Hiçlik içinde hiç olmak benimkisi

napti arkadas acaba :26:
Sizi tanimiyorum ama yemin ederim persembeden beri ara ara aklima geliyorsunuz acaba gidebildi mi diye

öncelikle allah yardımcınız olsun ben boşanın ve bir an önce kurtulun derim bu ortamda büyüyen çocuktan hiçbir fayda gelemz çocuğunuzu düşünün ve hayatınızı kurtarın boşanmayı kimse istmez ama böyle mutsuz hayatı ömür boyu çekmektense kurtulmak daha iyi bu hastalık gibi bişey çünkü aynıını bende yaşıyorum benimde kurtulmam an meselesi karşı tarafı bekliyorum gelmesini

selamlar yorum yapan benim derdimle dertlenenen herkese... evet sonunda kaçmayı başardım ordan... şuan ailemin yanındayım bundan sonra ne olur ne biter bilemiyorum bildiğim tek şey yaşadıklarımdan daha kötüsünü yaşayamayacağım...

selamlar yorum yapan benim derdimle dertlenenen herkese... evet sonunda kaçmayı başardım ordan... şuan ailemin yanındayım bundan sonra ne olur ne biter bilemiyorum bildiğim tek şey yaşadıklarımdan daha kötüsünü yaşayamayacağım...

Cok sevindim :34: Ara ara girip durumundan bahsetmeyi ihmal etme...

Umarım kararın sana mutlu günler getirir. Herşeyin daha iyi olacağına ben inanıyorum. Sevgiler. Arada bizi haberdar et durumundan.

Çok sevindim..
İnşallah yeni hayatınız size ve bebeğinize mutluluklar getirir..:34:

canım içim acıdı her mesajında..
madem tüm kabahati sende görüyolar tamam ayrılsın oğlunuz benden o pirelerdenmidir böceklerdenmidir onlarda getirin paşa paşa baksın hepinize desene şunlara. ayrılmaya hazır olmasan düşünmesen bile onlara bu korkuyu yaşattır bak nasıl başlarına tac ediyolar seni.
bende daha yeni boşandım ve ikizlerim var sen kendine güven yeter ki rahat rahat bakarsın bebeğine hiç arkan geri çekmesin ailende arkandaymış..

Sen isini gücünü birakip gidemezsin
cocugunda kücük
orada bir düzen kurmussun
cocuguna gündüz bakiliyor
bu yönler daha baskin

Ama esine ,calisan ne istedigini bilen
annesine gitmek isteyipte GIDEBILEN
bir es göstermen gerekecek...

Hem eve ekmek parasi sokucam hem dayak yiyicem
hem cocuk bakicam hem kayinvalide kaynana bana
ne yapmam gerektigini söyliyecek
bunlar bir arada olamaz yaa hastalanirsin...

kac yasindasin bilmiyorum
ama
mutlaka kendine bir düzen kur
istediklerini söyleyebilecek
cocuguna sahip cikabilecek
evini cekip ceviren bir bayan
oldugunu kafalarini mihliycan
cikmiycak bir sekilde...

Bu adam ne olmussa artik sana olan
güvenini yitirmis cocugunun annesine
güvenememek ne demek
sen daha iyi bilirsin
yazini okuduktan
sonra aklima gelen bunlar oldu
Allah yardimcin olsun...

çok sevindim arkadaşım valla..şimdi ailen var arkanda dağ gibi,sakın seni kandırmasına izin verme..mutlu bir hayat diliyorum sana.

