Hiçlik içinde hiç olmak benimkisi

herşey çözümlü size göre ama ben küçücük bir ilçede yaşıyorum. öyle her dakika araç yok. ben tek başıma çocuğu alıp çıkaramam ki herşeyi beraber yapmak zorundayız biz. hapishaneden farklı bir ortamım yok benim... bu sefer kararlıyım konuşacam haftasonu artık gidemezsin derse aileme haber verecem ve olacakları o zaman takip edecem... başka yol bırakmadı bana çünkü... haraket özgürlüğü olmayan birinin bu söylediklerini yapması mümkün değil.... yine çözümsüzlük üretmişsin diye düşüneceksin ama çözümsüzlük benim yaşantım artık... artık çözüm için çalışmaya çalışacam...

Arkadaşım neden haber veriyorsunuz?
Yine mi dayak yemek istiyorsunuz?
Tamam araç yok, tamam küçük ilçe,tamam aileniz gelip sizi almalı vs.
Çağırın ailenizi gelip sizi alsınlar!!!!
Neden neden illa olay çıksın istiyorsunuz?
Size ya da bebeğinize Allahım saklasın bişiy yapsa ne olacak?

Arkadaşım neden haber veriyorsunuz?
Yine mi dayak yemek istiyorsunuz?
Tamam araç yok, tamam küçük ilçe,tamam aileniz gelip sizi almalı vs.
Çağırın ailenizi gelip sizi alsınlar!!!!
Neden neden illa olay çıksın istiyorsunuz?
Size ya da bebeğinize Allahım saklasın bişiy yapsa ne olacak?

ben zaten olay çıkmasın kimseye birşey olmasın diye bunca zaman sustum kendime yapılan haksızlıkları görmezden geldim... aman sizin bunca sinirinizi algılamakta güçlük çekiyorum... aslınabakarsanız olayın içinegirmiş biriolarak sinirleniyorsunuz sanırım ama yinedebenim zaten kendimi yönetme güdümkaybolduğu için yazdım buraya... bir kişi bileiyibirşey söylemememiş ve beniçimdebulunduğum durumunvahimliğinin farkındayım... bu sefer kesin kararlıyım birşeyler yapmaya... perşembe sabah yola çıkacak cumartesi akşam dönecek annesi ve kardeşinin şehir dışında uzak bir yerde doktor kontrolleri var. kontrolleri benim yüzümden kötü çıksın yada yolda başına birşey gelsin istemiyorum.. aslında bundada beni sorumlu tutmalarını istemiyorum... perşembeye kadar kafamı toplayıp bir karar vermeliyim... bitirmeyi kafama koydum ama ne şekilde hareket edeceğime karar vermeliyim... onlar gidince kaçabilirim belki... ne acı dimi kendi evimden kaçarak gitmek zorundayım...

bencede konuşmak çözüm olmayacak.sen artık bitti ben gidiyorum deyince bitecekmi sanıyosun arkadaşım.sana yaptıklarını düşün en küçük olayda beni yerde sürükledi demişsin.boşanma lafını duyunca napıcak allah bilir.bence en iyi şey senin kimsenin haberi olmadan çekip gitmen.dedikleri gibi markete gidiyorum çocuğumla de hava alıcaz de.sokak başında bi bakkal da mı yok.sadece cüzdanını kimliğini vs.önemli eşyalarını al çık.şüphe uyandırmazsın böylelikle.banka kartın ondaysa kayboldu der iptal ettirirsin başka kart çıkartırlar.markete diye çıkar biner otobüse gidersin.
ama önce yapman gereken tayine başvurman.izin haklarını kullan bu dönemde.30 gün illaki vardır.özel durum bu sorun çıkartmazlar sanmıyorum bende kamudayım tahmin edebilirim.sonra ailene sığın.gerisi gelir.ailenin eli üzerindeymiş madem bence hiç çekinme.ve aslaaaaaa evdekilere bişey deme.zararlı çıkan sen olursun.

