anlamamış gibi yapıp takip et,ya da aynı ortamda yine aynı şekilde çantana para koytakip et yakala sonra veya eminim diyosun madem şu seni görmüş para alırken desen inkar edemez
büyük ihtimalle etrafı kontrol edip öyle yapmıştır. ama sen çıktıktan sonra odadan çantama baktığımda para yoktu orda bozuntuya vermedim ve kimseyede bahsetmedim. ama eğer itiraf etmezsen herkese anlatacağım desem nasıl olur acaba. ya hem bu sorunu çözüp hem kavgasız yine merabaya devam etmek istiyorum annesi iyi biri.
bu arada maddi durumu kötü mü kızın,hastalık falan mı?
hayır canım yaa. anne babası arkadaş gibi buna ne istese yaparlar. bikere bağırıp dövmemişler. şımarık . bide herkesin eşyasına göz koyuyo. bikere üzerimdeki pantolonu istedi çıkarıp verdim. doğumgününe gittiğimiz arkadaşın kazağını istedi kız verdi. başka bir arkadaşın kolyesinin ödünç aldı geri vermedi.
daha önce çalınmıştır ya da sen yalan söylüyorsun diyebilir çok zor bir durum ya,annesiyle konuşsan.
çok pardon ama yuhhh demek istiyorum.Kolay kolay itiraf ettiremezsin gibime geldi bana kalırsa elinde kanıt olmadan söylersen seni suçlu yapar.
doğru aslında. önce kızla konuşup ona şans versem olmazsa annesiyle konuşsam diye de düşündüm.
Canım seni haksız çıkarıcaktır kesinlikle hiç girme bu olaya mesafeli ol.. bencede yanına kalmasın çok yakın olduğun kişilere söyle bunu ve onu deneyin mutlaka yakayı ele vericektir
Annesine mi ? Ne kadar iyi biri olursa olsun asla böyle bişeyi kabullenmez bilse dahi bu böyle demez.. Bence sonunda sen üzülürsün bunu deneyerek bişeyler yapman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?