Hislerim doğru mu? Kafayi yiyeceğim...

ya benim de bazen gözüm dalıyor otobüste metroda bi bakıyorum insanların bi bölgesine dalmışım, diyorum inşallah farketmemişlerdir. acaba böyle bir dalma olmuş olabilir mi? inşallah öyledir ve kötü niyet yoktur.

ayni durumla bir daha karsilasirsaniz allah korusun direk tersleyin farkettiginizi anlarsa bisey yapamaz kovamazsinİzda simdi ne diyebilirsiniz ki gozunuz uzerinde olsun

Ya acaba arkasından normal baktı siz mi yanlış anladınız diyeceğim de normal baksa bu kadar dikkatinizi çekmedi sanırım. Allah kahretsin böyle insanları cidden günah boynuna.
Eğer öyle bir durumdan net şüpheleniyorsanız bence sessiz kalmayın derim. Valla dayı mayı hiç umursamayın, gerekirse sizi kötü bilsinler ama o adam birşey yapamasın kimseye.

masum bi bakış değildi demek ki şüphelendiyseniz ben boşa olduğunu sanmıyorum. dayıyla konuşun çocuğumuza eğitim veriyoruz mahremiyet sınırlarına dikkat edersen sevinirim diye

Valla bu devirde böyle kuşkulanmak normal,takipte kalın

Bilemedim ama cok iyi tanımıyorsun anladığım kadarıyla dayını zira tanısan daha farklı düşünüyor olurdun.
Yani kesin kötü niyetli yada kesin iyi niyetliydi gibi net olurdun.
Bu durumda ikisini tek bırakmamakla başlayabilirsin işe. Yanlarında ol.
Önlem almak iyidir her zaman.
Hem olabileceklerin önünü kesmek,hemde kötü değilse niyet kalp kırmamak adina.
İnşallah yanılıyorsundur bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…