Hipolu Olarak Tüp Bebek Tedavisine Başladımmm:)

Ne guzel 5 gune gelmisler masallah kactane toplandi kaci 5 gune geldi arayip ogrenebiliyorsun ben hergun ariyordum :)
11 tane toplanmisti bugun aradigimda 2si iyi 1i normal 1 taneside kotu gibiymis toplamda 4 tanekaldi insallah hayirli olur herkesin tedavisi

Kizlar hepinize tedavinizde bol sans diliyorum bir hipolu olarak..hamile olan arkadaşım bize umut oldun bebeğini sağlıkla kucağına almayı diliyorum.darısı bize de olsun inşallah.benim de korkum ya yumurtalarim sağlıksız olursa bos çıkarsa diye cok endiseleniyorum.buarada siz hangi iğneleri kullandınız ? Menapur yazmış bana doktorum.birde arkadaşlar takviye ilaç aliyormusunuz qenzim gibi dhea gibi bilgilendirriseniz sevinirim
Bize menegon ve menorial igne fayda ediyor canim menapur duymadim ben takviye bsy kullanmadim

Aşılama da merional kullanmistim ama bu kez bunu gördüm yazmış dozu artırmak amaçlı umarım fayda eder ne diyelim.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Mrh arkadaslar aranizda daha once yumurta toplama islemi olupta 2 ay sonra transver olan varmi?

Mrh arkadaslar aranizda daha once yumurta toplama islemi olupta 2 ay sonra transver olan varmi?
bende bekledim çünkü dondurulmuş embriyo daha iyi tutunuyormuş ve rahim yumurta toplama işleminden sonra yıpranıyormuş. bunun için bekledim. bende kendimi hazırladım transfer işlemine daha iyi olmuştu. inşallah senin içinde en iyisi olur. güzel haberlerini bekliyorum

bende bekledim çünkü dondurulmuş embriyo daha iyi tutunuyormuş ve rahim yumurta toplama işleminden sonra yıpranıyormuş. bunun için bekledim. bende kendimi hazırladım transfer işlemine daha iyi olmuştu. inşallah senin içinde en iyisi olur. güzel haberlerini bekliyorum
Saol cnm ins hepimiz guzel hayirli haberler veririz

Peki sen hamilemisin şu an canım merak ettim ? Inşallah bizlere de nasip olur

Peki sen hamilemisin şu an canım merak ettim ? Inşallah bizlere de nasip olur
Yok canım şu an hamile değilim transferden sonra bebek tutundu fakat 8 haftalıkken malesef kalbi durdu. Ozaman ben çok kötü gariptir.Dr lar gripten olabileceğini söylediler çünkü pataloji ve kromozom sayısı normal çıktı.

Yok canım şu an hamile değilim transferden sonra bebek tutundu fakat 8 haftalıkken malesef kalbi durdu. Ozaman ben çok kötü gariptir.Dr lar gripten olabileceğini söylediler çünkü pataloji ve kromozom sayısı normal çıktı.
Anladım canım inşallah bu kez yüzümüz güler

Kizlar bende hipoluyum 3 kez asilama yaptirdim tutmadi. Ilk tup bebek denememiz tuttu su an 9 haftalik hamileyim. Allahim hepimizin yardimcisi olsun.
Bnde hipoyum 2 kez tup bebek denedik olmadi kismet olursa kisin tekrar deneyecegiz ama guzel bir haber rabbim 9 ay boyunca surecek guzel bir hamilelik nasip etsin ins.

Bnde hipoyum 2 kez tup bebek denedik olmadi kismet olursa kisin tekrar deneyecegiz ama guzel bir haber rabbim 9 ay boyunca surecek guzel bir hamilelik nasip etsin ins.
Amin ins :) ve Ins senin icinde zamani gelmistir ve bu sefer sevincli haber alirsin. Ben inaniyorum ki bizim gibilerin tedavisinde en önemli sey dogru doktoru bulabilmek.

İzmir de, hastane degil dr umun özel muayenehanesi var ona gittim. İşlemler de irenbe tüp bebek merkezinde yapildi.
Canım hayirli olsun ne guzel umut oldun bizlere bizde 3.tup bebek denememizi yapacağız doktorun sana kan sulandırıcı iğne kullandirtiyormu

Herkese merhaba bende hipo hipoyum İzmir’de irenbede tedavi oluyorum yarın yumurta kontrolüm var 8 yumurtam var cuma günkü kontrolde yumurtalar 15 mm idi bakalım yarın ki kontrolde kaç mm olmuşlar doktorum Kaan hoca tavsiye ederim İzmir’de oturanlara ilaç ve tahliller hariç 6800 fiyat ödücez Menegon iğne kullanıyorum yüksek dozda vuruluyorum çık şükür iyi gidiyoruz hepimize bol şans diliyorum bu arada arkadaşlar elimde Menegon iğne tedavimden bayağı artıcak isteyene uygun fiyattan yardımcı olabilirim hoşçakalın

Canım hayirli olsun ne guzel umut oldun bizlere bizde 3.tup bebek denememizi yapacağız doktorun sana kan sulandırıcı iğne kullandirtiyormu
Umut olabildiysem ne mutlu bana ,Ins güzel haberlerini alırım. Bnm de tup bebek oncesi 3 aşilamam negatifti sonra dr degistirdim cok sukur ilk tup bebek de tuttu simdi 18.haftamdayim ve bir kizim olacak ins. Allahim en kisa surede sizede nasip etsin darisi başınıza. Kan sulandirici falan vermedi gerek duymadi aspirin falan da kullanmadim transferden sonra belirli araliklarla düsük önleyici iğne kullandim 4-5 kez Ve crinone jel tuttuktan sonrada progestan

Back
X