Nişanlım az evvel aradı %8 e düşmüş kardeşinin yaşama şansıkajj kuşum naptın? güncel durum nedir,aklıma düştün gece geceKajmery34
Yok ben bu gun sanirim banlanacagim :)
gerçekten mi cok üzüldümNişanlım az evvel aradı %8 e düşmüş kardeşinin yaşama şansı
Evet canım . Son evrede. Zaten durumu çok kritikti.gerçekten mi cok üzüldüm
Son evrede di mi su an
Tahmini süre vermiş mi doktorlar
Canım uzun zamandır yoktun.
Evet canım yokluğunu hissettim :) hoş geldin yeniden. Nasılsın ?Hayirli bayramlar canim benim.
Banliydim:))
benim bile gözlerim dolduEvet canım . Son evrede. Zaten durumu çok kritikti.
Bugün ne oldu biliyor musun ? Bize geldi ya sabah yedik-içtik falan. Sonrasında ben dedim ki kardeşime gidecek misin ?
Evet canım dedi.
Tamam bende geleyim senle dedim.
İnanamadı. Cidden gelecek misin ? Dedi.
Elbette bayramlaşmak istiyorum dedim.
Belki onca kötü düşüncem için üzüldüm bilmiyorum. Daha doğrusu biliyorum . Onca kötü düşüncem için üzgündüm.
Neyse biz gittik. Ben kapıdan içeri giremedim. Böyle bir hüzün çöktü bana.
Beni görünce hemen toparlandı. Yaaaa teşekkür ederim iyi ki geldin dedi.
İşte biraz sohbet falan ettik. Nişanlım sürekli gözümün içine bakıyor hani ben bir kalkalım yapsam hemen kalkacağız.
Neyse sonra nişanlım doktorla konuşmaya gitti biz baş başa kaldık. Bana dedi ki abim bize yıllar evvel set çekti , biz onu çok üzdük. Bak bayram oldu yanımda bir o var. Ne ana var ne baba... bu böyle deyince ben nasıl üzüldüm sana anlatamam.
Hani böyle kalbim paramparça oldu.
Sonra işte geldi nişanlım hadi biz gidelim dedi. Kız ben tam kapıdan çıkarken Allah senden razı olsun sen çok iyi bir kızsın dedi.
Öyle bi son kez döndüm baktım çok perişan haldeydi. Hala aklımdan çıkmıyor.
Sevdiğine hiç kuşkum yok çünkü hala daha bu olaylar oldu ve ben üzüdüm ya. Hemen eline telefonu aldı bak canım bunu da alalım evimize falan dedibenim bile gözlerim doldu
kiyamam sana uzulme kendini üzme,nisanlin ne haldedir allah bilir ic dünyasını
hareketin cok şık olmuş bence ama bu adam seni gerçekten ve gerçekten seviyor kesinlikle
Evet canım yokluğunu hissettim :) hoş geldin yeniden. Nasılsın ?
Evet kesinlikle ondan yaptımIyiyim cnm bnm.
Yaptigin hareket cok guzel, dahasi ikinizin de kalbi cok guzel. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insAllah canim.
Daha onceki dusuncelerin icin de kendini uzme cunku sen daha once yasadiklarinin da etkisiyle kendini korumak istedin hepsi bu.
Selam ve offfff
O kadar sıkılıyorum ki köyde eşimin ailesinin yanındayız
Hem köy hem kalabalık
Yabancılık çekiyorım
Kimseyle konuşmak istemiyorum
Eve gidip duvarları öpmek istiyorum
Sana da hayırlı bayramlar sağolMerhaba, hayırlı bayramlar :)
Az kaldı bayramın bitmesine dayanın :) daha erken dönme şansınız yok mu?
İnsanın sevmediği yerde ve sevmediği insanlara katlanmak zorunda olması çok can sıkıcı
Geçen eve döndüğümüzde de öptüm vallaEve gidip duvarları öpmek istiyorum demişsin ya ona güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?