Hırsızlık :(

Benim bir tanıdığıminda incecik kolyesini adam resmen koparmış kadının boynunu jilet gibi kesmişti insanların gözü dönmüş etraf hırsız uğursuz dolu

Bu ulkede altin icin deprem sonrasi enkaz altindaki kadinlarin kollarina neler yaptilar, lutfen cocuklariniza altin kupe, kolye, bileklik takmayin.. aslinda sevindim desem yalan olmaz basiniza daha kotu bir sey gelmeden gitmis bileklik.. boncuklu bilekliklerden alin kopmayacak olanlardan hevesini alsin..

Evet Allahıma çok şükür... Pislik kadın.. Önemli olan bilezik değil. Ama ben onun bu yaptığı pislik yanına kar kalsın istemiyorum. O yüzden ortaya çıkarmam gerekiyor..
Ama hiç bir kanıtıniz sahidiniz yok bilezikden olduğunuz gibi kadınla kocası birde size iftira davası açmasin
Allah korusun maddi tazminat bile ödemek zorunda kalabilirsiniz o insanlara
Bizim evimizi resmen bir komşumuz soydu bildiğimiz halde kadından şikayetçi olamadık polis bile söyledi ben şimdi çıkar evlerini ararim ama esyalar altinlar orada olmazsa ki büyük ihtimal alıp baska yere koymuslardir suçlu siz çıkarsınız bana iftira atıyor diyebilir demişti

Enkaz altından insan kurtaracağız adi altında altin ve para aramaya otobüs otobüs insan gitmişti Istanbula bir şehirden adını yazmayayim

Fikir güzel ama bence tehlikeli canım . . 4 yaşında bi cocuk Allah korusun zarar verirse falan 2.yi almak için.
Yada şöyle yapılabilir onun olduğu ortamda artık takmıyorum bı kenara koydum derse bu seferde evi talan edebilir :/ her türlü riskli

evdeki kameralardan senin oldduğunu gördük daha ne kadar sessiz kalacaksın diye sor
En mantıklısi böyle dandik bı kamera alıp evin bir köşesine koysa o bile yeter bı iki kişi gördü mü zaten vardı derse ve kadın inanir

Hırsızlar aslında çok cahil oluyor

Nasıl bu kadar eminsiniz onun çaldığından? Kızınıza sordunuz mu bileziğin nerde diye. Sonuçta konuşabilecek yaşta. Bu arada herkes yazmış zaten küçük çocuklara altın takmayın lütfen.

Enkaz altından insan kurtaracağız adi altında altin ve para aramaya otobüs otobüs insan gitmişti Istanbula bir şehirden adını yazmayayim

Ne audi jeep ler, ne mercedesler vardi o yagmacilarin icinde. Bir sey yazarim da ban yemeyeyim, allahim bu milletin elinde aciz birakmasin ne cocuklar ne bobrekler gitti o gunlerde.

Çocuğuma bakıcı bakıyoduk öncesinden kamera taktırmıştık kayıtlarda çıktı getir o bileziği yoksa polise veririm diyin

Bakıcı olayı yalan olduğunu belli eder çünkü, babannesi bakıyor kızıma. Başka birşey bulmam gerekiyor ama kayınvalidem uğraşma artık geri getirmez alan diyor. Geri getirmese de onun gerçek yüzünü ortaya çıkarmak istiyorum..

Hırsızlığa karşı taktırmıştık deseniz.

Çocuklara takı takilmaz. Allah korusun kolye boğabilir, yüzük küpe yırtılabilir vs. Hele değerli takılar ya da sahte ama değerli gibi görülenler hiç takilmaz. Vicdansizin biri gelir üç kuruşluk küpe için, kolye için minicik çocuğa zarar verebilir. Bakin bir haberlere mini mini bedenlere ne işkenceler yapılıyor. Allah korusun canından bile olabilir yavrunuz eliniz bagrinizda kalırsınız. Bu minik kayıp size ders olsun. Bundan sonra takmazsınız inşallah.

herkesin kendi tercihi ama küçük çocuklara neden değerli eşya takılır ben anlamıyorum kusura bakmayın.. etrafta iyi niyetli olmayan çok insan var cesaret edip takamam ben o kadar pislik insanlar var ki çocuğa zara bile verebilirler...

Kızım gün boyu evde. Çıktıklarında da annem yada kayın validemin elini bırakmaz. Tek olarak bir yerde bırakmam yani. O yüzden takmıştık. Kreş gibi yerlere gitseydi zaten takmazdım..

Ne audi jeep ler, ne mercedesler vardi o yagmacilarin icinde. Bir sey yazarim da ban yemeyeyim, allahim bu milletin elinde aciz birakmasin ne cocuklar ne bobrekler gitti o gunlerde.
18 yaşında sarışın mavi gözlü 170 boylarinda zayıf anne babasi ölmüş evlatlık kiz arayanlari da unutmuyorum
Çoğu insanımız evrensel ahlak kriterlerinin ilk basamaginda bile değil daha da aşağılarda
Yani çok aşağıliklar

İstanbul'a, Avcılar'a mı? Korkunç.
Adi yardıma gidiyoruz deyip o enkaz altinda yagma edilecek altin kasa vs. Var mi diye gitmişler
Komşuları anlatıyor olsen bir bardak su vermezler güya Istanbula adam kurtarmaya gittiler diyor
Döndüklerinde bir araba daha almışlar
Allahim korusun bu insanlardan
Depremden cok bu yağmacı insanlardan korkarim çiğ çiğ insan yerler artik
Ki eskiden İstanbul bu kadar kalabalik değildi ülkemizde bu kadar Suriyeli bilmem ne yoktu şimdi hic düşünemiyorum neler olur

Eve çağırıp görebileceği bir yere para koyup siz mutfağa gitseniz fakat gözleseniz ne yapıyor diye. İş üstündeyken basarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…