İyi de kızınız 4 yaşında.4 yaşında iken kızım o gün olan önemli herşeyi hatirlardi.Sormadiniz mi çocuğunuza?
Kizinin kolundan mi alinmis yani kizin bişey demedi mi belki yolda dustu ... çocuklarda takıyı seviyorum ama ortam kotu . Oğlumun bilekligini bir yere giderken takıyorum sadece ..
Bence iyi olmuş çalındığı, ucuz atlatmışsınız.
5 lira için insan öldüren katiller var bu memlekette. bir daha da küçücük çocuğa altın takmayın.
bende çok seviyorum ama 10 yaşındaki kızıma bile cesaret edip takamıyorum ,
bilekliği senın aldıgını biliyorum yaa geri getir yada seni polise sikayet edecem de ,
Bir daha evine almaÖylesine çirkef bir kadın ki. Kendisini haklı çıkarır benim de olmadık şeylerden huzurumu bozar. Öyle pis bir kadın yani. İnsanların arkasından atıp tutan. Olur olmaz şeyleri söyleyen. O yüzden böyle direk söyleyememm
Çaldıkları hep yanına kar kalmış, insanlar sustukça aptal yerine koymuş. Siz bu oyunu bozun bence. Kadına açık açık söyle; şimdiye kadar çaldıklarından haberdarım, çocuğumun bilekliğiyle bir alakan olabilir mi acaba diye boz gitsin. Geri vermese bile kimsenin aptal olmadığını anlasın.
Bir daha evine alma
Gelirse kapına kov
Yüzüne yüzüne söyle
Kovacak mecbur,hırsızın ne işi var evimdeAlmam asla.. Kayınvalideme söyledim. Sakın ben yokken de alma gerekirse kov dedim. Nasıl yapıyım kapıya gelene diyor. Bana bir yararı olmayan aksine zararı olan insanın evimde de hayatımda da yeri yok
4 yaşındaki çocuk mu altın takı seviyor?Bende takmak istemiyordum her zmaan. Ama kayınvalidem çok heveslidir böyle şeylere. O istedi kızımda seviyordu öyle takıyordu. Böyle olacağını bilsem takar mıydım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?