Hırsızlık :(

Gokyuzumm

İki meleğim♥
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
241
120
103
Merhaba Arkadaşlar,

4 yaşındaki Kızımın koluna çocuklar için olan altın kelepçe bilezik almıştım.. Ve bilezik kolundan kayboldu. Ben çalışıyorum, evden pek çıkmıyor. Kayınvalidem bakıyor. Çıkarsa da annem yada kayınvalidemle çıkıyor. Eşimin bir akrabası var. Pek samimi değildik arada gelir giderdik. Kendisinin hırsız olduğunu daha önceden çok dile getirdi kayınvalidesi görümcesi vs. Ben pek inanmamıştım ama aynı odada otururken annemin parasını almış çantadan ve çıkmış gitmiş evden..

Neyse, bu bize çok gelip gitmeye başlamıştı son dönemlerde. 1 yaşında çocuğu var. O durmuyor diyerek 1 gün gelmese, ertesi gün kesin geliyordu. Bir gün ben yokken gündüz gelmiş kayınvalidem mutfaktayken bir hışımla evden çıkmış ve o gün bugündür gelmiyor.

Bileziğin kaybolduğunu duydu ama hiç tepki yok. Normal şartlarda çok sesli bir insan. Bağıra çağıra beddua falan okur yani. Ama hiç tepki vermiyor. Ve konuyu değiştiriyor. Bende artık onu evime asla almama kararı aldım. Onun aldığından eminiz artık. Çevre kuyumculara sorduk ama yakın çevreye götürüp bozduracak değil biliyoruz. Kimsenin günahını almak istemedim bu zamana kadar fakat, kendisini belli etti artık. Onun aldığını bir şekilde ortaya çıkarmak istiyorum. Benim alın terimi çatır çatır yemesini istemiyorum..

Uzun oldu kusura bakmayın.. Nasıl ortaya çıkarabilirim bu durumu ?

Kizinin kolundan mi alinmis yani kizin bişey demedi mi belki yolda dustu ... çocuklarda takıyı seviyorum ama ortam kotu . Oğlumun bilekligini bir yere giderken takıyorum sadece ..

Alması neysede altın kelepce çocuğun kolunda ne arıyor ya başka kötü bir insan denk gelse ne olcak?
Küçükken amcam kuyumcuymuş babam sürekli getiririrmis bana bilezik, bende her cıktıgımda dışarda kaybolur gelirmişim. Cocuk bu ne yapacağı belli mi olur?

Çaldıkları hep yanına kar kalmış, insanlar sustukça aptal yerine koymuş. Siz bu oyunu bozun bence. Kadına açık açık söyle; şimdiye kadar çaldıklarından haberdarım, çocuğumun bilekliğiyle bir alakan olabilir mi acaba diye boz gitsin. Geri vermese bile kimsenin aptal olmadığını anlasın.

bende çok seviyorum ama 10 yaşındaki kızıma bile cesaret edip takamıyorum ,

bilekliği senın aldıgını biliyorum yaa geri getir yada seni polise sikayet edecem de ,

Ben kuçukken sanırım 6 7 annemin kız arkadaşı bana küpe alıyor ve düşürmemem için yapıştırıyorlar...yıllarca kullandım onu ben,kullagimdan kuyumcu pense gibi bir seyle cikarmiştı...düşünuyorum da Allah korumuş

İyi de kızınız 4 yaşında.4 yaşında iken kızım o gün olan önemli herşeyi hatirlardi.Sormadiniz mi çocuğunuza?

İyi de kızınız 4 yaşında.4 yaşında iken kızım o gün olan önemli herşeyi hatirlardi.Sormadiniz mi çocuğunuza?

Kızım çıkarmaz dışarda. Düşecek birşey de değil. Güç ile yana çekelerek çıkan kelepçelerdendi. Kızım çıkarsa bile evde biryere koyar ve oraya koyduğunu söyler. Oda bilmiyor. En ufak bir kağıt parçasını bile koyduğunda buraya koydum ben yaptım der. O çıkarsa bilir ve söyler yani. Ama bilmiyorum diyor.

Kizinin kolundan mi alinmis yani kizin bişey demedi mi belki yolda dustu ... çocuklarda takıyı seviyorum ama ortam kotu . Oğlumun bilekligini bir yere giderken takıyorum sadece ..

Yolda düşecek birşey değil. Kelepçeydi. Yandan çıkarıp kuvvet uygulayıp birbirinden ayırarak çıkıyordu. KEndisi çıkarsa ben yaptım çıkardım der. Öyle şeyleri asla unutmaz. Onun dikkatini dağıtarak o gün aldı ve gitti. Ama ben ne diyeceğimi bilmiyorum..

Bence iyi olmuş çalındığı, ucuz atlatmışsınız.
5 lira için insan öldüren katiller var bu memlekette. bir daha da küçücük çocuğa altın takmayın.

Bende takmak istemiyordum her zmaan. Ama kayınvalidem çok heveslidir böyle şeylere. O istedi kızımda seviyordu öyle takıyordu. Böyle olacağını bilsem takar mıydım hiç

bende çok seviyorum ama 10 yaşındaki kızıma bile cesaret edip takamıyorum ,

bilekliği senın aldıgını biliyorum yaa geri getir yada seni polise sikayet edecem de ,

Öylesine çirkef bir kadın ki. Kendisini haklı çıkarır benim de olmadık şeylerden huzurumu bozar. Öyle pis bir kadın yani. İnsanların arkasından atıp tutan. Olur olmaz şeyleri söyleyen. O yüzden böyle direk söyleyememm

Bir daha evine alma
Gelirse kapına kov
Yüzüne yüzüne söyle

Bende böyle birşey yapmak istiyorum fakat başka bir yol bulmam lazım. Direk söylesem inkar eder ve kötü ben olurum.

Bir daha evine alma
Gelirse kapına kov
Yüzüne yüzüne söyle

Almam asla.. Kayınvalideme söyledim. Sakın ben yokken de alma gerekirse kov dedim. Nasıl yapıyım kapıya gelene diyor. Bana bir yararı olmayan aksine zararı olan insanın evimde de hayatımda da yeri yok

Bende takmak istemiyordum her zmaan. Ama kayınvalidem çok heveslidir böyle şeylere. O istedi kızımda seviyordu öyle takıyordu. Böyle olacağını bilsem takar mıydım hiç
4 yaşındaki çocuk mu altın takı seviyor?
En fazla boncuklu bileklik takarsınız onu sever yani.
Olan olmuş artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…