ben zaten olay çıkmasın kimseye birşey olmasın diye bunca zaman sustum kendime yapılan haksızlıkları görmezden geldim... aman sizin bunca sinirinizi algılamakta güçlük çekiyorum... aslınabakarsanız olayın içinegirmiş biriolarak sinirleniyorsunuz sanırım ama yinedebenim zaten kendimi yönetme güdümkaybolduğu için yazdım buraya... bir kişi bileiyibirşey söylemememiş ve beniçimdebulunduğum durumunvahimliğinin farkındayım... bu sefer kesin kararlıyım birşeyler yapmaya... perşembe sabah yola çıkacak cumartesi akşam dönecek annesi ve kardeşinin şehir dışında uzak bir yerde doktor kontrolleri var. kontrolleri benim yüzümden kötü çıksın yada yolda başına birşey gelsin istemiyorum.. aslında bundada beni sorumlu tutmalarını istemiyorum... perşembeye kadar kafamı toplayıp bir karar vermeliyim... bitirmeyi kafama koydum ama ne şekilde hareket edeceğime karar vermeliyim... onlar gidince kaçabilirim belki... ne acı dimi kendi evimden kaçarak gitmek zorundayım...

Ben..:31:
Benim sinirim...
Saçınızdan sürüklendiğinizden bahsettiğiniz bir mesaj vardı hani.. İnanır mısınız; gözlerim doldu,işyerimde...:14:
Haklısınız sizi tanımam,etmem di mi?
Neden sinirleniyorum ki?
Neden kıyamıyorum ki size,bebeğinize?:59:
Neden burayı bu kadar ciddi alıyorum ki?:58:

Ben..:31:
Benim sinirim...
Saçınızdan sürüklendiğinizden bahsettiğiniz bir mesaj vardı hani.. İnanır mısınız; gözlerim doldu,işyerimde...:14:
Haklısınız sizi tanımam,etmem di mi?
Neden sinirleniyorum ki?
Neden kıyamıyorum ki size,bebeğinize?:59:
Neden burayı bu kadar ciddi alıyorum ki?:58:

yanlış anla,şıldım sanırım. ilginç bir durum bu . ben daha önce hiçbir forumda yazışmadım ve tanımayan birinin bana bu kadar sinirlenmesi ilgincime gitti. insan kendine yakın hissetmediği birine sinirlenemez bile. ben aslında buna şaşırdım birazda. bu kadar tepki verileceğini tahmin edememiştim belkide. ben okadar sıradan bir şekilde onca şeyi çekip sırtlandım ki birden kendimle de yüzleşmiş oldum bir nevi. hiç tanımadığım insanların sinir küpüne döndüğü bir hayatım var. bunnu daha önce farkında değil miydin dersen farkındaydım ama bu kadar değil. ben evlendim 2 yıl sonra aileme yaşadığım olumsuzlukları aktardım. ondan öncesinde yaşadıklarımı kendi içimde halletmeye çalıştım hep. tüm ailem şok geçirdi yaşadıklarımı duyunca. duymayıp sonradan duyanlar beni aradı durdu gelip seni alalım bunu çekme sana birşey yapamaz edemez diye. ama ben sabredecem dedim kendi kendime son haddine kadar sabredecem ve bir gün boşanırsam keşke şunu da çekseydim belki düzelirdi diye düşünmeyecem dedim. benim bu hayatta isteyip te yapamadığım, bir başarıya ulaşamadığım tek konu evlliğim... ama demekki olmayınca olmuyor deyip kesip atacak raddeye gelecem dedim. ailemle bu olanları paylaştığım zamanlarda dayak yoktu hayatımda. yeni yeni bu boyuta geldi. annem telefonumu açmasam acaba bişe mi oldu diye paniğe kapılır hale geldi çünkü 2 ay benimle kaldı ve o devrede de bu kadar olmasa da sorunlarımız vardı. onlara bunu yaşatmaya hakkım olmadığını da çok iyi biliyorum. ama işin gerçeği içine düştüğüm insanların nasıl varlıklar olduklarını anlatamam size. yaşayıp görmeniz lazım.... bana sinirlenmeniz aslında benim gözümü açma çabalarınız için teşekkürler. yanlış anlamayı giderebildiysem ne mutlu bana... böyle bir ortamda kimseyi üzmek yada kırmak istemem. kimse kimseye art niyetli yaklaşmıyo sonuçta...

