- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Size karşı bir şey de olabilir ama bizimkiler tamamıyla şehir yaşamı kültürü olmayan garip ve ilkel tipler oldukları için yapıyor. Sizinkiler de öyle tiplerse kültürsüzlükten ileri gelen bir durum olabilir. Onlara göre gayet normal şeyler bunlar.Copuylede başım dertte o konuya hiç girmeyeyim. Direk kapısının önüne bırakıyorum her akşam. Ama kapıcı aldığı için görmüyor sanırım. Bebek bezi oluyor için de genel de. Ayakkabı artı bebek bezi of koku bayilcaz artık. Sanırım benimle derdi var
Kendisi de öyle yapıyorsa yorumları okuduysa yaptığının doğru olmadığını anlamıştır umarım.Sanırım o üye hormonlardan fazla etkilendi. Yada birşeye kızdı benim konumu okudu. Kendisi o şekilde yaşıyor veya çok zoruna gitti
Bu çok ayıp bir şey
Bir keresinde daire bakıyorduk aynen böyle bir manzara gördüm dairenin içine dahi bakmadan çıktım.
Bir evin harimi kapı önünde başlamaz hudut kapıdır!
Apartman dairesi değil müstakil ev dahi olsa ayakkabının yeri ayakkabılıktır.
İsteyen buzdolabına koysun kendi tercihi ama kapı önüne koymak tercih seçeneği değildir.
Kapı önüne ayakkabı koymak komşulara yapılan saygısızlıktır.
KMK kanunda böyle bir madde Yok fakat apartman yönetmeliğinde varsa Bir kopyasını komşunuza verebilirsiniz.
Her şey de kural yasak değil ki kardeşim bazı şeyleri de içten tartmalı insan!
Birisi o ayakkabılara takılıp düşedebilir.
Apartman temizliğini yapanlara da saygısızlık bu, temizlik yaparken o ayakkabılara el sürmek zorunda bırakılıyor aksi halde oranın temizliği tam anlamıyla mümkün değil
Bu zamanda hala "onun kapisinin onu size ne" diyen zihniyet var ya inanamiyorum. Keske toki toplu konut degil de toplu magara yapsa da orada otursalar. Hatta devlet anket yapmali, bu tur seyleri normal gorenler apartmanda oturma izni alamamali.
Fazla başvuru olur bence 1 dairesine benim komşu için talibim
temizlik için taciz edenler sıkıar beni. siz kapısının önüne ittirin uyarı yapmaya hakkınız yok çünkü onların kapısının önü..
temizlik için taciz edenler sıkıar beni. siz kapısının önüne ittirin uyarı yapmaya hakkınız yok çünkü onların kapısının önü..
Kendisi de öyle yapıyorsa yorumları okuduysa yaptığının doğru olmadığını anlamıştır umarım.
ozaman çöplerinizi ayakkabıların üzerine koyun sizde umursamayın her defa.. çöpten korkup toparlarlar belkiDedigim gibi kapilarimiz çok yakın her gün ben itelemek zorunda değilim ki ama .
Cok haklisiniz ya. Ittirsin kurtulsun. Da kokuyu ve goruntuyu nasil ittiriyorduk?
görüntüye yapacak birşey yok. insanlar yapmıyorlar zorla nasıl yaptıracak?Cok haklisiniz ya. Ittirsin kurtulsun. Da kokuyu ve goruntuyu nasil ittiriyorduk?
ozaman çöplerinizi ayakkabıların üzerine koyun sizde umursamayın her defa.. çöpten korkup toparlarlar belki
anlayabilmleri için harekete geçmelisin.. anlamıyorsa yapmıyorsa zorla nasıl yaptırıcaksın ki..Onu asla yapamam. Copumu ayakkabı üstüne Koyamam.
görüntüye yapacak birşey yok. insanlar yapmıyorlar zorla nasıl yaptıracak?
Zorla yaptiramaz tabii. "Elalemin kapi onu ne var ki" zihniyetiyle basetmek kolay degil. Insanda gorgu olacak.
Komşum da öyle. Özellikle merdiveni silmeye gelen temizlik görevlisine yazık oluyor. Rastlantı eseri duydum bi güzel sövüyordu adam bezmiş artık demek ki gördüğümde komşumun pis ayakkabılarıyla cebelleşiyordu. Allah tan kapı mesafemiz uzak benim tarafa gelmiyor .Yerinde olsam sakin kalamam o ayakkabıları her defasında çiğner öyle giderdim. yamuk yumuk bulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?