Hissikablelvuku

Whitechocolate-2020 madem ki senede 1 kere o zaman idare et boş ver. Sıkıldıkça zaman hiç geçmez seni anlayabiliyorum.
Tuvalet dışarda
Aynı kaptan yemekler yeniyor
Kalan yemekler tekrar tencereye dökülüyor çoğu zaman .
Hamileyim
Uzanıp dinlensem bişey demezler ama erkekler girip çıkıyo odalara
Eşimin erkek kardeşleri falan
Toplamda üç oda
İğteniuoırm yemeklerden
Kahvaltıdan
Eşim de köy işleri yapıyor mecburi
Sadece anne babası olsa ok ama kardeşler elti görümceler
Dediğin gibi senede bir diye sabrediyorum eşim için ama İnan bazı şeyler senede bir de zor geliyor
Bir iki gün değil ki
Uzun oldu kusura bakma
Teşelkrğler

Offf çok fena Allah yardımcın olsun ya walla zor..
Tuvalet ve yemek olayından sonra zaten söylenecek bir şey kalmadı ay ben kötü oldum senin yerine

Bizim köyümüzde aynı bu şekilde . Sadece wc si içeride olanı.
Vallahi seni çok iyi anlıyorum . Ben gitmiyorum ama sen mecbur gideceksin.
Senede 1 seferse idare etmek zor olmasa gerek değil mi ?

Sen bayramı evde mi geçiriyorsun canım ?
Aynen kocalarının köleleri olmayınseviyorlar.

bunlar tertemiz kafayı yemiş jsjsjsjs
ben babama diklenip erkek arkadaşımla eve çıkıyorum dersem babam o bi birey demez önce temiz döver ahahahahahahahahahaha şaka bi yana reddeder siler beni,ne ölüne ne dirine der yani her babanın kaldıracağı şeyler farklıdır,mesela benim babam sevgilimin olmasına bisey demez öğrenirse tanışmak ister ama bi müddet sonra bi adım görmek ister beni darlar delirtir,başka arkadasimin babası sevgilisi oldugunu bilirse eve kitler vsvs herkesin sınırları farklıdır
ben 4 5 sene önce aşırı kafa tutuyordum,su an tamam diyorum sonra bildiğimi okuyorum.

Bizim köyümüzde aynı bu şekilde . Sadece wc si içeride olanı.
Vallahi seni çok iyi anlıyorum . Ben gitmiyorum ama sen mecbur gideceksin.
Senede 1 seferse idare etmek zor olmasa gerek değil mi ?
Aynen sene bir de , bir iki gün diil
9 gün bayram tatili içim geldik
Mecbur be
Ama iyi bi haber aldım eşim İstanbul’a gidelim 2 günlüğüne dedi benim aileme
Sevindim
Beklemiyordum
İki-üç gün iyi olacak benim için çok şükür Allahım

Kuzum ben boşandım babam hep soruyordu kimse var mı ? Bana anlata bilirsin diye . Bende isteyenler olunca söylüyordum o zaman hiç birine olumlu değildim karışmıyordu. Şimdi işte yüzüme vuruyor erkeksiz duramadım , boşandın konuştun diye
Sakın yeme bu numarayı !

Ama 9 gününün hepsini orada geçirmek istiyorsa olmaz yani. Sonuçta siz de bunalıyorsunuz. Alıp güzel bir kafa dinlemece lazım.

ahahahahahahaha benimki de gecen dediki kiminle gülerek mesajlasiyorsun:) wp grupları dedim,hm öyle mi:) baba kiziz biliyosun:) benden bisey saklama ben ilgili bi babayim:) dedi ahahshahaahahahahha
Yer miyim,var desem tanışır sonra eee bu evlenmek istemiyo mu niye ismini koymuyo niye teklif etmiyo der,hatta şey der her hafta görüşecek misiniz ayda bir görüş 2 saat neyine yetmiyor? Ahahahahahahahha malimi biliyorum
Sen neden banlanacaksin?

Bu yorumuna şapka çıkarırım. Kaç defa denk geldim anne babam hiçbirşeyime karışamaz mecburlar diyen, ama bikaç konu sonra sevgili nişanlı veya eşiyle ilgili aynı şeyleri yazanlar. E onlara neden boyun eğiyorsunuz o zaman. Diyemiyorsun işte. Yazık o Anna babaya diyorum sadece.
Kahvaltı olayına da çok mutlu oldum tatlım. Gaza gelmedin en azından. Annen çok mutlu olmuştur. Hatta farkettirmese bile babanda.
Sen çok temiz kalpli bir insansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…