kimin ne konuştuğu çok da önemli değil,senin içinden gelen en iyisi bence.anne kız dedikoducularsa hiç bulaşma bence ,hiç bir anne de kondurmaz kızına zaten.
Bencede hem bunu herkese açmazsın kızla konuşursun ortayada çıkmış olur arkadaşında biliyo nasılsa...
Ayrıca bunu ortaya çıkarman kötülük değil iyilik olcak bence.
ceza evlerinde bile yüz karartıcı suç die geçer..biri sapıklı dieride ahanda bu hırsızlık:sinifsinif:insanın üstüne yapışıcak en çirkin sıfat!
eğer durumu var ise,ihtiyacı olmadığı halde bunu alışkanlık haline getirdiyse kliptomoni(hırsızlık hastalığı)yani zengin olsa bile çalar böyleleri..heycan adrenalin duygusu...
ihtiyacı var die hırsızlık yapmasıda durumu değişmiyor tabi..o zamanda ahlaksız diyoruz böylelerineyerinde olsam söylerdim hemde öyle bi söylerdimki:1closedeyes:kasma bence bırakma bu işin peşini...
o zaman milletin de o kızdan çok farkı kalmayacak ,bu anlattıklarını birleştirdim de neden hayatıma insanları sokmadığımı anladım.İkiyüzlülük nefret ederim ne yazıkki en yakınımız da bile olabiliyor böyleleri.Ben olsam o ortama çok girmezdim.
yazına okadar şaşırdımki cevap bulamadım. sen bu saatte bile insanların sorunuyla ilgilenebilen, onlara çözüm bulmaya çalışabilen, hoşgörülü birisin. herkesin yanlışları olur. ama insansız hayat zor. ben çok yalnızlık çektim uzun bi dönem. ve bi arkadaşı kazanmanın değerini bilirim.
İkiyüzlülüğe hiç hoşgörüm yoktur canım.Bu sebeple hayatımda görüştüğüm 3 dostum var.İnsansız hayatım var demek istemedim sosyal bir insanım ama hayatımdaki o dostlarımlayım.Ama ikiyüzlü insanlarla olup kalabalıklar içinde yanlız olmaktansa yalnız olmak tercihimdir.Öyle insanlar tanıdımki heleki istanbulda alsanaalsanasmile
Suclar gibi soyleme ama dokundur. "Sen zirt pirt o odaya ne icin giriyordun anlamadim, benim de cantamdan 150 liram gitmis" filan de. Biraz utandir, Ben olsam benim icim icimi yer, ona soylemeden duramam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?