hıh buda bana dert oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En mantıklısi sonuna kadar itelemek.
Annem hep kizardi çingen kapısı gibi olmaz öyle ev ilk kapının eşiğinden toplanmaya başlar diye...

Itelemek de çözüm olmadı eşim 1 kez basıp geçmişti firlaticam artık şunları diye apartman da sesli söylemişti ama yok malesef olmuyor

Zorla yaptiramaz tabii. "Elalemin kapi onu ne var ki" zihniyetiyle basetmek kolay degil. Insanda gorgu olacak.
NE VAR Kİ zihniyetinde değilim aslaaa.. ben kulaklarını çeke çke mi yaptıracaksın zihniyetindeyim.. biraz daha yumuşak konuşursanız iyi olacak.. zira atışma gerektirecek konum yok şuan benle alakalı

Bir kere daha uyarin rahatsiz oldugunuzu soyleyin o ne canim komsunun ayakkabisinin benim kapimin onunde ne isi var

Bir kere daha uyarin rahatsiz oldugunuzu soyleyin o ne canim komsunun ayakkabisinin benim kapimin onunde ne isi var

Yöneticiye söyleyeceğim bu aksam bakalım o belki bi çözüm bulur

Belki de insanlar ona "ne pis kadin desin istemiyordur

apartman toplantısında bu durumu dile getirip kapı önüne ayakkabı bırakmayı yasaklamayı teklif edin yöneticiye
fotosunu çekip gösterin olmazsa
bizim apartmanda değil ayakkabı paspas bile koymak yasak

apartman toplantısında bu durumu dile getirip kapı önüne ayakkabı bırakmayı yasaklamayı teklif edin yöneticiye
fotosunu çekip gösterin olmazsa
bizim apartmanda değil ayakkabı paspas bile koymak yasak

Güzel kural. Buraya kural da getirseler sanmıyorum uyacaklarini. Şansımı denicem yine de

Senin kapı önüne geleni tekmele :) bizimkinde paspas koymak bile yasak
Ayakkabı için dolap koydum yöneticiden ve komşulardan izin alarak.

Senin kapı önüne geleni tekmele :) bizimkinde paspas koymak bile yasak
Ayakkabı için dolap koydum yöneticiden ve komşulardan izin alarak.

Komşu olsaydık iyi olurmuş :)

Kapi onu ozel bolge degildir bence. Sadece cop o da usturubuyla birakilmali. Ben olsam ben de cok sinir olurdum. Apartmanda mustakil ev mantigi yurutemez kimse. Herkes saygili olmak zorunda. Ama belli ki ne voruntuden ne daginikliktan rahatsiz olmayan tipler. Degismezler ancak her geciste iyice ittirmek lazim onlarin kapisina dogru. Ya da sizin tarafiniza dogru koymalarina engel bir dekor cicek vs engel koyabilir misiniz acaba?

Topla bir poşetin içine,çal kapıyı,açılınca ver eline almazsa fırlat içeriye..birdaha görürsem acımam hepsini çöpe atarım diye de uyar..
Laftan anlamayanlar bunu hakeder

Sonunda yaptiracaklar. Gerçi yine ben haksız olurum orası ayrı da.

Bu çok sıkıntı kokusu ayrı, görüntüsü ayrı dert. Tam bir pislik gerçekten. Ayağınıza takılanı kapıdan(onların kapıdan) uzaklaşacak şekilde tekmeleyin.
Yapılan terbiyesizlik.

Yakinda kapımin önüne paravan koyucam. Laftan anlamadiklari çok belli

Yönetici yok mu uyarsa?

Söylemeyi unuttum. Yoneticimiz üst katimizda oturuyor. Yani çıkarken mutlaka goruyordur. O da sanırım şikayet bekliyor harekete geçmek için yada tek rahatsız olan benim. Bu aksam konuşayım dedim yoneticiyle tatile çıkmış

olmadı. belki ona göre kötü durmuyor? sizin zevkinize göre yaşamak zorunda değil insanlar..
ona gore sana gore bana goresi olmaz bu isin gorgu meselesi bu. zevk meselesi hic degil.
kimse kimsenin zevkine gore yasamak zorunda degil ama kimse ortak alanlari kafasina gore kullanamaz. herkesin kullandigi alanda dikkat edeceksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…