Allaha inancındamı yok senin ? Bilmiyormusun sahipsizlerin sahibi Allahtır.Çaresizlerin çaresi Allahtır..sırtını rabbime daya..

gittiğinde kimse seni azarlamayacak..horlamayacak..aşağılamayacak...kıymetini bilmeyenler belkide yokluğunda anlayacak değerini....heşeyden önce sen bir annesin..bu korkaklığın yüzünden kendi çocuğunun hayatınıda mahfediyorsun...

hiçmi cesaretin zekan aklın yok...her konuda sıfır olamazsın..sen kabul etmişsin herşeyi...
ona zarar gelmesin buna zarar gelmesin diyorsun.Allah AŞkına SENİN EŞİN KİME NASIL ZARAR VEREBİLİRKİ SENDEN BAŞKA...

Ama biliyormusun bugün eşin canım cicim dese azıcık ilgi gösterse herşeyi unutup o adamı yine başına tac yapacaksın....sende kişilikte kalmamış...kendine gel artıkkk....sen haketsen bile çocuğun bunları haketmiyor..
okadar çok insan tanıyorumki elinde mesleği olmadığı halde Artık yeter DİYİP herşeyi arkasında bırakmış...

mesela bizim çay işlerimize bakan abla..20 senelik evliliğini bitirmiş..2 çocuğu olmasına rağmen hatta ailesinin destek olmamasına rağmen...ve hiçbir mesleği yokken...burda iş buldu ve çalışıyor...çokta huzurlu...

sana hem çok üzülüyorum hemde tahmin edemeyeceğin kadar kızıyorum...

Allah insanları bukadar aciz yaratmadı yaaaaa.

yanlış anla,şıldım sanırım. Ilginç bir durum bu . Ben daha önce hiçbir forumda yazışmadım ve tanımayan birinin bana bu kadar sinirlenmesi ilgincime gitti. Insan kendine yakın hissetmediği birine sinirlenemez bile. Ben aslında buna şaşırdım birazda. Bu kadar tepki verileceğini tahmin edememiştim belkide. Ben okadar sıradan bir şekilde onca şeyi çekip sırtlandım ki birden kendimle de yüzleşmiş oldum bir nevi. Hiç tanımadığım insanların sinir küpüne döndüğü bir hayatım var. Bunnu daha önce farkında değil miydin dersen farkındaydım ama bu kadar değil. Ben evlendim 2 yıl sonra aileme yaşadığım olumsuzlukları aktardım. Ondan öncesinde yaşadıklarımı kendi içimde halletmeye çalıştım hep. Tüm ailem şok geçirdi yaşadıklarımı duyunca. Duymayıp sonradan duyanlar beni aradı durdu gelip seni alalım bunu çekme sana birşey yapamaz edemez diye. Ama ben sabredecem dedim kendi kendime son haddine kadar sabredecem ve bir gün boşanırsam keşke şunu da çekseydim belki düzelirdi diye düşünmeyecem dedim. Benim bu hayatta isteyip te yapamadığım, bir başarıya ulaşamadığım tek konu evlliğim... Ama demekki olmayınca olmuyor deyip kesip atacak raddeye gelecem dedim. Ailemle bu olanları paylaştığım zamanlarda dayak yoktu hayatımda. Yeni yeni bu boyuta geldi. Annem telefonumu açmasam acaba bişe mi oldu diye paniğe kapılır hale geldi çünkü 2 ay benimle kaldı ve o devrede de bu kadar olmasa da sorunlarımız vardı. Onlara bunu yaşatmaya hakkım olmadığını da çok iyi biliyorum. Ama işin gerçeği içine düştüğüm insanların nasıl varlıklar olduklarını anlatamam size. Yaşayıp görmeniz lazım.... Bana sinirlenmeniz aslında benim gözümü açma çabalarınız için teşekkürler. Yanlış anlamayı giderebildiysem ne mutlu bana... Böyle bir ortamda kimseyi üzmek yada kırmak istemem. Kimse kimseye art niyetli yaklaşmıyo sonuçta...

sen hayatta başarılı olamadığım tek şey evliliğim diyorsun.......

Buna kendinde inanmıyorsun eminim...

Bence özgüvenin yok...hayata karşı cesaretin yok...kendini saymıyorsun..eşine ve kayınvalidenede kendini saydıramıyorsun haliyle...iletişim kuramıyorsun ....
Eşin saçlarından sürüklediğinde bu davranış bile seni kendine getirmeye yetmiyor...

Kişiliğin deforme olmuş...üstelik çocuğunu o ortamda büyütüyor olman bile anneliğini sorgulamamız gerektiğini düşündürüyor...

