Hislerim doğru mu? Kafayi yiyeceğim...

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Konuya nasıl giriş yapacağım bilemiyorum.

Dün 1 saatlik bir mesafeden misafirlerimiz geldi,dayım yengem,18 yaşlarında erkek kuzenim ve 24 yaşlarında kız kuzenim. Sanırım 2-3 gün daha burdalar. Dayım yengem ve erkek kuzenim üst katta annemde kalıyorlar,kızkardeşim ve kiz kuzenim gece bizim evde kalıyor. Gunduz beraberiz.Kuzenlerim canlarım, yengem ve dayım da öyle ama (parmagimin titremesinden çok zor yaziyorum) dayımın bir hareketini gördüm.
Eşim iki kızım ve dayım balkondaydı, eşimle küçük kızım içeri girdi, büyük kızım dayimla balkonda kaldi. Ben belli etmeden izliyorum. Dayım kızımın kolunu gidikladi,kızım kikirdadi 'yaa..yapma'filan dedi kurtulmaya çalıştı.Sonra yanıma geldi,dayım da arkasından poposuna bakti. Yemin ederim o an düşüp bayılabilirdim. Ilk an hadi sakalastilar diyelim,bu poposuna bakma nedir?
Sizce ben napayım? Nasıl emin olunabilir ki. Biz yanına gitmeyiz o da defolur gider ama benim aklım yaşadığı yerdeki kızımın yasiti bir kızda. Dayım haftaiçi uzak bir yerde çalışıyor,haftasonu ailesinin yanına gidiyor. Bir başka dayımın torunuysa dayımlarda kalıyor. Bu kız da benim kızım gibi 6bucuk yaşında ve annesiyle babası boşandığı için dayimlarda kaliyor. E iki dayım aileleri de evleri yakın diye hep beraberler. Dayım gerçekten hissettiğim gibi bir pislikse benim yapabileceğim şey nedir? Ben artık normale donemem Kafamda hep acaba olacak...

Son düzenleme:
büyük kızınız 6 yaşında mı ? Valla hanımefendı ben artık ızledıgım haberlerden yola cıkarak kımseye guvenemez oldum babam esımde buna dahıl o yuzden kızlarınızı gozunuzun önünden ayırmayın babaymıs abıymıs dayıymıs kımseye guvenmeyın. Ve kızınıza öğretin o el şakalarına dahi müsade etmesin. Ben 91 doğumluyum benım cocuklugumda boyle seyler olur muydu bılmıyorum bıle kısa kısa sortlarla komsulara gıder yarı geceye kadar evlerınden cıkmazdım sokaktaydım ama benım bır huyum vardı kı hala var kendıme asla dokundurmam annem bıle olsa benı opemez buna benı annem alıstırmadı ama ben boyleyım suan bıle annem benı opemez opsede sılerım falan sızde cocugunuza öğretin bırı sana dokununca elıne sacına dahı olsa kızsın dokundurmasın dokunacagını anladıgında. Artık devır ıgrenc bı devır he kötü niyeti olmayadabılır kucuk oldugu ıcın yuruyusu komık gelmıste olabılır ne bılım bakısı goren sızsınız ve ıyı nıyet mı kotu nıyet mı oldugunu daha ıyı anlarsınız kı ıcınıze hangısı en cok dogmussa o dogrudur.

Mesela benım esımın dayısı gorumcelerımle (biri lise biri üniv. öğrencisi) dokunur gıdıklar falan kendınce şakalasır sever. Ben alışık olmadıgım ıcın bu durumu garipsiyorum ama adamın kötü niyetli oldugunu dusunmuyorum benım babam bıle bana o sekılde yaklasamadıgı ıcın tuhaf gelıyor babam anca burnumu sıkabılırdı bı tek ona ızın verırdım hala da öyle :) ama eşimin ailesine bu el hareketleri tuhaf gelmıyor hatta guluyorlar bır tek tıp tıp bakan benım kı ben ıstemem kardesımın kızıma oyle hareket yapmasını ben uyarırım oyle saka yapma dıye bana doğru gelmıyor devır oyle devır kı kızı erkegıde kalmadı. En hassas oldugum konu lutfen ıyıce gozlemleyın dayınızı bu durumda ne yapılır terslemekten baska bılemıyorum ama dayınızıda baska hareketı olursa tersleyın

