Hırsızlık :(

Ben diğer bir konuya değinmek istiyorum. Bundan yirmi küsur yıl önce. Ben 5-6 yaşlarındayken bileğinde ince bir bilezik vardı. Kapının önünde oynuyordum. Annemin balkondan içeri girdiği 5 dk lık arada kaçırıldım. Çocukluk işte biraz da kendi ayağımda gittim diyebiliriz. Benim bileziğim çalındı ve yasadigimiz şehirde hiç bilmedigim bir yere birakildim. Düsünün artık o zamanlar şimdiye göre kat kat güvenli. Sonuç itibatiyle bir sekilde eve geldim ama yaşadığım olayın korkusunu yıllarca üzerimden atamadım. O yüzden nolur bir daha takmayın.

İlave olarak 4 yaşındaki çocuğunuzu ne diyor sorunca. Çok ufak bir ihtimal ama bileğinden düşmüş falan olamaz mı

Ben diğer bir konuya değinmek istiyorum. Bundan yirmi küsur yıl önce. Ben 5-6 yaşlarındayken bileğinde ince bir bilezik vardı. Kapının önünde oynuyordum. Annemin balkondan içeri girdiği 5 dk lık arada kaçırıldım. Çocukluk işte biraz da kendi ayağımda gittim diyebiliriz. Benim bileziğim çalındı ve yasadigimiz şehirde hiç bilmedigim bir yere birakildim. Düsünün artık o zamanlar şimdiye göre kat kat güvenli. Sonuç itibatiyle bir sekilde eve geldim ama yaşadığım olayın korkusunu yıllarca üzerimden atamadım. O yüzden nolur bir daha takmayın.

İlave olarak 4 yaşındaki çocuğunuzu ne diyor sorunca. Çok ufak bir ihtimal ama bileğinden düşmüş falan olamaz mı
Bize de alinirdi bilezik ama hayatta takilmazdi kolumuza , eskiden kacirilirsiniz deyip cekmecelere saklanirdi
Ben hep sehir efsanesi sanardim ama gercekmis demek ki
Cok gecmis olsun , korkunc bir travma olmali

rol 1
herkese haber salacaksın onun kulağına gidecek herkese polise haber verdim polis var de aradaşımız özel ilgilenecek de bu konuyla falan böyle göz dağı ver.
kamera varmış apartmanda bizim bile yeni haberimiz oldu bizim evin girişi gözüküyor oradan bişeyler çıkartacak diye baya emin konuş. hatta onun bulunduğu ortamda söyle ve hareketlerine dikkat et kaşına gözüne.
eğer çok eminsen,
Polis arkadaşımız bizde şuanda, seninle bir ilgisi olabilir mi de?

Evet Allahıma çok şükür... Pislik kadın.. Önemli olan bilezik değil. Ama ben onun bu yaptığı pislik yanına kar kalsın istemiyorum. O yüzden ortaya çıkarmam gerekiyor..
Kesinlikle haklısınız. Pislik bir hareket

Gğnahını almayayım diyorsunuz ama bildiğiniz kadını hırsız tuttunuz gözünüz gördü mü hayır !!gidersiniz polise şikayet edersiniz netice de dedektif büro amirliği değil burası

Açıkçası ben bu yaşımda korkuyorum takmaya altın bileklik vs.
Zaman kötü, insanların ne yapacağı belli olmaz. 5 tl için adam öldürülen bir devirdeyiz artık.

Benimde var kolumda 2 emniyetli .Ama bi baktım mutfakta hop düştü kolumdan .Ondan sonra çıkardım koydum birde zor cıkıyor anlamadim gitti .Belki düstü .

bu konuda benim de kötü bir hatıram var o yüzden kızıma bilezik kolay kolay takmam
5-6 yaşlarındaydım bir bileziğim vardı kolumda o zamanlar tabii şimdiki kadar kötü değil ortalık ve sürekli dışarıda oynardım eve girmezdim nerdeyse
neyse bir gün bir adam geldi aaa dedi bileziğin yamulmuş ver yaptırıp sana geri getireyim dedi ben de verdim ama tabii gidiş o gidiş bi daha da geri gelmedi
Allahtan daha kötü birşey yaşamadım diyorum şimdiki haberleri okudukça sadece bilezikle kurtarmışım

Merhaba Arkadaşlar,

4 yaşındaki Kızımın koluna çocuklar için olan altın kelepçe bilezik almıştım.. Ve bilezik kolundan kayboldu. Ben çalışıyorum, evden pek çıkmıyor. Kayınvalidem bakıyor. Çıkarsa da annem yada kayınvalidemle çıkıyor. Eşimin bir akrabası var. Pek samimi değildik arada gelir giderdik. Kendisinin hırsız olduğunu daha önceden çok dile getirdi kayınvalidesi görümcesi vs. Ben pek inanmamıştım ama aynı odada otururken annemin parasını almış çantadan ve çıkmış gitmiş evden.. :oha:

Neyse, bu bize çok gelip gitmeye başlamıştı son dönemlerde. 1 yaşında çocuğu var. O durmuyor diyerek 1 gün gelmese, ertesi gün kesin geliyordu. Bir gün ben yokken gündüz gelmiş kayınvalidem mutfaktayken bir hışımla evden çıkmış ve o gün bugündür gelmiyor.

