Hırsız olduğunu ona nasıl söyleyeyim ?

kimin ne konuştuğu çok da önemli değil,senin içinden gelen en iyisi bence.anne kız dedikoducularsa hiç bulaşma bence ,hiç bir anne de kondurmaz kızına zaten.

zaten daha önce kızın hakkında birinin evinden para çaldı filan diye dedikodu olmuştu gerçi ben inanmamıştım. kaybolmuştur o ordaydı diye onun başına kalmıştır diye düşünmüştüm. benim içinde aynı şeyi düşünecekler.

Bencede hem bunu herkese açmazsın kızla konuşursun ortayada çıkmış olur arkadaşında biliyo nasılsa...
Ayrıca bunu ortaya çıkarman kötülük değil iyilik olcak bence.

Bencede hem bunu herkese açmazsın kızla konuşursun ortayada çıkmış olur arkadaşında biliyo nasılsa...
Ayrıca bunu ortaya çıkarman kötülük değil iyilik olcak bence.

yapabileceğim birsürü şey var hepsi de akla yatıyo kararsız kaldım. ben çıkarmıycam ona açıcam sadece ama ya bu sefer o benden önce davranıp millete konuşursa.bana hırsız dedi iftiracı bilmemne diye.

Aynen öyle yapar bence kendini savunmak için raht davranmaya çalışır. iyi düşün sonunda üzülme sen

benim sorunum paradan ziyade yarın bu insanlarla her yüz yüze geldiğimde bana samimi bi şekilde meraba dediğinde ben her baktığımda beni aptal yerine koyduğunu dolandırdığını evime gelmek isterse tedirgin olacağımı üzerindeki kazağı benden çaldığı parayla alıp yakışmışmı diyeceğini düşünmek....

hayır mesafe koysam araya annesi bilmiyo kadın yanlış anlıycak yanlış düşünücek, koymasam iki yüzlü gibi davranıcam içimden hırsız diye düşünüp yüzüne sohpet edicem.

bir de şu var zaten herkes biliyor dedin ya,insanlara gidip de bana iftira attı diyemeyebilir.Ama edepsiz ise her şey beklenir bilemicemkaydirigubbakcemile

ceza evlerinde bile yüz karartıcı suç die geçer..biri sapıklı dieride ahanda bu hırsızlık:sinifsinif:insanın üstüne yapışıcak en çirkin sıfat!
eğer durumu var ise,ihtiyacı olmadığı halde bunu alışkanlık haline getirdiyse kliptomoni(hırsızlık hastalığı)yani zengin olsa bile çalar böyleleri..heycan adrenalin duygusu...
ihtiyacı var die hırsızlık yapmasıda durumu değişmiyor tabi..o zamanda ahlaksız diyoruz böylelerineyerinde olsam söylerdim hemde öyle bi söylerdimki:1closedeyes:kasma bence bırakma bu işin peşini...

herkes biliyo ama o herkesin bildiğini bilmiyo önceki olayı . çünkü iki yüzlülük çok. bu gidip pişkin pişkin yapmadığını iftira attığımı söylese millet yüzüne haklısın diyecek.

ağır bi şekilde söylersem çok kötü olur. biz kocaman bi arkadaş gurubuyuz, partiler günler sık sık toplanırız. bu sefer onlar benden ben onlardan kaçayım derken gergin ortamlar olacak.

o zaman milletin de o kızdan çok farkı kalmayacak ,bu anlattıklarını birleştirdim de neden hayatıma insanları sokmadığımı anladım.ıkiyüzlülük nefret ederim ne yazıkki en yakınımız da bile olabiliyor böyleleri.Ben olsam o ortama çok girmezdim.

klava:iki gün sonra istanbula gidiyoeum zaten bayabi süre görüşmiycez. o yaptığını unutup yeni bi heyecana yelken açmaya hazır hale geldiğinde ona yem atarım. oda yerse ipini pazara çıkarırım olur biter dimi

yazına okadar şaşırdımki cevap bulamadım. sen bu saatte bile insanların sorunuyla ilgilenebilen, onlara çözüm bulmaya çalışabilen, hoşgörülü birisin. herkesin yanlışları olur. ama insansız hayat zor. ben çok yalnızlık çektim uzun bi dönem. ve bi arkadaşı kazanmanın değerini bilirim.