Sence şimdi ,
bir tek evlilikte mi başarısız oldun sen ?

Tanıdım..çok acı çekmiş çok üzülmüş insanlar tanıdım....ama herkes bir gayret bir mücadele içinde...sen ise herşeyi kabul etmişsin ve adım atmaya bile korkuyorsun...pes doğrusu...

Bence eşinle benzer karakterlere sahipsiniz....işte bu yüzden bizim gördüğümüz olağanüstü manyakça şeyleri sen belkide normal görüyorsun ve oyüzden burdakilerin sinirlenmesine anlam veremiyorsun...

ya son yorum yapan arkadaşlara inanamıyorum. siz nasıl moral motivasyon veriyorsunuz?nasıl olur da burda çaresizliğini paylaşan bir kadına hakaret edersiniz' senin zekan yok mu' falan, 'eşinle aynsınız' bilmem ne! siz de bu arkadaşımıza psikolojik şiddet uyguluyorsunuz. baskı ile psikolojisi bozulmuş arkadaşın zaten o da bunun farkında ona hakaret ederek mi kandine getirmeye çalışyorsunuz yuh dyorum size... Arkadaşım sen de bir arkadaşın dediği gibi bebeğin ve senin kimliğin vs. bir kaç giysi alıp bebek için vs gizlice ailene sığın bence. ailen gelip alacaksa da bir bakkalda falan buluşun, evde yüz göz olmasınlar diğerlerleriyle. bir kavga vs çıkarsa da derhal 155i ara, senin lehine delil olur.

ya son yorum yapan arkadaşlara inanamıyorum. siz nasıl moral motivasyon veriyorsunuz?nasıl olur da burda çaresizliğini paylaşan bir kadına hakaret edersiniz' senin zekan yok mu' falan, 'eşinle aynsınız' bilmem ne! siz de bu arkadaşımıza psikolojik şiddet uyguluyorsunuz. baskı ile psikolojisi bozulmuş arkadaşın zaten o da bunun farkında ona hakaret ederek mi kandine getirmeye çalışyorsunuz yuh dyorum size... Arkadaşım sen de bir arkadaşın dediği gibi bebeğin ve senin kimliğin vs. bir kaç giysi alıp bebek için vs gizlice ailene sığın bence. ailen gelip alacaksa da bir bakkalda falan buluşun, evde yüz göz olmasınlar diğerlerleriyle. bir kavga vs çıkarsa da derhal 155i ara, senin lehine delil olur.

duygularıma tercüman olmuşsun. ben kimseden hakaret işitmek için yada beni yargılayın diye yazmadım... ne kadar donanımım olduğunu ben biliyorum kimsenin teyit etmesine de ihtiyaç duymuyorum. ama çareler içinde çaresiz kaldım ben ve bunu paylaşmak istedim. bende aklı selim biriinnin bir şekilde o evden çıkacağını biliyorum ama hareket yetimi kaybettim. bu hafta zaten kararlıyım birşeyleri biryerle götürmeye. ama korkuyorum çünkü bir kere daha boşanmaya kalktım ama beceremedim. evet benim hayatta tek başaramadığım şey evliliğim. eşimi ve ailesini tanımıyorlar. insanı öyle bir ruh haline sürüklüyorlarki bir noktadan sonra evet ya ben çok kötüyüm vah vah neler etmişim diyorsun. şimdi kendimi, yetişmemi yada nasıl bir ortamda büyüdüğümü mü anlatim size beni yargılamamanız için. ben saraydan müştemilata düştüm tabiri caizse. çok sğlam adımlarım varken yürümeyi unutturdular bana... burda yazılanları okudukça kendime daha da acır oldum inanın.

ya son yorum yapan arkadaşlara inanamıyorum. Siz nasıl moral motivasyon veriyorsunuz?nasıl olur da burda çaresizliğini paylaşan bir kadına hakaret edersiniz' senin zekan yok mu' falan, 'eşinle aynsınız' bilmem ne! Siz de bu arkadaşımıza psikolojik şiddet uyguluyorsunuz. Baskı ile psikolojisi bozulmuş arkadaşın zaten o da bunun farkında ona hakaret ederek mi kandine getirmeye çalışyorsunuz yuh dyorum size... Arkadaşım sen de bir arkadaşın dediği gibi bebeğin ve senin kimliğin vs. Bir kaç giysi alıp bebek için vs gizlice ailene sığın bence. Ailen gelip alacaksa da bir bakkalda falan buluşun, evde yüz göz olmasınlar diğerlerleriyle. Bir kavga vs çıkarsa da derhal 155i ara, senin lehine delil olur.

valla güzel arkadaşım biz güzelce dosthane bir şekilde yazacaklarımızı yazdık..her bulduğumuz çözüme her gösterdiğimiz yola bahaneler bularak bizede söyleyecek pek bişey bırakmadı zaten...