Poposuna bakti derken ? Açip mi bakti ? Hic anlamadim ya. Bezli yeni yuruyen cocuk olsa pek tatli gozukuyor dicem ama 6 yasinda kiz.
Yok tabiki açmadı. Kızım onun yanından uzaklaşırken arkasından süzdü.Kucagina filan da oturtmaya çalıştı öncesinde

Yok tabiki açmadı. Kızım onun yanından uzaklaşırken arkasından süzdü.Kucagina filan da oturtmaya çalıştı öncesinde
Dayınız kac yasında ve kendı cocuklarına karsı davranısları nasıl. Acaba babalık duygusu ıle mı davranıyor dıye ıyı dusunmeye calısıyorum ama yıne de oyle bakması hos degıl.

Dayınız kac yasında ve kendı cocuklarına karsı davranısları nasıl. Acaba babalık duygusu ıle mı davranıyor dıye ıyı dusunmeye calısıyorum ama yıne de oyle bakması hos degıl.
Yasini tam bilmiyorum 40-45 arasıdır,çocuklarına karşı çok iyi bir baba hatta bende çok severdim dayımı. Inş.ben yanılıyorumdur,ins.sapikca değil de iyi niyetlidir ama bana hiç öyle gelmedi

Olursa(Allah korusun) bir sonraki hamleye kadar emin olamayacaksınız.

Ve bence bu emin olmaktan beter.

İnşallah size öyle gelmiştir.

Bende artik cok hassasim bu konularda neler neler duyduk hic bir harekete hic bir bakışa masumane bakamıyorum ne acı bir durum.. peki nasil bir bakisti arkasindan bakma gibi mi bi noktaya mi odakli
Odaklanarak. Ya elim hala titriyor cevap yazamiyorum

Olursa(Allah korusun) bir sonraki hamleye kadar emin olamayacaksınız.

Ve bence bu emin olmaktan beter.

İnşallah size öyle gelmiştir.
Işte biraz da ondan açtım konuyu. Emin olunamazki kim kızını yem eder Onların ordaki kıza da yapiyormudur kafayı yiyeceğim. Hiçbiri de farketmez uyanık degiller

Ortalık pislik kaynıyor lütfen bir daha kızınızı yanına yaklastirmayin ve uyarın kimsenin sana dokunmasına eklemesine izin verme diye gözünüz dayınızın üzerinde olsun bende hoşlanmadım popova bakmak nedir

Uzak tutman gerek. Yok artık dedim bu nasıl bişey anlamadım

Odaklanarak. Ya elim hala titriyor cevap yazamiyorum
Sakin olun lütfen cok zor bir durum icerisindesiniz farkindayim bu durumda bir şey soyleseniz dahi hic bir seyi kabul etmez o yüzden kizinizi karsiniza alin sohbet tarzinda akraba dahi olsa kimseyle sakalasmamasi yaklasmamasi gerektiğini rahatsiz oldugunda yaninniza gelmesi gerektigini soyleyin yapmış da zaten belli ki akli basinda bir cocugunuz var .. gözünüz uzerinde olsun 18 yasinda 50 yasinda farketmez öyle bir zamandayiz ki kiz erkek farketmeksizin kimseye güvenilmiyor cok uzuldum ... aklima şunu da yapmak geliyor ama dogrulugu tartisilir o tarz bir haberden bahsedip oyle kisilere duydugunuz kin i oyle pislik bir dille anlatin ki korksun yani daha ne denir bilemedim.

Yasini tam bilmiyorum 40-45 arasıdır,çocuklarına karşı çok iyi bir baba hatta bende çok severdim dayımı. Inş.ben yanılıyorumdur,ins.sapikca değil de iyi niyetlidir ama bana hiç öyle gelmedi
Sizin o an hissettiğiniz şey önemli çünkü ben kadınların hislerinin doğru oldugunu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…