Aynen öyle ama ondan da çıkartmak istemiyorum. İnan tanısan ne demek istediğimi anlarsın. Akşam sana pizza ısmarlıyayım mı diye yazmış. Ben onca uzak durmama rağmen. İnşallah her şey düzelir.Yok cano sütten ağzı yanan yoğurdu dondurup yer siz doğru yaptınız.
Tamam emek veriyorsa hem gözlemle hem de biraz sakin kal bakalım.Aynen öyle ama ondan da çıkartmak istemiyorum. İnan tanısan ne demek istediğimi anlarsın. Akşam sana pizza ısmarlıyayım mı diye yazmış. Ben onca uzak durmama rağmen. İnşallah her şey düzelir.
Adam seni begenmedi diye mi boyle oldun senne diyecektik host mu
EziğizGitti wallaha birazdan fuze atacak gibi bir hali vardibu gun 2 konudan kovulduk
Eziğizsosyal hayatımız da böyle
Haklı kadın
Benim nişanlımda lise mezunu. Bende bir dönem bir acaba demiştim. Ama sonra düşündüm ne fark eder ki ? İnsan olamadıktan sonra.Siddetli ezigiz hep ondan bunlarbiri tutturmus lise mezunu, elit diye ordan da kovulduk cinnetle
Benim nişanlımda lise mezunu. Bende bir dönem bir acaba demiştim. Ama sonra düşündüm ne fark eder ki ? İnsan olamadıktan sonra.
Ezik çık konumdanBenim esim de lise mezunu. Biz elit degiliz ondan
Ezik çık konumdandoktora yapmayan giremez ! Ben bile burayı hak etmedim
Ben kesin banlanırımCahilligime wer:))) banlanmamak icin ciktim zaten konudan :)
Bir izleseydin varya ne aileler var anlatamam sana.Offfizlemiyorum canim ay cok uzuldum ya off
Bazen böyle bir takım tipler gelip bizi banlanmaya yönelik kışkırtıyorlarYok ben bu gun sanirim banlanacagim :)
Canım kardeşi çok kötü durumda. Bayramı bile zor görür demiş doktoru.kajj kuşum naptın? güncel durum nedir,aklıma düştün gece geceKajmery34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?