Ne yani afferim böyle devam et..senin yerinde olsam bende böyle yapardım..haklısın aciz bırakmışlar seni çok üzüldüm falanmı yazsaydık..ki onlarda yazıldı zaten..

Benim gördüğüm bir gerçek var bende onları yazdım..

Bukadar olmaz arkadaşım olmaz...bi kendine gel yaa..mesleğin var ailen arkanda...daha söylicek okadar çok şeyim var ki bu çareler içinde çaresiz kalma hallerine....... Ama ceza alıcam en iyisi kapıyım çenemi...

Allaha inancındamı yok senin ? Bilmiyormusun sahipsizlerin sahibi Allahtır.Çaresizlerin çaresi Allahtır..sırtını rabbime daya..

gittiğinde kimse seni azarlamayacak..horlamayacak..aşağılamayacak...kıymetini bilmeyenler belkide yokluğunda anlayacak değerini....heşeyden önce sen bir annesin..bu korkaklığın yüzünden kendi çocuğunun hayatınıda mahfediyorsun...

hiçmi cesaretin zekan aklın yok...her konuda sıfır olamazsın..sen kabul etmişsin herşeyi...
ona zarar gelmesin buna zarar gelmesin diyorsun.Allah AŞkına SENİN EŞİN KİME NASIL ZARAR VEREBİLİRKİ SENDEN BAŞKA...

Ama biliyormusun bugün eşin canım cicim dese azıcık ilgi gösterse herşeyi unutup o adamı yine başına tac yapacaksın....sende kişilikte kalmamış...kendine gel artıkkk....sen haketsen bile çocuğun bunları haketmiyor..
okadar çok insan tanıyorumki elinde mesleği olmadığı halde Artık yeter DİYİP herşeyi arkasında bırakmış...

mesela bizim çay işlerimize bakan abla..20 senelik evliliğini bitirmiş..2 çocuğu olmasına rağmen hatta ailesinin destek olmamasına rağmen...ve hiçbir mesleği yokken...burda iş buldu ve çalışıyor...çokta huzurlu...

sana hem çok üzülüyorum hemde tahmin edemeyeceğin kadar kızıyorum...

Allah insanları bukadar aciz yaratmadı yaaaaa.

siz beni sadece burda anlattıklarımla ve çizdiğim profille değerlendiriyorsunuz. belki bende sizin gibi düşünebilirdim okusam ama bu şekilde dile getirip hiç tanımadığım oturup konuşmadığım biri hakkında bu tarz yorumlar yapmazdım... yaşamadan da bilinemiyor işte birşeyler. ben dışarıya çıkamıyorum tek başıma. tarlanın ortasında site benzeri bir evde oturuyorum öyle kolay değil yani ben çocuğu alim şöyle bir gezdirim demek. burda yürüyüş yapılabilecek bir cadde bile yokki ben nereye götürüyorum deyim çocuğu. bilmeden fazla yargılıyorsunuz...çıksam gitsem dedim ama burda herkes birbirini tanıyor caddeye çıksam ben daha arabaya binmeden eşime haber uçar karın yolda araba bekliyordu diye. ben binmeden o gelir zaten oraya... ailemin erkeklerini işe katmak istemiyorum çünkü kimsenin benim için kavga etmesini istemiyorum. hep en kötüyü düşünüyorum yani...kendim hariç herkesi düşünüyorum sizin düşündüğünüzün aksine...

