- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.322
- 133
Ya çok hoşsunuz sabahtan beri yorumları okuyorum,sizinki favorilerimden :))Topla bir poşetin içine,çal kapıyı,açılınca ver eline almazsa fırlat içeriye..birdaha görürsem acımam hepsini çöpe atarım diye de uyar..
Laftan anlamayanlar bunu hakeder
Ne demek size ne? Tabi ki konu sahibini ilgilendirir. Onun kapisinin onune tasiyor ve kokusu da oluyordur o ayakkabilarin.size ne insanların kapısının önünden. sizin tarafınıza geçenleri ayağınızla iteleyin kendi taraflarına olsun bitsin. insanları ısrarla uyarmanın taciz etmenin gereği yok.
Apartmanda gorgu geregi ve duzenli bir apartmanda zaten kapi onune ayakkabi koymak yasakken sizin bu alinganliginizi anlayamadim. Tabi ki de konu sahibi rahatsiz olmakta sonuna kadar hakli.olmadı. belki ona göre kötü durmuyor? sizin zevkinize göre yaşamak zorunda değil insanlar..
Hiç apartmanda yaşamamış gibi konuşuyorsunuz.niye komşunun hakkını savunamazmıyım. kadının kapısının önü. ister çiçek bahçesi yapar ister ayakkabı koyar. kime ne?
insan kapısının önüne ne isterse onu koyar. apartman kimsenin tapulu malıda değil...bana böyle bir şikayetle gelse birisi. ilk işim kapının önüne bir kamera taktırırım. o ayakkabıları yere at aşşağı at çöpe at diyenlerin fikrini uygulayanı kayıt altına alır vandallıktan savcılığa veririm. bir dahada kimse haddini aşıp kapımın önüne karışmaya kalmaz...komşuyu tanısam bu öneriyi verir kamerayıda bizzat kendim hediye ederdim....
Itelemek de çözüm olmadı eşim 1 kez basıp geçmişti firlaticam artık şunları diye apartman da sesli söylemişti ama yok malesef olmuyor
size ne insanların kapısının önünden. sizin tarafınıza geçenleri ayağınızla iteleyin kendi taraflarına olsun bitsin. insanları ısrarla uyarmanın taciz etmenin gereği yok.
Abartmissiniz bana
kalirsa. Kendi kapima.geleni ayagimla iterim. Cok.varsa var ister onun kapisinda dag olsun beni ilgilendirmez...
Apartmanda gorgu geregi ve duzenli bir apartmanda zaten kapi onune ayakkabi koymak yasakken sizin bu alinganliginizi anlayamadim. Tabi ki de konu sahibi rahatsiz olmakta sonuna kadar hakli.
Ben genel olarak ayakkabıları kapı dışına neden koyuyorlar anlamıyorum ayakkabı dolabı dıye bırsey varMerhaba hanımlar. .
Can sıkıcı bi durumla karşı karşıyayım.
Apartmanimiz da her katta 3 daire bulunuyor. Yan daire de yaşayanların ayakkabı düzeltme alışkanlığı yok sanırım. 5 kişilik bir aile. Her biri 2 çift ayakkabı terlik giyiyor sanırım. Her allahın günü o kapı önü düğün evi gibi oluyor. . Kapılarimiz çok yakın haliyle benim kapimin önünde duruyor yarısı. .birde misafir gelince allahım allahım. Resmen atlayarak geçiyoruz. Yahu insan hiç mi duzeltmez hiç mi fazla ayakkabıları alıp içeri koymaz. . Belediye gelse yemin ederim hepsini toplar atar. O derece. .artık ben utanıyorum misafir geldiği zaman "bu daire kaç kisi" diye soruyorlar.
Bir kez söyledim fazla ayakkabıları alsaniz olur mu ? Diye. Kızıma söylüyorum ama almıyor dedi. E sen necisin acaba ?
Çok rahatsız olmaya başladım artık. . Görüntü kirliliği resmen. Karşı daire de sanırım ondan göre göre umursamamaya başladı.
Ben kapı önüme çok dikkat ediyorum. Koyduğum çöpe kadar. Her temizligim de mutlaka orayı da bi silerim.
Bu komşu yüzünden ben utanıyorum inanın. Bir kez söyledim ama yok ikinciye söylesem tartışma çıkacak sinir oluyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?