Hırsızlık :(

Dün kayın validemle bir ortamda kavga etmişler. Gene konusu açılmış oda hemen zıplamış ben almadım benden mi şüpheleniyorsunuz bilmem neler neler. Evhama düşmüş hemen. Niye üzerine alınıyorsun yaran mı var demiş kayın validemde. Burada bir sürü kişi var onlar niye üzerine alınmadı demiş. Kötü tartışmışlar. Geline de soracağım diyormuş. Gelsin sorsun bakalım niye görünce yüzüme bakmıyor o zaman dedim bende. Kadının anneside varmış o ortamda. Annesine sürekli hadi eve gidelim diyip duruyormuş. Oda gitmek istiyorsan sen git ben burdayım demiş. Çekmiş gitmiş evine. Kendini belli etmiş gibi algılıyorum ben bu durumu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yada şöyle yapılabilir onun olduğu ortamda artık takmıyorum bı kenara koydum derse bu seferde evi talan edebilir :/ her türlü riskli
Bence direk köşeye sıkıştırsın :-) :-) iyi insanlar pek plan yapamaz direk dobra dobra konuşmak ister hep ama şartlar plan yapmaya mecbur birakiyor . malum art niyetli insanlar işleri entrika oldugundan . saf iyi kapli insanlarda mecburen planla karsilik vermek zprunda kaliyo. Ama cesur olup köşeye kıstirip dövüm soyletmek çaldigi şeyo elinden almak ne guzel olurdu

Dün kayın validemle bir ortamda kavga etmişler. Gene konusu açılmış oda hemen zıplamış ben almadım benden mi şüpheleniyorsunuz bilmem neler neler. Evhama düşmüş hemen. Niye üzerine alınıyorsun yaran mı var demiş kayın validemde. Burada bir sürü kişi var onlar niye üzerine alınmadı demiş. Kötü tartışmışlar. Geline de soracağım diyormuş. Gelsin sorsun bakalım niye görünce yüzüme bakmıyor o zaman dedim bende. Kadının anneside varmış o ortamda. Annesine sürekli hadi eve gidelim diyip duruyormuş. Oda gitmek istiyorsan sen git ben burdayım demiş. Çekmiş gitmiş evine. Kendini belli etmiş gibi algılıyorum ben bu durumu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Baya belli etmiş :-) :-) kocasi dürust insansa kocasina şikayet edin :-)

Baya belli etmiş :-) :-) kocasi dürust insansa kocasina şikayet edin :-)

Oda bir acayip açıkçası. Cumartesi günü aynı organizasyondaydık. Bir konuşma çabaları var görseniz, çıldırırsınız. Başkasıyla konuşuyorum araya girip konuşmaya çalışıyor bir şeyler soruyor..:sinirli::KK62: Muhatap olmadım yüzüne bakmadan sorduğuna cevap verdim çıktım oradan. Yahu bir suçun yoksa çek kenara annem yaşında kadınsın.. Bak canım şöyle böyle. Benden şüpheleniyorsan ben almadım falan de ne biliyim. Hem kayınvalideme o gelininede soracağım diyor hem konuşma çabaları. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :mad:

Ben küçükken altın bileziğim vardı. Kolumdayken kırılıp düşmüştü. Kızınıza sordunuz mu ne diyor?

Ben kuçukken sanırım 6 7 annemin kız arkadaşı bana küpe alıyor ve düşürmemem için yapıştırıyorlar...yıllarca kullandım onu ben,kullagimdan kuyumcu pense gibi bir seyle cikarmiştı...düşünuyorum da Allah korumuş
Neee:)

Ne kendim takarım altın ne de çocuklarıma takarım. İnsanın en yakınları bile bir yüzük, küpe için cinayet işleyebiliyor. Ne gereği var?

Back
X