siz beni sadece burda anlattıklarımla ve çizdiğim profille değerlendiriyorsunuz. Belki bende sizin gibi düşünebilirdim okusam ama bu şekilde dile getirip hiç tanımadığım oturup konuşmadığım biri hakkında bu tarz yorumlar yapmazdım... Yaşamadan da bilinemiyor işte birşeyler. Ben dışarıya çıkamıyorum tek başıma. Tarlanın ortasında site benzeri bir evde oturuyorum öyle kolay değil yani ben çocuğu alim şöyle bir gezdirim demek. Burda yürüyüş yapılabilecek bir cadde bile yokki ben nereye götürüyorum deyim çocuğu. Bilmeden fazla yargılıyorsunuz...çıksam gitsem dedim ama burda herkes birbirini tanıyor caddeye çıksam ben daha arabaya binmeden eşime haber uçar karın yolda araba bekliyordu diye. Ben binmeden o gelir zaten oraya... Ailemin erkeklerini işe katmak istemiyorum çünkü kimsenin benim için kavga etmesini istemiyorum. Hep en kötüyü düşünüyorum yani...kendim hariç herkesi düşünüyorum sizin düşündüğünüzün aksine...

bu neki şimdi....dağda tarlada yaşıyosun diye herşeyi çekmek zorunda olduğunumu anlayalım....

Eşin şehir dışında değilmi yada çalışmıyormu herneyse ...

O yokken biner gidersin otobüse ..kimsede eşini aramaz merak etme..belki annene gidiyorsun eşinin haberi var..elalem nerden bilecekte eşini arayacak...

Velevki aradılar eşin geldi..oranın polisi jandarmasıdamı yok kardeşim...

Ne diyim yani...yol senin dükkan senin...yolun açık olsun..

bu hafta itibariyle ailemin yanına gitmek için beni el üstünde tutan eşimden izin istedim ki haftaya iki gün kendileri şehir dışında olcağından çocuğada benim bakmam gerektiğinden iki gün izin almak zorundayım. bende hem ailemi çok özledim hemde 2 günüm boşa gitmesin diye izin istedim ondan oda olmaz dedi kendince bir iki madde sıraladı bence hepsi saçmaydı. bugün tekrar şansımı denim dedim ama ters tepti. arabada öğle tatili için eve giderken konu açıldı (ben açmadım) başçavuşun beygirimiyim ben sen beni hiç sallamıyon dedi. ende onu sen bilemezsin dedim
kim bilir dedi
allah dedim
namaz kılmıyon giyimine dikkat etmiyon kocana saygı göstermiyon
büyüğünü küçüğünü bilmiyon
bu mu iman dedi
iyi yok benim imanım dedim
bu seferde sen say niye imanlısın dedi
aklıma bişe gelmiyo dedim
sonra başladı yine
dövme olayına çevirecen bu konuyuda
geçen sefer annem aldı seni elimden bu sefer kimse alamaz
........................sin sen
haysiyetsiz karaktersiz bir insansın
gerçi ne terbiye almışın ki ailenden ne veresin dedi
şimdi olayları neden bu boyuta getirdin ki dedim
ben sana yok dedim sen neden soruyon şu suratının haline bak dedi
üzüyorsun beni nasıl bir surat beklion sonra dedim
hiçbirşey söylemedim aslında konuyla ilgili günlük şeylerden bahsettim arabadada
ama kendi açtı kendi etti
eve geldik
annesini mutfağa çekti
bu karaktersiz bana memleketine gitmek istediğini söyledi bende şimdi olmaz sonra gönderirim dedim
ama o bu konuyu sabah tekrar açtı
kaynanamın tepkisine gelelim
niye tekrar sordun
uygun olunca gönderecem demiş
benim gitmek istememin neden bir önemi yok bile diyemedim
ağlıyordum çünkü
ben sana dedikten sonra diretmedim dedim
suratının hali ne dedi
sen arabada bana o kadar laf saymasan beni tehdit etmesen böyle değildim ben dedim
kaynanam sormasaydın bi daha deyince kafamı salladım
çok alınmış bu konuya
ağlamaklı geeldi
sen beni de çok üzüyorsun dedi
zaten yaşı hazırdır gözünde
sanmaki biz oğlumuzu tutuyoruz dedi
hiç tutmazlar tutmadıkları için o tepkiyi verdi zaten
sonra namaza duracaktı benim ne durumda bu eve geldiğimi biliyormusunuz siz dedim
ben sizi üzmek için birşey yapmadım dedim
cevap verme tenezülünde bile bulunmadı
ben ağlamaya devam
şimdi eminim ben kötü gelin kötü eş kötü anne oldum yine
zaten öyleyimde en azından dedikodumu yapabilecekleri uzun bir konu çıktı onlara
ben kadın mıyım ki kocamın yok dediği birşeyi tekrar gündeme getirim
ne ayıp bana
lanet olsun hepsine
akıttıkları her damla yaşımı Rabbim sorsun onlardan

