Benim bir tanıdığıminda incecik kolyesini adam resmen koparmış kadının boynunu jilet gibi kesmişti insanların gözü dönmüş etraf hırsız uğursuz doluYa çocuklara böyle pahalı şeyler takmayın ya bizim bir yakının koca kadın yolda yürürken boynundan çekip almışlardı trabzon hasırını o kadar demişti annem çarşıya giderken bari takma diye siz dua edin çocuğunuza birşey olmamış
Ama hiç bir kanıtıniz sahidiniz yok bilezikden olduğunuz gibi kadınla kocası birde size iftira davası açmasinEvet Allahıma çok şükür... Pislik kadın.. Önemli olan bilezik değil. Ama ben onun bu yaptığı pislik yanına kar kalsın istemiyorum. O yüzden ortaya çıkarmam gerekiyor..
Enkaz altından insan kurtaracağız adi altında altin ve para aramaya otobüs otobüs insan gitmişti Istanbula bir şehirden adını yazmayayimBu ulkede altin icin deprem sonrasi enkaz altindaki kadinlarin kollarina neler yaptilar, lutfen cocuklariniza altin kupe, kolye, bileklik takmayin.. aslinda sevindim desem yalan olmaz basiniza daha kotu bir sey gelmeden gitmis bileklik.. boncuklu bilekliklerden alin kopmayacak olanlardan hevesini alsin..
Yada şöyle yapılabilir onun olduğu ortamda artık takmıyorum bı kenara koydum derse bu seferde evi talan edebilir :/ her türlü riskliFikir güzel ama bence tehlikeli canım . . 4 yaşında bi cocuk Allah korusun zarar verirse falan 2.yi almak için.
En mantıklısi böyle dandik bı kamera alıp evin bir köşesine koysa o bile yeter bı iki kişi gördü mü zaten vardı derse ve kadın inanirevdeki kameralardan senin oldduğunu gördük daha ne kadar sessiz kalacaksın diye sor
Enkaz altından insan kurtaracağız adi altında altin ve para aramaya otobüs otobüs insan gitmişti Istanbula bir şehirden adını yazmayayim
İstanbul'a, Avcılar'a mı? Korkunç.Enkaz altından insan kurtaracağız adi altında altin ve para aramaya otobüs otobüs insan gitmişti Istanbula bir şehirden adını yazmayayim
Aslında 4 yaşındaki çocuk kimin kolundan aldığını söyleyebilir sordunmu kızına
Çocuğuma bakıcı bakıyoduk öncesinden kamera taktırmıştık kayıtlarda çıktı getir o bileziği yoksa polise veririm diyin
Hırsızlığa karşı taktırmıştık deseniz.Bakıcı olayı yalan olduğunu belli eder çünkü, babannesi bakıyor kızıma. Başka birşey bulmam gerekiyor ama kayınvalidem uğraşma artık geri getirmez alan diyor. Geri getirmese de onun gerçek yüzünü ortaya çıkarmak istiyorum..
Çocuklara takı takilmaz. Allah korusun kolye boğabilir, yüzük küpe yırtılabilir vs. Hele değerli takılar ya da sahte ama değerli gibi görülenler hiç takilmaz. Vicdansizin biri gelir üç kuruşluk küpe için, kolye için minicik çocuğa zarar verebilir. Bakin bir haberlere mini mini bedenlere ne işkenceler yapılıyor. Allah korusun canından bile olabilir yavrunuz eliniz bagrinizda kalırsınız. Bu minik kayıp size ders olsun. Bundan sonra takmazsınız inşallah.Merhaba Arkadaşlar,
4 yaşındaki Kızımın koluna çocuklar için olan altın kelepçe bilezik almıştım.. Ve bilezik kolundan kayboldu. Ben çalışıyorum, evden pek çıkmıyor. Kayınvalidem bakıyor. Çıkarsa da annem yada kayınvalidemle çıkıyor. Eşimin bir akrabası var. Pek samimi değildik arada gelir giderdik. Kendisinin hırsız olduğunu daha önceden çok dile getirdi kayınvalidesi görümcesi vs. Ben pek inanmamıştım ama aynı odada otururken annemin parasını almış çantadan ve çıkmış gitmiş evden..
Neyse, bu bize çok gelip gitmeye başlamıştı son dönemlerde. 1 yaşında çocuğu var. O durmuyor diyerek 1 gün gelmese, ertesi gün kesin geliyordu. Bir gün ben yokken gündüz gelmiş kayınvalidem mutfaktayken bir hışımla evden çıkmış ve o gün bugündür gelmiyor.
Bileziğin kaybolduğunu duydu ama hiç tepki yok. Normal şartlarda çok sesli bir insan. Bağıra çağıra beddua falan okur yani. Ama hiç tepki vermiyor. Ve konuyu değiştiriyor. Bende artık onu evime asla almama kararı aldım. Onun aldığından eminiz artık. Çevre kuyumculara sorduk ama yakın çevreye götürüp bozduracak değil biliyoruz. Kimsenin günahını almak istemedim bu zamana kadar fakat, kendisini belli etti artık. Onun aldığını bir şekilde ortaya çıkarmak istiyorum. Benim alın terimi çatır çatır yemesini istemiyorum..
Uzun oldu kusura bakmayın.. Nasıl ortaya çıkarabilirim bu durumu ?
herkesin kendi tercihi ama küçük çocuklara neden değerli eşya takılır ben anlamıyorum kusura bakmayın.. etrafta iyi niyetli olmayan çok insan var cesaret edip takamam ben o kadar pislik insanlar var ki çocuğa zara bile verebilirler...
18 yaşında sarışın mavi gözlü 170 boylarinda zayıf anne babasi ölmüş evlatlık kiz arayanlari da unutmuyorumNe audi jeep ler, ne mercedesler vardi o yagmacilarin icinde. Bir sey yazarim da ban yemeyeyim, allahim bu milletin elinde aciz birakmasin ne cocuklar ne bobrekler gitti o gunlerde.
Adi yardıma gidiyoruz deyip o enkaz altinda yagma edilecek altin kasa vs. Var mi diye gitmişlerİstanbul'a, Avcılar'a mı? Korkunç.
Anlıyorum Yazık çocuğa, yerim onusordum tabi.. Nerede kızım birisimi aldı kolundan yada sen mi çıkardın nereye koydun diyorum bilmiyorum diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?