hıh buda bana dert oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size karşı bir şey de olabilir ama bizimkiler tamamıyla şehir yaşamı kültürü olmayan garip ve ilkel tipler oldukları için yapıyor. Sizinkiler de öyle tiplerse kültürsüzlükten ileri gelen bir durum olabilir. Onlara göre gayet normal şeyler bunlar.

Babamın en nefret ettiği şeylerden biri de bu ayakkabı konusuydu. Bazen eve gelmesine az bi zaman kala koşarak bakardik fazla ayakkabı yada dağınık var mı diye. Çünkü nefret ederdi. Kendisi de ayakkabisini çıkarır direkt içeri alırdı işten geldiği zaman. Misafir geldiğinde de aynı şekilde ayakkabılar mutlaka cevirilmis olmalıydı. Düzenli ve tertipli olunmasini çok isterdi. Bi insanın evi kapı önünden anlaşılır derdi çok haklıymış.

temizlik için taciz edenler sıkıar beni. siz kapısının önüne ittirin uyarı yapmaya hakkınız yok çünkü onların kapısının önü..

Bu zamanda hala "onun kapisinin onu size ne" diyen zihniyet var ya inanamiyorum. Keske toki toplu konut degil de toplu magara yapsa da orada otursalar. Hatta devlet anket yapmali, bu tur seyleri normal gorenler apartmanda oturma izni alamamali.

Fazla başvuru olur bence 1 dairesine benim komşu için talibim

temizlik için taciz edenler sıkıar beni. siz kapısının önüne ittirin uyarı yapmaya hakkınız yok çünkü onların kapısının önü..

Dedigim gibi kapilarimiz çok yakın her gün ben itelemek zorunda değilim ki ama .

Kendisi de öyle yapıyorsa yorumları okuduysa yaptığının doğru olmadığını anlamıştır umarım.

Sanmıyorum ama umarım öyle olmuştur. Yorumlarin çoğuna göre ben de anormal birsey yokmuş. Kapının onu diye karismama hakkı olamaz aynı kattaysak ortak yaşam alanıdır herkes duzenine dikkat etmelidir diye düşünüyorum.

ozaman çöplerinizi ayakkabıların üzerine koyun sizde umursamayın her defa.. çöpten korkup toparlarlar belki

Onu asla yapamam. Copumu ayakkabı üstüne Koyamam.

Onu asla yapamam. Copumu ayakkabı üstüne Koyamam.
anlayabilmleri için harekete geçmelisin.. anlamıyorsa yapmıyorsa zorla nasıl yaptırıcaksın ki..
bir iki defa koy napıyım ayakkabılarınızdan yer bulamadım dersin

Komşum da öyle. Özellikle merdiveni silmeye gelen temizlik görevlisine yazık oluyor. Rastlantı eseri duydum bi güzel sövüyordu adam bezmiş artık demek ki gördüğümde komşumun pis ayakkabılarıyla cebelleşiyordu. Allah tan kapı mesafemiz uzak benim tarafa gelmiyor .Yerinde olsam sakin kalamam o ayakkabıları her defasında çiğner öyle giderdim. yamuk yumuk bulsun.

En mantıklısi sonuna kadar itelemek.
Annem hep kizardi çingen kapısı gibi olmaz öyle ev ilk kapının eşiğinden toplanmaya başlar diye...

Zorla yaptiramaz tabii. "Elalemin kapi onu ne var ki" zihniyetiyle basetmek kolay degil. Insanda gorgu olacak.

Az önce aldım çopunu kendi kapısının önüne koydum. Yine benim tarafimdaydi da çöpü. Apartman görevlisi eşime x hanim ne kadar çöp çıkartıyor demiş. Oysa ki o çöpler benim değildi. Kendi kapimin önüne kimse karisamaz zihniyeti benim kapimin önüne cöpunu bırakıyor ama

Kendi evine temizliğe gelen bayanda söyledi bir kez ben burdan baslayim en iyisi bu ne hal demişti kadın.

Insanlar neden temiz olmaya guzel giyinmeye calisirlar? Kendileri hakkinda ilk izlenim iyi olsun diye. Kapi onu de oyle bir sey iste. Insanin gorgusuyle alakali fikir veriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…