bun nee okurken sinirlerim bozuldu.bide namazlı abdestli insanlar ya.namaz kılan bir insanda bu derece merhametsiz,anlayşsız bir ruh olabilir hayır ben inanmıyorum onların kıldığı namaza.siz nasıl bu kadar şeye tahammül ediyosunuz hayret doğrusu.tamam kesinlikle yuva yıkmak çok kolay ama bunlar malesef açık açık ısrar ediyorlar.rabbim yar ve yardımcınız olsun.

bu neki şimdi....dağda tarlada yaşıyosun diye herşeyi çekmek zorunda olduğunumu anlayalım....

Eşin şehir dışında değilmi yada çalışmıyormu herneyse ...

O yokken biner gidersin otobüse ..kimsede eşini aramaz merak etme..belki annene gidiyorsun eşinin haberi var..elalem nerden bilecekte eşini arayacak...

Velevki aradılar eşin geldi..oranın polisi jandarmasıdamı yok kardeşim...

Ne diyim yani...yol senin dükkan senin...yolun açık olsun..

sağol yolumu açık tutup bana bir dükkan bahşettiğin için... bu çözümleri bende bir şekilde biliyorum ama ilk yazdığım yazıdan itibaren ben adım atmakta zorlanıyorum diyorum. içinde bulunduğum piskolojiyi tabir etmeye çalışıyorum. ama yeterli olmamış sanırım...

aslında aldığım eleştiriler beni incitiyor. zaten biraz daha incinirsem belki kendime gelirim inancıyla okuyorum birazda yazılanları... giderken haber vermek değil gayem ama çocuğuma annesi ve babası bakıyor bizim evimizde. onu çıkartmam mümkün değil yani. yoksa çok planlar yaptım ama uygulayamadım..

nee neee neeee anlamadım çocuğunuza annesi babasımı bakıyor.pardon siz dalgamı geçiyorsunuz yoksa adammı seçiyorsunuz.çocuğa annesi ve babası bakıyosa siz çocuğun nesi oluyosunuz.babaanne bakıyosa o annesi olamaz asla ben cümle içinde bile kullanmam babaanne yerine annee.çünkü çocuğumun annesi benim bennnn.:47:

sağol yolumu açık tutup bana bir dükkan bahşettiğin için... bu çözümleri bende bir şekilde biliyorum ama ilk yazdığım yazıdan itibaren ben adım atmakta zorlanıyorum diyorum. içinde bulunduğum piskolojiyi tabir etmeye çalışıyorum. ama yeterli olmamış sanırım...

olsun canım işallah birgün dükkanında olsun :60:........

bak güzelin herşey insanın kendi elindedir....insan kendisini vezirde eder rezilde eder...bütün bunlara tahammül edenler var tabi...ama senin nedenin yok..işin var ailen var arkanda....daha ne istiyorsun yada ne bekliyorsun....

burdaki arkadaşlarda sana çok yol gösterdiler..onlarında mı faydası olmadı...senin psikolojini anlamıyor değilim ama sorun şu..sen teslim olmuşsun..işte bunu anlayamam kusura bakma....bu tesliyemeti bana kimse anlatamaz..heleki mesleğin varken ailen yanındayken .....

söylediğim ve savunduğum herşeyin arkasındayım..gerçekler acıtır...
bence sen teselli arıyorsun....ama bir an evvel egrçeklerle yüzleşmeye bak...senin için daha faydalı olur....

ne bekliyorsunki ? sihirli bir değnek mi ?:20:

nee neee neeee anlamadım çocuğunuza annesi babasımı bakıyor.pardon siz dalgamı geçiyorsunuz yoksa adammı seçiyorsunuz.çocuğa annesi ve babası bakıyosa siz çocuğun nesi oluyosunuz.babaanne bakıyosa o annesi olamaz asla ben cümle içinde bile kullanmam babaanne yerine annee.çünkü çocuğumun annesi benim bennnn.:47:

yok artık ya... eşimin annesi ve babası yani...

Back
X