hıh buda bana dert oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Topla bir poşetin içine,çal kapıyı,açılınca ver eline almazsa fırlat içeriye..birdaha görürsem acımam hepsini çöpe atarım diye de uyar..
Laftan anlamayanlar bunu hakeder
Ya çok hoşsunuz sabahtan beri yorumları okuyorum,sizinki favorilerimden :))

Kapının önüne geleni al içeri sorduklarında da ayyy kapımın önünde çıkarmışsınız da sizin ayakkabılıkda heralde yer yok diye içeri aldım dersin

Aptrmanda kapı önüne konulan ayakkabı terlik kadar iğrenç bir görüntü yok. Apartman toplantısında dile getirin biraz medenileşelim ayakkabılarımızı evin içene çıkaralım deyin bence

Bazı kurallar yazılı değildir, içgüseldir.
Apartmanda kapı önünde ayakkabı yığını iticiliği de ne?
Ben olsam ciddi ciddi çöp poşetine tıkar ağzını bağlardım.
Ricadan anlamayanın hakkı kötektir

Ben olsam ayagimla nazikce iterdim hatta merdivenlere iterdim. Kimin yaptigini bilecek degiller ama rahatsizlik verdiklerini utanarak anlarlar belki.

Yoneticiniz yok mu? Yasak degil mi kapida ayakkabi? Bizde birakilsa dahi yonetici gorevliye attiriyor hepsini. Cop sandim attim derdirtiyor.

Böyleleri arsız olur ne desen boş alışmış kudurmuştan beterdir .. bence 1 çift ayakkabıyı ortadan yok et gitsin gör bak ertesi gün hepsi içerde

Ben de sevmiyorum boyle goruntuleri karsi korsumda 5 kisilik bi aile bazen o kadar cok ayakkabi oluyor ki misafirleri var saniyorum ama yok sadece kendilerinin
Ama hic uyarmadim gerek de gormedim

size ne insanların kapısının önünden. sizin tarafınıza geçenleri ayağınızla iteleyin kendi taraflarına olsun bitsin. insanları ısrarla uyarmanın taciz etmenin gereği yok.
Ne demek size ne? Tabi ki konu sahibini ilgilendirir. Onun kapisinin onune tasiyor ve kokusu da oluyordur o ayakkabilarin.

Hiç apartmanda yaşamamış gibi konuşuyorsunuz.

Itelemek de çözüm olmadı eşim 1 kez basıp geçmişti firlaticam artık şunları diye apartman da sesli söylemişti ama yok malesef olmuyor

Yok belli ki adamlar görgüsüz.
İnanın bende rahatsız kalırdım.
Hele ki sizin kapınızın önüne kadar geliyorsa...
İkimizde ev sahibi mısınız?

size ne insanların kapısının önünden. sizin tarafınıza geçenleri ayağınızla iteleyin kendi taraflarına olsun bitsin. insanları ısrarla uyarmanın taciz etmenin gereği yok.

Ay pardon da apartman hayatının da bi adabı var.Köy ve gecekondu yaşantısının alışkanlıklarını bırakamayanlar bi zahmet köylerinde kalsınlar şehirli insanların da göz zevklerini bozmasınlar.Ortak hayatın belirli kuralları var kimse kafasına göre takılamaz.

Abartmissiniz bana kalirsa. Kendi kapima.geleni ayagimla iterim. Cok.varsa var ister onun kapisinda dag olsun beni ilgilendirmez...

Abartmissiniz bana
kalirsa. Kendi kapima.geleni ayagimla iterim. Cok.varsa var ister onun kapisinda dag olsun beni ilgilendirmez...

siz öyle yaparsınız o zaman

Apartmanda gorgu geregi ve duzenli bir apartmanda zaten kapi onune ayakkabi koymak yasakken sizin bu alinganliginizi anlayamadim. Tabi ki de konu sahibi rahatsiz olmakta sonuna kadar hakli.

Ben herkesin kapı onu kendine ait olduğunu bu konuda duydum.

Bu devirde hala kapi onunde ayakkabi birakmak tekmeleyin gitsin hatta baya uzaga tekmeleyin

Ayrica apartman bosluklari ortak alan sayilir hukuken yani apartman yonetimine iletirseniz sikayetinizi komsuyu uyaracaktir. Toplu sekilde yasamanin kurallari var sukur ki, uymayanlar icin hukuk cok guzel isliyor. Kimsenin goruntu kirliligini, ayak kokusunu, daginikligini cekmek zorunda degilsiniz. Cekin fotolarini, apt yonetimine iletin, cozmuyorsa sorunu sulh mahkemesine gidin, bakin bakayim bir tek cift bile kaliyor mu?

Ben genel olarak ayakkabıları kapı dışına neden koyuyorlar anlamıyorum ayakkabı dolabı dıye bırsey var

Muhtemelen sen de ayakkabıları dışarda çıkarıp eve giriyorsun,

Çöp koymak falan yazmışsın kapı önüne

Öyle yapana, böyle komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…