Hissikablelvuku

gerçekten mi cok üzüldüm
Son evrede di mi su an
Tahmini süre vermiş mi doktorlar
Evet canım . Son evrede. Zaten durumu çok kritikti.
Bugün ne oldu biliyor musun ? Bize geldi ya sabah yedik-içtik falan. Sonrasında ben dedim ki kardeşime gidecek misin ?
Evet canım dedi.
Tamam bende geleyim senle dedim.
İnanamadı. Cidden gelecek misin ? Dedi.
Elbette bayramlaşmak istiyorum dedim.
Belki onca kötü düşüncem için üzüldüm bilmiyorum. Daha doğrusu biliyorum . Onca kötü düşüncem için üzgündüm.
Neyse biz gittik. Ben kapıdan içeri giremedim. Böyle bir hüzün çöktü bana.
Beni görünce hemen toparlandı. Yaaaa teşekkür ederim iyi ki geldin dedi.
İşte biraz sohbet falan ettik. Nişanlım sürekli gözümün içine bakıyor hani ben bir kalkalım yapsam hemen kalkacağız.
Neyse sonra nişanlım doktorla konuşmaya gitti biz baş başa kaldık. Bana dedi ki abim bize yıllar evvel set çekti , biz onu çok üzdük. Bak bayram oldu yanımda bir o var. Ne ana var ne baba... bu böyle deyince ben nasıl üzüldüm sana anlatamam.
Hani böyle kalbim paramparça oldu.
Sonra işte geldi nişanlım hadi biz gidelim dedi. Kız ben tam kapıdan çıkarken Allah senden razı olsun sen çok iyi bir kızsın dedi.
Öyle bi son kez döndüm baktım çok perişan haldeydi. Hala aklımdan çıkmıyor.

benim bile gözlerim doldu
kiyamam sana uzulme kendini üzme,nisanlin ne haldedir allah bilir ic dünyasını
hareketin cok şık olmuş bence ama bu adam seni gerçekten ve gerçekten seviyor kesinlikle

benim bile gözlerim doldu
kiyamam sana uzulme kendini üzme,nisanlin ne haldedir allah bilir ic dünyasını
hareketin cok şık olmuş bence ama bu adam seni gerçekten ve gerçekten seviyor kesinlikle
Sevdiğine hiç kuşkum yok çünkü hala daha bu olaylar oldu ve ben üzüdüm ya. Hemen eline telefonu aldı bak canım bunu da alalım evimize falan dedi bende boşver evi falan dedim. Ne demek boş ver sen bi genç kızsın hayallerin neyse o olacak dedi.
Yani o arada bile beni düşünüyor. Ne denir bilmiyorum . Ailesini sevmediğimi söyledim ve bana karşı hala aynı şekilde .

Evet canım yokluğunu hissettim :) hoş geldin yeniden. Nasılsın ?

Iyiyim cnm bnm.

Yaptigin hareket cok guzel, dahasi ikinizin de kalbi cok guzel. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insAllah canim.

Daha onceki dusuncelerin icin de kendini uzme cunku sen daha once yasadiklarinin da etkisiyle kendini korumak istedin hepsi bu.

Evet kesinlikle ondan yaptım
Allah biliyor içimde kötü bir düşünce yoktu. Yarın bi gün benim de başıma gelebilir.
Merhamet etmeyen bence merhamette görmez.
Ben sadece kızgındım ama madem nişanlım olayları unutmayı seçti bana da kin duymak düşmez.

C ChillOutt konuma gelipte baban sana nasıl böyle der. Ben olsam babamın yüzüne bakmam diyorlar ya.
Kocalarından dünya hakaret yiyorlar ama kocalarının yüzüne bakıyorlar
İnan kendimi zor tutuyorum. Bayram da kimseyi kırmamak için.
Kendi yapamadığın bir şeyi başkasına neden öneriri ki bir insan ya ?

Baba konusunda ben de dertli olanlardanım canım. İnsan ailesini seçemez ama eşini seçebilir.

Baban sana nasıl böyle der diyenler sevgililerinin peşinde koşar, eşlerinin her türlü hakaretini yutar ama baban sana nasıl böyle der İnsanlar şaka gibi ya cidden hiç takılma derim o yüzden.

Selam ve offfff
O kadar sıkılıyorum ki köyde eşimin ailesinin yanındayız
Hem köy hem kalabalık
Yabancılık çekiyorım
Kimseyle konuşmak istemiyorum
Eve gidip duvarları öpmek istiyorum

Merhaba, hayırlı bayramlar :)

Az kaldı bayramın bitmesine dayanın :) daha erken dönme şansınız yok mu?
İnsanın sevmediği yerde ve sevmediği insanlara katlanmak zorunda olması çok can sıkıcı

Merhaba, hayırlı bayramlar :)

Az kaldı bayramın bitmesine dayanın :) daha erken dönme şansınız yok mu?
İnsanın sevmediği yerde ve sevmediği insanlara katlanmak zorunda olması çok can sıkıcı
Sana da hayırlı bayramlar sağol
Dönme şansımız yok
Çünkü eşim ailesini senede bir görebiliyor uzaktalar ve izin olayı da bu kadar olabiliyor
Pazar yola çıkıcaz
Koca 4 gün var
Kimsenin birşey yaptığı yok da
İşte köyde sıkılıyorum ben ve kalabalık anladın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…