- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
Tuvalet dışardaWhitechocolate-2020 madem ki senede 1 kere o zaman idare et boş ver. Sıkıldıkça zaman hiç geçmez seni anlayabiliyorum.
Tuvalet dışarda
Aynı kaptan yemekler yeniyor
Kalan yemekler tekrar tencereye dökülüyor çoğu zaman .
Hamileyim
Uzanıp dinlensem bişey demezler ama erkekler girip çıkıyo odalara
Eşimin erkek kardeşleri falan
Toplamda üç oda
İğteniuoırm yemeklerden
Kahvaltıdan
Eşim de köy işleri yapıyor mecburi
Sadece anne babası olsa ok ama kardeşler elti görümceler
Dediğin gibi senede bir diye sabrediyorum eşim için ama İnan bazı şeyler senede bir de zor geliyor
Bir iki gün değil ki
Uzun oldu kusura bakma
Teşelkrğler
Bizim köyümüzde aynı bu şekilde . Sadece wc si içeride olanı.Tuvalet dışarda
Aynı kaptan yemekler yeniyor
Kalan yemekler tekrar tencereye dökülüyor çoğu zaman .
Hamileyim
Uzanıp dinlensem bişey demezler ama erkekler girip çıkıyo odalara
Eşimin erkek kardeşleri falan
Toplamda üç oda
İğteniuoırm yemeklerden
Kahvaltıdan
Eşim de köy işleri yapıyor mecburi
Sadece anne babası olsa ok ama kardeşler elti görümceler
Dediğin gibi senede bir diye sabrediyorum eşim için ama İnan bazı şeyler senede bir de zor geliyor
Bir iki gün değil ki
Uzun oldu kusura bakma
Teşelkrğler
Sen bayramı evde mi geçiriyorsun canım ?Baba konusunda ben de dertli olanlardanım canım. İnsan ailesini seçemez ama eşini seçebilir.
Baban sana nasıl böyle der diyenler sevgililerinin peşinde koşar, eşlerinin her türlü hakaretini yutar ama baban sana nasıl böyle derİnsanlar şaka gibi ya cidden hiç takılma derim o yüzden.
Sen bayramı evde mi geçiriyorsun canım ?
Aynen kocalarının köleleri olmayınseviyorlar.
bunlar tertemiz kafayı yemiş jsjsjsjs
Aynen sene bir de , bir iki gün diilBizim köyümüzde aynı bu şekilde . Sadece wc si içeride olanı.
Vallahi seni çok iyi anlıyorum . Ben gitmiyorum ama sen mecbur gideceksin.
Senede 1 seferse idare etmek zor olmasa gerek değil mi ?
Kuzum ben boşandım babam hep soruyordu kimse var mı ? Bana anlata bilirsin diye . Bende isteyenler olunca söylüyordumbunlar tertemiz kafayı yemiş jsjsjsjs
ben babama diklenip erkek arkadaşımla eve çıkıyorum dersem babam o bi birey demez önce temiz döver ahahahahahahahahahaha şaka bi yana reddeder siler beni,ne ölüne ne dirine der yani her babanın kaldıracağı şeyler farklıdır,mesela benim babam sevgilimin olmasına bisey demez öğrenirse tanışmak ister ama bi müddet sonra bi adım görmek ister beni darlar delirtir,başka arkadasimin babası sevgilisi oldugunu bilirse eve kitler vsvs herkesin sınırları farklıdır
ben 4 5 sene önce aşırı kafa tutuyordum,su an tamam diyorum sonra bildiğimi okuyorum.
Ama 9 gününün hepsini orada geçirmek istiyorsa olmaz yani. Sonuçta siz de bunalıyorsunuz. Alıp güzel bir kafa dinlemece lazım.Aynen sene bir de , bir iki gün diil
9 gün bayram tatili içim geldik
Mecbur be
Ama iyi bi haber aldım eşim İstanbul’a gidelim 2 günlüğüne dedi benim aileme
Sevindim
Beklemiyordum
İki-üç gün iyi olacak benim için çok şükür Allahım
Allahtan kimsemiz yok istanbulda. Vallahi hiç öyle bir derdimiz olmuyor. Telefon ediyorum yeterli oluyor. Yoksa cidden çekilmez.Bu gün evdeyim canım eşimin işleri var bu gün. Dün kusacaktım zaten bayram ziyaretinden
Ne yazdın kız
ahahahahahahaha benimki de gecen dediki kiminle gülerek mesajlasiyorsun:) wp grupları dedim,hm öyle mi:) baba kiziz biliyosun:) benden bisey saklama ben ilgili bi babayim:) dedi ahahshahaahahahahhaKuzum ben boşandım babam hep soruyordu kimse var mı ? Bana anlata bilirsin diye . Bende isteyenler olunca söylüyordumo zaman hiç birine olumlu değildim karışmıyordu. Şimdi işte yüzüme vuruyor erkeksiz duramadım , boşandın konuştun diye
Sakın yeme bu numarayı !
Bu yorumuna şapka çıkarırım. Kaç defa denk geldim anne babam hiçbirşeyime karışamaz mecburlar diyen, ama bikaç konu sonra sevgili nişanlı veya eşiyle ilgili aynı şeyleri yazanlar. E onlara neden boyun eğiyorsunuz o zaman. Diyemiyorsun işte. Yazık o Anna babaya diyorum sadece.
Şimdi çıkmam lazım dönünce okurum.Kendi konusuna yazmış yani kapak yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?