bir arkadaşımda var ve aşağı yukarı davranışlarınızı birbirine benzettim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?