- 3 Eylül 2010
- 1.247
- 3.104
- 333
Geç yazıyorum dışarıdayız. Bugün başka bir falso görmedim,bir bakış vb. Sabah biz kahvaltı yapıyorduk,carprazimizda balkon var onlar ordaydı. Baksa gorurdu yani gizli değildim. Kızımın yakınındaki herkesi gözlemliyorum korkuyorum açıkçası. Bir de biri sormuş,kızımın üstünde tayt tişört vardı.Öncelikle geçmiş olsun...
Neden belli etmeden izliyordunuz? Anlatımınızda bir yandan ilk kez böyle bir olay görmüş gibisiniz, bir yandan da belli etmeden bir kimseyi izlemek için önceden şüphelenmek lazım... Bir de kızınız balkondan yanınıza gelirken dayınız kızın size doğru geldiğini göremeyecek bir mesafede miydi? Sizi göremeyecek bir açıda iseniz bayağı bayağı saklanarak izlemeniz gerek. Ama eğer saklanmadan bakıyorsanız bu durumda da dayınızın sizi farketmesi gerekir kızınız size doğru gelirken. Potansiyel sapıklar aynı zamanda mevcut durumlarından dolayı çok da dikkatlilerdir. Dolayısı ile eğer sizi farkettiği bir açıda iseniz, dayınız risk alıp kızınızın poposuna bakmaz.
Biraz daha sorduğum sorularla alakalı bize done verebilirseniz daha iyi değerlendirebiliriz sanki? Bu hali ile biraz eksik var gibi, ne olur kusura bakmayın.
Çok iyi niyetlisin be canım senin gözün hiç daldı mi öyleKesinlikle olamaz diyemeyiz, çivisi çıktı dünyanın
Ama dayınızı iyi kötü tanırsınız.
Ne bileyim belki daldı bir an gözü takıldı farkına bile varmadı. Olabilir yani.
Hemen sapıklıkla yaftalamamak lazım.
Bir falsosu olmadığı sürece anlamanız da mümkün olmayacak.
Tetikte olmak uyanık olmak güzel ama yine de dayınıza karşı kalbinizi bozmayın şimdilik.
Belki adam o an başka birşeye odaklanmıştır. Olur ya bazen, alakasız bir anda alakasız birşey gelir aklımıza, dalarız.
Öyledir inşallah.
Neden olmasın, yorumları okuyun kaç kişi farkında olmadan saçma sapan yerlere daldığını söylemiş.Çok iyi niyetlisin be canım senin gözün hiç daldı mi öyle
Babasına güvenip çocuğumu bırakmayacaksam neden o adamdan çocuk yapayım??büyük kızınız 6 yaşında mı ? Valla hanımefendı ben artık ızledıgım haberlerden yola cıkarak kımseye guvenemez oldum babam esımde buna dahıl o yuzden kızlarınızı gozunuzun önünden ayırmayın babaymıs abıymıs dayıymıs kımseye guvenmeyın. Ve kızınıza öğretin o el şakalarına dahi müsade etmesin. Ben 91 doğumluyum benım cocuklugumda boyle seyler olur muydu bılmıyorum bıle kısa kısa sortlarla komsulara gıder yarı geceye kadar evlerınden cıkmazdım sokaktaydım ama benım bır huyum vardı kı hala var kendıme asla dokundurmam annem bıle olsa benı opemez buna benı annem alıstırmadı ama ben boyleyım suan bıle annem benı opemez opsede sılerım falan sızde cocugunuza öğretin bırı sana dokununca elıne sacına dahı olsa kızsın dokundurmasın dokunacagını anladıgında. Artık devır ıgrenc bı devır he kötü niyeti olmayadabılır kucuk oldugu ıcın yuruyusu komık gelmıste olabılır ne bılım bakısı goren sızsınız ve ıyı nıyet mı kotu nıyet mı oldugunu daha ıyı anlarsınız kı ıcınıze hangısı en cok dogmussa o dogrudur.
Yasini tam bilmiyorum 40-45 arasıdır,çocuklarına karşı çok iyi bir baba hatta bende çok severdim dayımı. Inş.ben yanılıyorumdur,ins.sapikca değil de iyi niyetlidir ama bana hiç öyle gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?