İkiyüzlülüğe hiç hoşgörüm yoktur canım.Bu sebeple hayatımda görüştüğüm 3 dostum var.İnsansız hayatım var demek istemedim sosyal bir insanım ama hayatımdaki o dostlarımlayım.Ama ikiyüzlü insanlarla olup kalabalıklar içinde yanlız olmaktansa yalnız olmak tercihimdir.Öyle insanlar tanıdımki heleki istanbulda alsanaalsanasmile

Suclar gibi soyleme ama dokundur. "Sen zirt pirt o odaya ne icin giriyordun anlamadim, benim de cantamdan 150 liram gitmis" filan de. Biraz utandir, Ben olsam benim icim icimi yer, ona soylemeden duramam.

kesinlikle haklısın. illaki aynı meraba diyorum diye çok samimi olmak gerekmiyo herkesle. insanlara ahlak dersi vermekte bana düşmüyo. bigün bu yüzden başına büyük bi dert gelirse akıllanır mutlaka.

Suclar gibi soyleme ama dokundur. "Sen zirt pirt o odaya ne icin giriyordun anlamadim, benim de cantamdan 150 liram gitmis" filan de. Biraz utandir, Ben olsam benim icim icimi yer, ona soylemeden duramam.

buda çok mantıklı. en doğru şeyi yapmak istiyorum ama herşeyin sonucunu kestirmek zor.sonuçta çok iyi tanımıyorum bu insanları ve tepkilerini tam kestiremiyorum.hem madurum hem korkuyorum bendekide neyin kompleksiyse ohaoldumsmile
benimde çocukluğuma inmek lazım galiba kaydirigubbakcemile2

çok düşündüm ve ne yapacağıma kesin karar verdim. ne kıza ne annesine bişey söylemiycem, kızı sınav filanda yapmıycam. demek o paranında elimden bi şekilde çıkacağı varmış. hem o insanı da tanıdım. ilerde daha değerli bişeyimin elimden gitmemesi için bi tecrübe oldu banada.tek sorun bunu unutup onları gördüğümde bişey olmamış gibi davranabilirmiyim acaba. o yaptığı halde yüzü kızarmıyosa bende görmemezlikten gelebilirim heralde....

sizde neden veriosunuz cnm istedigi herseyi begendiyse gitsin alsın durumuda kötü deil
benim kız kardeşiminde cüzdanıyla birlikte 150 tl parası gitmişti 10 gun sonra cuzdanını canım dediği arkadasında gördü kızda farketmiş dun aldım bak senin cüzdanından demiş apacık belliydi onun aldıgı ama söyleyemedi kardeşimde ama kesti o kızla ilişkisini

canım bu yüzden benim ve birçok tanıdığımın canı yandı.

düşünsene kimbilir daha kimlerin canını yakacak malını çalacak

sen ortaya çıkarmazsan kimbilir neler yapacak daha,insanlar güvenecek ona nelerini emanet edecekler.

yarın öbür gün bir arkadaşının alyansını çalarsa,yada başka bir arkadaşının taksidi kurs-okul ücreti ödemesi falan onları çalarsa?milleti zor duruma sokarsa?

demem o ki;

bir gizli kamera koy odaya,sonra davet et bir yere,ortalığa da altın kolye para artık ne varsa koy,yanlız öyle çok belli olacak yerlere koyma mesela çantanı açık bırak içinde cüzdanının bir tarafı görünsün.

muhakkak o odaya girecektir,sonrasında kameradan bahsetmeden eşyalarını çalıp çalmadığını sor dürüst kırmadan ve onu anlamaya çalışarak.

ha baktın ukala davranıyor iftira attın diye zırlıyo,o zaman kamera kayıtları var de,

aldıklarını geri verdikten sonra da arkadaşlarına gizli bi şekilde bu görüntüleri izlet ve arkadaşlıklarını bitirmelerini öner

umarım fikrimi ciddiye alırsınbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…