En mantıklısi sonuna kadar itelemek.
Annem hep kizardi çingen kapısı gibi olmaz öyle ev ilk kapının eşiğinden toplanmaya başlar diye...
NE VAR Kİ zihniyetinde değilim aslaaa.. ben kulaklarını çeke çke mi yaptıracaksın zihniyetindeyim.. biraz daha yumuşak konuşursanız iyi olacak.. zira atışma gerektirecek konum yok şuan benle alakalıZorla yaptiramaz tabii. "Elalemin kapi onu ne var ki" zihniyetiyle basetmek kolay degil. Insanda gorgu olacak.
Bir kere daha uyarin rahatsiz oldugunuzu soyleyin o ne canim komsunun ayakkabisinin benim kapimin onunde ne isi var
Az önce aldım çopunu kendi kapısının önüne koydum. Yine benim tarafimdaydi da çöpü. Apartman görevlisi eşime x hanim ne kadar çöp çıkartıyor demiş. Oysa ki o çöpler benim değildi. Kendi kapimin önüne kimse karisamaz zihniyeti benim kapimin önüne cöpunu bırakıyor ama
Belki de insanlar ona "ne pis kadin desin istemiyordur
apartman toplantısında bu durumu dile getirip kapı önüne ayakkabı bırakmayı yasaklamayı teklif edin yöneticiye
fotosunu çekip gösterin olmazsa
bizim apartmanda değil ayakkabı paspas bile koymak yasak
Senin kapı önüne geleni tekmele :) bizimkinde paspas koymak bile yasak
Ayakkabı için dolap koydum yöneticiden ve komşulardan izin alarak.
Topla bir poşetin içine,çal kapıyı,açılınca ver eline almazsa fırlat içeriye..birdaha görürsem acımam hepsini çöpe atarım diye de uyar..
Laftan anlamayanlar bunu hakeder
Aynı bu yorumu yazacaktım... utandırmak lazım böylelerini..Plastik bir ayakkabılik al diz belki utanirlar.
Kapi onu ozel bolge degildir bence. Sadece cop o da usturubuyla birakilmali. Ben olsam ben de cok sinir olurdum. Apartmanda mustakil ev mantigi yurutemez kimse. Herkes saygili olmak zorunda. Ama belli ki ne voruntuden ne daginikliktan rahatsiz olmayan tipler. Degismezlerancak her geciste iyice ittirmek lazim onlarin kapisina dogru. Ya da sizin tarafiniza dogru koymalarina engel bir dekor cicek vs engel koyabilir misiniz acaba?
Yönetici yok mu uyarsa?
ona gore sana gore bana goresi olmaz bu isin gorgu meselesi bu. zevk meselesi hic degil.olmadı. belki ona göre kötü durmuyor? sizin zevkinize göre yaşamak zorunda değil insanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?