Bileziğin kaybolduğunu duydu ama hiç tepki yok. Normal şartlarda çok sesli bir insan. Bağıra çağıra beddua falan okur yani. Ama hiç tepki vermiyor. Ve konuyu değiştiriyor. Bende artık onu evime asla almama kararı aldım. Onun aldığından eminiz artık. Çevre kuyumculara sorduk ama yakın çevreye götürüp bozduracak değil biliyoruz. Kimsenin günahını almak istemedim bu zamana kadar fakat, kendisini belli etti artık. Onun aldığını bir şekilde ortaya çıkarmak istiyorum. Benim alın terimi çatır çatır yemesini istemiyorum..

Uzun oldu kusura bakmayın.. Nasıl ortaya çıkarabilirim bu durumu ? :kızgın:
Gerçeğe yakın takılar var onlardan alın ve takın kızın koluna yeni bilezik yaptık deyin sağa sola

Belki yine gelir ve suç üstü yaparsınız

Eğer anlaşılmıyorsa bileziğin sahte olduğu ağzı sulanacaktir tekrar

Ya çocuklara böyle pahalı şeyler takmayın ya bizim bir yakının koca kadın yolda yürürken boynundan çekip almışlardı trabzon hasırını o kadar demişti annem çarşıya giderken bari takma diye siz dua edin çocuğunuza birşey olmamış :anne:

Merhaba Arkadaşlar,

4 yaşındaki Kızımın koluna çocuklar için olan altın kelepçe bilezik almıştım.. Ve bilezik kolundan kayboldu. Ben çalışıyorum, evden pek çıkmıyor. Kayınvalidem bakıyor. Çıkarsa da annem yada kayınvalidemle çıkıyor. Eşimin bir akrabası var. Pek samimi değildik arada gelir giderdik. Kendisinin hırsız olduğunu daha önceden çok dile getirdi kayınvalidesi görümcesi vs. Ben pek inanmamıştım ama aynı odada otururken annemin parasını almış çantadan ve çıkmış gitmiş evden.. :oha:

Neyse, bu bize çok gelip gitmeye başlamıştı son dönemlerde. 1 yaşında çocuğu var. O durmuyor diyerek 1 gün gelmese, ertesi gün kesin geliyordu. Bir gün ben yokken gündüz gelmiş kayınvalidem mutfaktayken bir hışımla evden çıkmış ve o gün bugündür gelmiyor.

Bileziğin kaybolduğunu duydu ama hiç tepki yok. Normal şartlarda çok sesli bir insan. Bağıra çağıra beddua falan okur yani. Ama hiç tepki vermiyor. Ve konuyu değiştiriyor. Bende artık onu evime asla almama kararı aldım. Onun aldığından eminiz artık. Çevre kuyumculara sorduk ama yakın çevreye götürüp bozduracak değil biliyoruz. Kimsenin günahını almak istemedim bu zamana kadar fakat, kendisini belli etti artık. Onun aldığını bir şekilde ortaya çıkarmak istiyorum. Benim alın terimi çatır çatır yemesini istemiyorum..

Uzun oldu kusura bakmayın.. Nasıl ortaya çıkarabilirim bu durumu ? :kızgın:
Küçük çocuklarda dikkat çekici değerli eşyaya karşıyım ben minik küpelerden bile çekiniyorum ortam kötü

Aslında 4 yaşındaki çocuk kimin kolundan aldığını söyleyebilir sordunmu kızına

kızıma asla değerli takı takmam .ancak ozel günde benim gözetımımde takabilir .zaten çocuklar renkli Barbie hello kity tarzı ucuz takıları daha çok seviyorlar altını biz kendi egomuz için alıyoruz çocuklara

Kuyumcularin genel bir merkez gibi bir seyi vardi adini tam hatirlayamadim ama alyanslarimi kaybedince orayi arayip bilgi vermistim. Sizde arayin isterseniz

Gerçeğe yakın takılar var onlardan alın ve takın kızın koluna yeni bilezik yaptık deyin sağa sola

Belki yine gelir ve suç üstü yaparsınız

Eğer anlaşılmıyorsa bileziğin sahte olduğu ağzı sulanacaktir tekrar

Fikir güzel ama bence tehlikeli canım . . 4 yaşında bi cocuk Allah korusun zarar verirse falan 2.yi almak için.

Back
X