Çok merak etmiştim, teşekkürler bilgilendirdiğin için... Biraz hiçbirşey düşünmeden ailenin yanında olmanın huzurunu ve rahatlığını yaşa... Sonra eminin sakince daha emin kararlar alabileceksin....
Arada yazmayı ihmal etme...

canım yazdıklarının hepsini okudum geçmiş olsun allah yardımcın olsun. sana bişey sormak istedim ne olur merakımı mazur gör. adige olan senmisin yoksa eşin mii. lütfen kusura bakma sorduğum için ama merak ettim.

artık ailemin yanındayım... eşim her ne kadar beni tenezzül edip aramasada araya soktuğu kişilerle ve annesiyle konuşma halindeyim... ben her ne kadar ben onu ve evliliği kafamda bitirip buraya geldim desemde onlar hala birşeylerin düzelebileceğini sorunların çözülebileceğini düşünüyorlar... ailemden se bir Allahın kala beni gönderme taraftarı değil. benimde gitme niyetim hiç yok zaten. kendi ve ailesi beni o kadar küçültmüşler ki küçük beyinlerinde verdiğim kararın arkasında duracağımı kabullenmekte zorluk çekiyorlar. ama eninde sonunda onlarda kabullenecekler bu durumu....

artık ailemin yanındayım... eşim her ne kadar beni tenezzül edip aramasada araya soktuğu kişilerle ve annesiyle konuşma halindeyim... ben her ne kadar ben onu ve evliliği kafamda bitirip buraya geldim desemde onlar hala birşeylerin düzelebileceğini sorunların çözülebileceğini düşünüyorlar... ailemden se bir Allahın kala beni gönderme taraftarı değil. benimde gitme niyetim hiç yok zaten. kendi ve ailesi beni o kadar küçültmüşler ki küçük beyinlerinde verdiğim kararın arkasında duracağımı kabullenmekte zorluk çekiyorlar. ama eninde sonunda onlarda kabullenecekler bu durumu....

kendine olan güvenin biraz geri gelmis, cok sevindim

destek olan fikir beyan eden hatta beyanda bulunmadan derdimi okuyup benimle dertlenen herkese çok teşekkürler.... ben zaten fitili ateşlemiştim buraya konu açtığımda ama sizler ateşi körükleyip daha hızlı bombayı patlatmama yardımcı oldunuz...

merhaba canim, mutlu olmadim tabii herseyi arkana birakmana ama sevindim
kararli ve guclu durusuna..Ve nihayet kendin icin bir seyler yapmana!
oyle bir anlatiyordunki sanki daha uzun seneler bu iskenceyi cekeceksin gibi geliyordu bana..
simdi anladigim kadariyla ailene donmussun
o sureci anlatirmisin zamanin varsa
cocugun yanindami?
nasil gittin?
ailene anlattinmi herseyi?
kaynanan sana neler diyor?
is yerinden ayrildinmi?
dik durmaya devam et uzaklasinca sanirim daha iyi goruyorsun artik yapabileceklerini degilmi?

çocuğumu bırakamadığım için kaldım zaten bunca zaman ono da aldım geldim. kamuda olduğum için işimi bırakmadım izinliyim haftayada rapor alacam ve tayin işleriyle uğraşacam.buraya ikametimi almam gerekiyor davayı burda açabilmek için avukatla görüştüm önceliğim tayin şuan... onlar anası danası şehir dışındayken bende iki parça eşyamı aldım ve çıktım evden. kaynanam aradı beni bi cahillik yaptın çık gel hiçbişe olmamış gibi evine işine geri dön dedi. ben gittim ve bitti bu iş artık dedim ama o kadar yanlış tanımış ki beni inanamadı bu kadar kararlı olabileceğime. hala şugün olmuş sen eşine ilgisizdin olaylar bu boyuta geldi düşüncesindeler...piskopatça düşüncelerini haraketlerini değerlendirmeye almıyorlar... olayların sıcağıyla haraket ettim sanıyorlar. bendeki birikmişliğin farkında bile değiller. ki ben onlara her seferinde bdn baunları bir noktaya kadar çekecem çekemediğim anda gidecem ve gidersemde bir daha dönmem dedim her seferinde...
şuan gayet iyiyim rahatım huzurluyum belki buda normal değil bilmiyorum ama öyleyim en kısa zamanda bu dönemi kolay atlatabilmek için piskolojik destek almayı düşünüyorum... herkrsin hakkında hayırlrsı ne ise o olsun artık bundan sonra...

Back
X